inzerce, prodej, prodám, bazar

Midi 2600 Schneider

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Retro HiFi systém, nefunguje vypínač, takže nevím jestli je funkční. Přidám k tomu 4 další reproduktory.
Midi 2600 Schneider
Podobné inzeráty
HiFi věž Schneider MIDI 2225- Nr. 42575, výkon 40W
Prodám funkční 2-kazetovou věž Schneider midi 2225 - Nr. 42575 - Schneider Rundfunkwerke, se 2 reproduktory (1 původní, 1 náhradní). Výkon max: 40W Byla vyrobena v roce 1988v Turecku. Regulátory hlasitosti, balance i korekčí jsou v pořádku, nechrastí, nechraptí. Rádio funguje, příjem je Stereo, i když LED indikace nesvítí. Obě kazetové jednotky fungují bez chyb, přetáčí na obě strany, přehrávají, deck A nahrává (z rádia, gramofonu i externího vstupu), a kopíruje z kazety decku B normální rychlostí i speed dubbing režimech. Externí stereo CINCH vstup funguje taktéž bez chyb. Gramofon funguje, má původní vložku, a je možné volit 2 rychlosti: 33 a 45. Automatické vypínání reaguje moc citlivě, a vypíná gramofon dříve než se ramínko dostane na konec desky - to bude potřeba nastavit. Kryt gramofonu má škrábance a šmouhy - viz fotky. Když se připojí kvalitní externí reproduktory, tak věž má neuvěřitelně příjemný, měkký, sametový přenos basů, tj. nízkých kmitočtů (asi díky koncovému stupni SANYO LA4500). Rozměry: 350 x 265 x 350 mm Ukázka funkčnosti: Jedná se o soukromou inzerci.
Midivěž Schneider 2600.5 + originální repro 2 x 35W/4Ω RMS
Prodám vzhledově velmi zachovalou midivěž Schneider 2600.5 + originální repro 2 x 35W/4Ω RMS. Analogové rádio, gramofon, zesilovač a vstup AUX jsou plně funkční. 5-pásmový equalizer a balance potenciometry jsou promazány kontaktolem, žádné chrastění a škvrčení. Magnetofonové mechaniky jsou nefunkční a oprava je nerentabilní. Gramofon má magnetodynamickou přenosku AT91 (nová stojí cca 1000,- Kč) a je od věže oddělitelný . Radio má citlivý tuner. Součástí prodeje je také pokojová anténa, dálkový ovládač a kabel 2 x cinch/jack 3,5 do vstupu AUX pro CD player, TV, tablet, PC, notebook či MP3 player. Přístroj je vyčištěn vně i uvnitř a vyzkoušen. Pouze osobní odběr s možností vyzkoušení. Na SMS neodpovídám!
DENON D-77 midi systém (šířka 28 cm) + Denon boxy
Prodám DENON D-77 midi systém, součástí tohoto midi systému (šířka 27cm, výška 29cm, hloubka 30cm) jsou následující komponenty: ...receiver (zesilovač + tuner) UDRA-77 ...cd přehrávač UCD-77 ...tape deck UDR-77 ...reproduktory USC-77 (19 x 29 x 30cm...š x v x h) Optický stav všech komponentú je pěkný, technický stav receiveru a tape decku je naprosto v pořádku, CD player jede, ale potřebuje servis, protože nějak blbne. Reproduktory jsou ok. K přístrojúm je originální propojovací systémový kabel, originální dálkové ovládání a originální manuál. Jak již v nadpisu uvedeno, součástí sestavy jsou dvoupásmové reproduktory DENON (poslední foto, samozřejmě zahrnuto v ceně). Nejsem přímo z Brna, ale dovoz do Brna a okolí, do Znojma, Mikulova, Břeclavi nebo Bratislavy je zdarma.
prodám gramoradio schneider
prodám gramoradio SCHNEIDER ,gramofon má malou závadu a lze ji odstranit
Hudební věž Schneider na opravu.
Prodám hudební věž Schneider TEAM 344 CD de Luxe + 2x reproduktor SABA + kabeláž. Funkční rádio. Gramofon má nový řemínek ale poškozenou jehlu. Kazeťáky jsou bez řemínku. CD načte ale hraje po 3 vteřinách pořád od začátku. Chybí přední sklo.
Schneider Hi-fi concept
Prodám pěknou plně funkční Hi-fi sestavu Schneider z počátku 80let.Propojovací kabely součástí přístroje. Impedance reproduktorů 4 ohmy. Tape deck 2 motory.Metal.