inzerce, prodej, prodám, bazar

Mini dron s kamerou a ovladačem

Kategorie: Drony

K prodeji:

Mini dron CX-10WD-TX.
- nejmenší dron s FPV přenosem videa
- 6x6x2,5 cm a váží pouhých 17 gramů
- přenos 2.4Ghz
- 2 režimy vysílače
- 3 stupně rychlosti (vhodné i pro děti)
- vestavěné gyro (dron krásně sám drží stabilitu)
- plnohodnotné ovládání ve všech směrech
- i přes mini velikost velmi stabilní let
- ovládání přiloženým ovladačem,nebo telefonem (i s přenosem videa)
- náhradní vrtulky i nabíječka v balení

Dron je zcela nový,jedná se o výprodej,nižší kapacita baterie,doba letu cca 3min - zohledněno v ceně.

Osobní odběr Písek-Praha,po dohodě poštou
Mini dron s kamerou a ovladačem
Podobné inzeráty
DJI MINI SE - výborný dron za minimální cenu
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, vynikající, nový, dron DJI MINI SE DJI MINI SE je novou edicí legendárního Miniho. Je to skládací dron, který dobře znáte, ale s mnohem nižší cenovkou a drobnými vylepšeními z obou předchozích generací. Zůstává kompaktní a přenosné tělo, které je lehké jako chytrý telefon. Už se nikdy nebudete rozhodovat, jestli se vyplatí s sebou „tahat“ dron, Mini SE prostě hodíte do kabelky nebo strčíte do kapsy a můžete létat, fotit a natáčet, aniž byste byli zkušený dronař. Appka DJI Fly se jako vždy postará o efektní automatické záběry a easy peasy postprodukci. V čem je DJI Mini SE lepší nebo horší než 1. a 2. generace? DJI Mini SE má design dronu DJI Mini 2 (akorát nemá na objektivu vytištěné „4K“ a na zadní indikátor stavu dronu nelze kliknout, oproti Mavic Mini najdete drobné rozdíly v tom, že DJI Mini SE má oranžové konce vrtulí, silnější ramena dronu a nabíjecí port USB-C) a nabízí vyšší odolnost proti rychlosti větru 8,5–10,5 m/s, přičemž v ostatních aspektech nabízí stejný výkon jako Mavic Mini. Dálkové ovladače DJI Mini SE a Mavic Mini jsou u k ovládání dronu SE zaměnitelné. Hlavní výhody dronu DJI Mini SE: - ultralehký design do 249 g - flight time 30 min. ve vzduchu - HD video přenos max. na 4 km (2 km pro region CE) - senzor Vision + Přesné vznášení GPS - 2,7K kamera s 3osým gimbalem - zjednodušené nahrávání a editace S DJI Mini SE můžete fotit 12MP letecké fotografie a natáčet 2,7K Quad HD video. Vynikající záběry vykouzlíte s mini dronem Mini SE v režimu QuickShots – čekají tam na vás Dronie, Circle, Helix a Rocket. Stačí si vybrat a DJI Mini SE během nahrávání videa provede automatický manévr v přednastaveném pohybu. Automaticky generované krátké video pak můžete okamžitě sdílet s přáteli na sociálních sítích. Dron byl zakoupen v ČR, je úplně nový, 24 měsíční záruka, s daňovým dokladem. Běžná cena na trhu v ČR je od 8.500,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
Elves X28GWF GPS dron + dárek zdarma
