inzerce, prodej, prodám, bazar

Meopta KP8 Super + 120 filmů

Kategorie: Projektory

funkční Kazetový projektor Meopta KP8 Super, navíc 120 výukových filmů
Meopta KP8 Super + 120 filmů
Podobné inzeráty
Lepička 8mm a 16mm filmu
Lepička 8mm filmu a 16mm filmu. Digitalizace 8mm filmu na USB Flash disk. Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.
Meopta repro
Prodám reprobednu značky meopta viz foto. promítačka,projektor,meopta
Kotouče / cívky na 8mm film
Kotouče / cívky na 8mm film. Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.
Žárovka do promítačky Meos
Žárovka do promítačky Meos. Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.
Žárovka do promítačky MeosDuo
Žárovka do promítačky MeosDuo. Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.
Žárovka do promítačky Meolux, Meolux 2
Žárovka do promítačky Meolux, Meolux 2. Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.