inzerce, prodej, prodám, bazar

mechanickou klávesnici GK1000 Hexblade. MX cherry

Kategorie: Herní zařízení

Prodám dva měsíce starou mechanickou klávesnici GK1000 Hexblade.
Pořizovací cena 2199kč

Popis produktu
Výkonná a vysoce odolná herní klávesnice s řadou vychytaných funkcí pro všechny vášnivé, ale i běžné hráče počítačových her.

mechanické spínače Cherry MX Silent Red
konfigurovatelné RGB podsvícení
české znaky na klávesách
jednořádkový Enter a dlouhý levý Shift
N-key rollover - možnost stisku libovolného množství kláves zároveň
1000Hz dotazovací frekvence / 1ms odezva
multimediální klávesy
ergonomická opěrka
software v češtině

preferuji sms/email
Zaslat lze přes zásilkovnu cz/sk , Dobírka možná
mechanickou klávesnici GK1000 Hexblade. MX cherry
Podobné inzeráty
Niceboy oryx k300
Prodám cca rok používanou klávesnici nice boy oryx k300.v dobrém stavu, jediná porucha na klávesnici je poničený mezerník ale stále funkční pro více informací pište na telefonní číslo formou SMS. Děkuji za zhlédnutí inzerátu a budu rád za odpovědi. Filip Kozbert
podložka pod klávesnici
Nabízím novou nepoužitou podložku pod klávesnici. Rozměry 90x40 cm, tloušťka 4 mm. Spodek pogumovaný, vršek potištěný textil. Zásilkovna 79,-
Hama Speedshot Ultimate
Prodám Hama Speedshot Ultimate pro PS4/PS3/Xbox One/Xbox360 konvertor pro myš/klávesnici. Cena 500kč. Osobní předání nebo mohu zaslat.
Klávesnice pro PS4
Prodám mini-Bluetooth wireless keyboard pro PS4 Psát kamkoliv na konzoli je opravdu za trest. Zdlouhavé vyťukávání zpráv nebo prohlížení internetu přivádí každého uživatele k šílenství. S klávesnicí pro ps4 můžete ušetřit nejenom čas, ale i vaše nervy! jen volat.
Cronus a beloader.
Prodam cronus + prodam beloader včetně všech kabelu. Beloader slouží jako adaptér ke cronusu aby se dalo hrat ps5 hry. Beloader slouží i jako adaptér pro mys a klávesnici.
Bezdrátová Klávesnice pro PS5 ovladač - Bluetooth 3.0
PLATÍ DO SMAZÁNÍ! Dobrý den, prodám pouze rozbalenou, nepoužitou bezdrátovou bluetooth klávesnici pro PS5 ovladače. Při zaslání skrze zásilkovnu +110kč. Osobní předání možné v Ostravě a okolí.