inzerce, prodej, prodám, bazar

Meopta Milona I

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Vyměním fotoaparát Meopta Milona za fotoaparát nejlépe Pentacon Six nebo Kiev 60, Kiev 88, Salyut, Arax verze. Nabídněte.

Fotoaparát je plně funkční, fotí na svitek 120 rozměr 6x6cm, má závěrku Compur-Rapid, všechny časy fungují a clona je také plně funkční, je to jeden z prvních modelů vyrobených po roce 1945 s výrobním číslem 2011732.
Popřípadě nabídky pište na email sejkorafoto@
Meopta Milona I
Podobné inzeráty
Stativ Meopta - původní balení
Prodám stativ Meopta s originální krabičkou a originálním typovým listem. Minimální výška 29cm a maximální je 115cm. Jde o nepoužívaný dobový stativ, který byl vyráběn Meoptou, převážně pro upevnění československých fotoaparátu Flexaret, Milona, Mikroma a jiných. Jde použít na většinu fotoaparátů, má standardní stativovový závit + stativovou redukci (velký-malý závit). Nabízím více dobových stativů Meopta a Druopta pro fotoaparáty Flexaret. Pro zobrazení nabídky stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Meopta Milona
Prodám fotoaparát s obalem
Stativ Druopta k fotoaparátu Flexaret i jiným
Prodám stativ DRUOPTA. Minimální výška 29cm a maximální je 115cm. Jde o používaný dobový stativ, který byl vyráběn Druoptou, převážně pro upevnění československých fotoaparátu Flexaret, Milona, Mikroma a jiných. Jde použít na většinu fotoaparátů, má standardní stativovový závit + stativovou redukci (velký-malý závit). Nabízím více dobových stativů Meopta a Druopta pro fotoaparáty Flexaret. Pro zobrazení nabídky stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Stativ Druopta - původní balení TOP STAV
Prodám stativ Druopta s originální krabičkou. Stativ je ve výborném stavu s minimálními známkami používání. Uložen v krabičce, která je také bez známek použití. Minimální výška 29cm a maximální je 115cm. Jde o nepoužívaný dobový stativ, který byl vyráběn Druoptou, převážně pro upevnění československých fotoaparátu Flexaret, Milona, Mikroma a jiných. Jde použít na většinu fotoaparátů, má standardní stativovový závit + stativovou redukci (velký-malý závit). Nabízím více dobových stativů Meopta a Druopta pro fotoaparáty Flexaret. Pro zobrazení nabídky stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Fotoaparát Milona
Hledám tělo fotoaparátu na náhradní díly (bez objektivu). Děkuji za případné nabídky.
Fotoaparát Axoma AF96,  Meopta
Prodám fotoaparát Meopta, Axoma AF96