inzerce, prodej, prodám, bazar

Mechanik / diagnostik s náborovým příspěvkem

Kategorie: Doprava a logistika

Dopravní společnost KomarTrans v Ústí nad Orlicí (Hylváty) přijme automechanika / diagnostika nákladních vozidel. Budete mít na starosti vyhledat příčinu poruchy, návrh způsobu opravy a její realizaci, objednání náhradních dílů a údržbu vozů značky Mercedes – Benz, Volvo a Schmitz.

Náplň práce:
- Servisování, údržba a diagnostika nákladních vozidel a návěsů
- Opravy a kontroly automobilů a přívěsných vozidel
- Příprava nových vozidel do provozu,
- Příprava ojetých vozidel na prodej
- Komunikace s domovským autorizovaným servisem
- Stanovení poruchy a způsobu opravy
- Zpracování dokumentace k opravě
- Okrajově práce na PC

Požadujeme:
- Praxe v oboru automechanik nebo v opravách nákladních automobilů případně zemědělských strojů výhodou
- Spolehlivost, zájem o obor, ochotu se dále vzdělávat
- Řidičský průkaz ¨C¨ výhodou (není podmínkou – možnost doplnění v rámci společnosti)
- Technické myšlení, zručnost a fyzická zdatnost
- Dobré organizační a komunikační schopnosti
- Časová flexibilita

Nabízíme:
- Zázemí stabilní rodinné firmy, osobní přístup
- Vzdělávací program profesního růst
- Náborový příspěvek ve výši 20 000 Kč
- Měsíční a věrnostní bonusy
- Příspěvek na dovolenou
- Garance výplatního termínu

Naše firma disponuje kvalitním vozovým parkem s výborným servisním zázemím.

Pokud jsi zodpovědný, flexibilní, samostatný člověk se smyslem pro férové
jednání, tak hledáme právě Tebe. Pošlete nám svůj životopis: nám rovnou zavolejte - !
Mechanik / diagnostik s náborovým příspěvkem
Podobné inzeráty
Mechanik/servisní technik
Pro středisko Praha hledáme nového kolegu na pozici mechanik/servisní technik NÁPLŇ PRÁCE: - běžný servis stavebních strojů, nákladních i osobních vozidel - základní opravy strojů a vozidel, a to i přímo v místě nasazení POŽADAVKY: - vyučení v oboru opravář zemědělských a stavebních strojů nebo automechanik s praxí v opravách velkých vozů - odpovědný přístup k práci - ŘP sk. B, C - platný svářečský průkaz pro CO či el. oblouk - praxi v opravách nákladních vozidel či stavebních strojů min. 1 rok NABÍZÍME: - práci s moderními stavebními stroji - 30 000 - 35 000Kč,- Kč/měs. + příplatky dle ZP - možnost bezplatného firemního ubytování - možnost získání strojnického, vazačského či rozšíření řidičského průkazu - služební tel. - služební vozidlo (PAD) - nástup možný ihned Pro bližší informace volejte 422 252 ; Po-Pá; 7- 16 h nebo pište na houska@
YPS Trans přijme řidiče na MKD. 3000 -3500 euro měsíčně.
Pracovní turnusy podle dohody a možností řidiče. Jezdí se po Evropě, pravidelné linky, bez časového stresu. Nové tahače MB Actros 1848 - kontejnerové cisterny. Práce je vhodná pro všechny řidiče, kteří nemusí být každý víkend doma, ale upřednostňují delší turnus a potom delší souvislé volno. Na pracovní základnu v NL dojíždí řidiči vlastními auty s příspěvkem YPS Trans na pohonné hmoty. Možnost odvozu řidiče na turnus do NL a zpět. Po zapracování nabízíme pronájem osobního vozu s budoucím odkupem. Praxe minimálně 1 rok s vozidly nad 7,5t. Nabízíme vlídný, loajální dispečink v zahraničí. Auta jsou nekuřácká, střídání max 2 řidičů na autě. Nabízíme 3.000 až 3.500 euro hrubého měsíčně. Finanční příspěvky na PHM nebo ubytování. Zavolejte nám na číslo: Více nabídek práce pro řidiče najdete na portálu
správa flotily nákladních vozidel - automechanik
Přijmeme spolehlivého automechanika se zájmem o nákladní vozidla. Náplň práce je údržba, běžný servis a příprava na STK našich nákladních vozidel Scania a kontejnerových návěsů. Plat dle zkušeností, praxe a výkonu od 30.000,- (pomocné práce) do 5O.OOO,- (samostatný mechanik s organizačními schopnostmi a přínosem pro firmu). Práce na HPP, nebo dle dohody. Možnost profesního růstu, úkolové prémie, vánoční prémie. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na nezávazný pohovor.
Správce vozového parku - mechanik
Přijmeme nového kolegu - mechanika se zájmem o nákladní vozidla a pracovní stroje. Náplní práce je správa a údržba firemního vozového parku, např. příprava na STK, kontrola stavu techniky a její zakladní servis, pneu, apod. Plat dle zkušeností, praxe a výkonu od 30 000,-Kč - 50 000,-Kč a více, dle odvedené práce a její efektivity. ŘP skupiny C a CE je nutností.
Řidič/Mechanik
Dobrý den, hledáme šikovného a spolehlivého řiďiče/strojníka do kamenolomu Žumberk. Požadujeme: ŘP skupiny C a svářečský průkaz/ strojnický průkaz. Nabízíme: práce na hlavní pracovní poměr a po celý rok. Pro víc informací volejte na:
Přijmeme řidiče
Od měsíce Dubna příjmeme řidiče skupiny B+E, na plachtovou dodávku , jedná se o nově dodanou dodávku, využívat budeme pro svoje účely, rozvozy a občasné cesty do zahraničí. Jsme dopravní firma s vlastním zázemím , mechanik výhodou jelikož máme i vlastní dílny tak je možnost výpomoci kdyby nebyla práce na dodávku, není ale podmínkou.Vše dle osobního jednání.