Prodám Rc dron Elves X28GWF. Skládací dron je funkční, zcela nepoužitý. Dron je ve stylovém černo-bílém provedením .Natáčí a fotí ve vysokém rozlišení. Dárek zdarma stylové pouzdro na dron. Dron je určen na venkovní použití. Je to skvělý vánoční dárek pro děti. -polohovací kamera neboli gimbal -daleký dosah až 300 m. -dlouhá výdrž 13 min. -dron se automaticky vrátí když mu dochází akumulátor, nebo stisknutí tlačítka -vestavěná GPS -možnost ovládat přes WIFI (podpora Android a IOS) -disponuje 6-ti osý gyroskopem -3 režimy rychlosti (pomalý, střední, rychlý) -ovladač funguje na frekvenci 2,4 Ghz -svítí, takže dron uvidíte i ve tmě -kvalitní kartáčové motory -dokáže vše na co si vzpomenete, i přemety ve vzduchu -má několik užitečných funkcí (follow me, POI…) v balení naleznete: -dron -akumulátor -AA baterie -ovladač -držák na telefon -manual -nabíječka na akumulátor -ochrany na vrtule -šroubovák -náhradní vrtule Možno dokoupit baterku navíc 250,- za ks. Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
DJI MINI 2 FLY MORE COMBO - vynikající, nový dron
ATRAKTIVNÍ NABÍDKA, vynikající, úplně nový, ještě neaktivovaný dron DJI MINI 2 FLY MORE COMBO DJI Mini 2 v sobě spojuje to nejlepší z první generace DJI Mavic Mini a žhavé novinky DJI Mavic Air 2. Stejně jako „jednička” je ideální pro začátečníky, i když svým výkonem a kvalitou obrazu nezklame ani pokročilé borce. Je to prostě skladný a praktický dron, se kterým natočíte kreativní video na pár dotyků ovladače. Hodně ceněnou novinkou je možnost pořizovat fotografie i ve formátu RAW. Ve Fly More Combo navíc získáte další baterie, náhradní vrtulky, tašku na Miniho a další užitečné příslušenství. Hlavní přednosti dronu DJI Mini 2: - ultralehký a skládací design pro piloty v pohybu, jen 249 g - až 31 minut ve vzduchu na 1 nabití - dosah video přenosu až 10 km při kvalitě náhledu p - odolnost vůči poryvům větru do stupně 5 - 4K ultrajasné video - inteligentní režimy, se kterými natočí pecky i pilot s oběma levýma rukama Bezkonkurenční u konstrukce Mini 2 je 3osý motorizovaný gimbal se 4K/30 fps kamerou a fotoaparátem s rozlišením 12MP. Oproti Mavic Mini první generace, který měl video ve 2,7K kvalitě jde o zásadní posun. Potěší i 4násobný digitální zoom, także pro svůj vysněný záběr nemusíte letět obiektu až pod nos. Pomocí několika klepnutí v aplikaci DJI Fly začne Mini 2 automaticky natáčet profi videa. Vyberte si Dronie, Helix, Rocket, Circle nebo Boomerang, v aplikaci jednoduše záběry upravte pomocí kreativních šablon, doplňte hudbu, filtry a můžete své filmečky lifrovat na sociální sítě. Dron byl zakoupen v ČR, je úplně nový, zatím neaktivovaný 24 měsíční záruka, s daňovým dokladem. Běžná cena na trhu v ČR je od 14.500,- Předání nejlépe v Praze, ale lze domluvit i v Brně a Zlíně.
FIMI X8 Mini Pro nové
FIMI X8 Mini Pro, cestovní edice, batoh a baterie, dosah až 8000 metrů FPV Drone - 3osý mechanický gimbal - Skládací a přenosný design - Inteligentní letové režimy - Dosah ovládání až 8000 metrů - Letová autonomie 31 minut - Přesný vizuální polohový systém - 4K kamera - RTF - Travel Edition FIMI X8 Mini Pro . Nebojte se létat! Tento malý dron s kvalitou a cenou v nejčistším stylu Xiaomi nabízí skvělé funkce pro letecké video a fotografování . Jedná se o Pro verzi FIMI X8 Mini , jejíž jediný rozdíl je v baterii, která snižuje hmotnost zařízení na 245 gramů . Ať už jste profesionál v zemědělství nebo kreativní práci, díky skládacímu designu , rozlišení videa 4K a 3osému