inzerce, prodej, prodám, bazar

Maya hledá domov

Kategorie: Králíci

Maya Hledá domov

Hledám nový domov pro samici beránka Mayu. Maya má aktuálně něco přes 2 roky, mám ji od srpna 2021, bohužel z její minulosti toho moc nevím, Mayu společně s dalšími kralicky někdo vyhodil do pole a následně se dostala ke mně do dočasné péče, avšak po nějaké době jsem si Mayu zamilovala a tak zůstala u nás. Teď jsem ale v situaci, kdy se mi Maya s ostatními zvířecími členy domácnosti nesnese, přes veškerou snahu, která trvala několik měsíců se u nás bohužel nic nezlepšilo a já nechci, aby se tu trápila. Proto pro Mayu hledám domov, ve které bude jediný mazlíček a bude mít veškerou pozornost, nesnese kolem sebe jiná zvířata. (Rybičky nevadí) Maya je teda samičky beránka, vážící kolem 2,5kg, stará 2 roky, kastrovaná, pravidelně očkovaná. Rada bych pro ni zodpovědného milujícího pánečka nebo rodinku, nejlépe bez děti nebo už se staršími dětmi. Do nového domova půjde s veškrými jejími věcmi. Více informací ráda poskytnu do zprávy nebo po telefonu.
Maya se nachází v Olomouci.
Maya hledá domov
Podobné inzeráty
Hledá domov
Hledáme nový, milující domov naší Arnie. Arnie je samička, dva roky stará, nekastrovaná, plně očkovaná. Do nového domova dostane vše potřebné. Hledám pro ní ten nejlepší domov kde by mohla na volno běhat celý den po bytě s jejím novým kámošem. Snese se s VYKASTROVANÝM králíkem. U nás žije s vykastrovaným samcem a nekastrovanou samicí, se samečkem je to nerozlučná dvojka, bohužel se samičkou ne a nemám jí v plánu v nejbližší době kastrovat. Arnie je obrovský mazel, nebrání se mazlení ani s dětmi ale spíše bych preferovala rodinu bez malých dětí. Pokud máte o tuto krásku zájem pište na e-mail, WhatsApp, SMS či volejte. Platí do smazání inzerátu. Spěchá !
Zakrslý kralicek
Dobrý den, nabízíme milující domov jakémukoli zakrslému králíčkovi, který ji teď hledá, není plachý a je zvyklý na děti. Dcera bude mít 12 let a přeje si již delší dobu králíčka k narozeninám. Nabízí mu lásku, věčně hlazení, dodatek dobrutek k papání a veškerou další péči, plus dostatečný výběh, který má zajištěny i zahradou. Nechceme jít formou koupě, jelikož si myslíme, že se určitě najde nějaký, co by takový domov nyní potřeboval. Pokud půjde s klecí, na kterou je zvyklý, bude to bráno jako vyhoda...Krom dcery máme ještě další tři děti, které se a ním rády pomazlí a dopřejou mu čerstvé listy pampelišek....V případě nabídky, mě prosím kontaktujte klidně SMS...
Malinká samička hledá skvělou rodinu
Nádherné miminko zakrslého králíčka hledá tu nejlepší rodinu. Samička je klidná , velmi zvědavá , vychovaná doma. Králíček bude skvělým mazlíčkem v rodině. Více informací v emailu. Naše stránky jsou Stemal1.
vymazlený králíček
Tento krásný sameček hledá domov. Je 7m starý. naučený na záchod. Očkovaný, zvyklý na děti.
Zakrslý beránek REX - Kira
Nabízím k rezervaci samičku zakrslého beránka rexe narozenou 8.12.2018. Již k odběru. Kira hledá domov pouze jako mazlík = vážený člen rodiny. Je mazlivá, klidná a také velmi chytrá. Výhody dospělého králíčka: *menší riziko problémů s trávením (odstav, *kokcidióza, změna krmiva) *králíček umí na toaletu *znáte váhu a velikost *znáte povahu, která se u mláďat teprve formuje až po pubertě *vyhnete se pubertě :-) Ke každému králíčkovi dostanete: * výpis předků * očkovací průkaz * balíček s krmením do začátku * doživotní chovatelský servis samozřejmostí * králíčci jsou učeni na kočičí toaletku * králíčky testujeme na výskyt oocyst kokcidií a roupů králičích * možnost dopravy po celé ČR i SR Více informací naleznete na našich webových a facebookových stránkách SOVALEN.
Zakrslý beránek SATÉNOVÝ - Esme
Nabízím k rezervaci samičku zakrslého beránka saténového narozenou 23.4.2019. Již k odběru. Esme hledá domov pouze jako mazlík = vážený člen rodiny. Je velice mazlivá a klidná. Výhody dospělého králíčka: *menší riziko problémů s trávením (odstav, *kokcidióza, změna krmiva) *králíček umí na toaletu *znáte váhu a velikost *znáte povahu, která se u mláďat teprve formuje až po pubertě *vyhnete se pubertě :-) Ke každému králíčkovi dostanete: * výpis předků * očkovací průkaz * balíček s krmením do začátku * doživotní chovatelský servis samozřejmostí * králíčci jsou učeni na kočičí toaletku * králíčky testujeme na výskyt oocyst kokcidií a roupů králičích * možnost dopravy po celé ČR i SR Více informací naleznete na našich webových a facebookových stránkách SOVALEN.