mechanickému závěsu je pro vás Xiaomi FIMI X8 Mini Pro skvělý. Zůstaňte v Powerplanetonline a dozvíte se o něm více! Skládací a lehké provedení. Méně než 250 g Nejlepší na Xiaomi FIMI X8 Mini Pro je to, že jej můžete pohodlně nosit, ať jste kdekoli. Složte jeho nohy , vložte jej do jakékoli tašky nebo batohu a snadno jej přeneste, kamkoli s ním budete chtít létat. Jak již bylo zmíněno výše, X8 Mini Pro váží pouhých 245 gramů ! Přenos do 8KM a ovládání přes smartphone Ovládejte jej pomocí chytrého telefonu přes Wi-Fi 5,8 GHz nebo přiložený vysílač , podle toho, co preferujete! Vylepšený systém TDMA zajišťuje stabilní přenosový dosah až 8 kilometrů . FPV: let v první osobě Další z nejzajímavějších funkcí nového Xiaomi FIMI X8 Mini Pro je to, že vám umožňuje v reálném čase vizualizovat vše, co jeho fotoaparát natáčí prostřednictvím vašeho smartphonu nebo tabletu, a prožívat FPV zážitek . Budete se cítit jako ve vzduchu! Doba letu až 31 minut FIMI X8 Mini Pro je malý, ale výkonný. Baterie Mini Pro je schopna poskytnout výdrž baterie až 31 minut , takže si svou vášeň můžete užívat po dlouhou dobu! Jakmile dojde, můžete jej rychle nabít (9V/3A) prostřednictvím portu USB Type-C . Fotografování a video v 4K HDR s fotoaparátem Sony I když hlavní funkcí tohoto dronu, kromě toho, že vás přinutí létat mezi mraky, je pořizování snímků a videí. Xiaomi FIMI X8 Mini Pro má 1/2.6 Sony CMOS snímač , 12MP a f/2.0 širokou clonu, výsledkem čehož jsou videa 4K/30fps . Kromě toho režim F-log Mode , formát DNG RAW a aktualizovaný panel nastavení umožňují nadšencům přístup k kreativnějšímu systému. HDR pro videa a fotografie a kodek H.265/HEVC Xiaomi FIMI X8 Mini Pro navíc podporuje záznam a fotografování s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) . Tento režim nám dává možnost zachovat všechny původní detaily scény, jako je světlo nebo barevný tón. Můžete také pořizovat video v kodeku H.265/HEVC , přičemž zachovává kvalitu obrazu a detaily a zabírá pouze o 40 % méně paměti než videa nahraná v kodeku H.264/AVC. 3osý mechanický kardan pro celkovou stabilitu Není pochyb o tom, že tento dron je speciální pro profesionální fotografické použití, a to nejen pro kvalitu vestavěné 4K kamery, ale také pro mn
Prodám NOVÝ Dji Phantom 3 Professional 3 baterie fotobatoh
Prodám dron DJI Phantom 3 Professional se 4K kamerou a stabilizací (gymbal) i s krabicí. Vhodné jako dárek, perfektní stav. K dronu jsou navíc 2 další baterie (celkem 3 tedy) + náhradní další vrtule a fotobatoh VANGUARD UP RISE 48 Původní cena: dron 30.000,- Kč + originální náhradní baterie 7.000,- Kč + fotobatoh VANGUARD 3.500,- Kč. Možnost koupit i s batohem, potom bude cena o 2.000,- vyšší. Dron je téměř nelétaný, bez jakéhokoliv poškození nebo nehody, baterie jsou párkrát použité a pak pravidelně dobíjené aby při skladování měli stále dobrou výdrž. Dron jsem použil asi 5x a od té doby jej nevyužiju. Součástí balení je: dron DJI Phantom 3 Professional se stabilizací a 4K kamerou fotobatoh VANGUARD, 2 náhradní baterie (celkem 3ks), nabíječka baterií, vysílačka, 5 náhradních vrtulí (celkem 9ks), návod, originální krabice a fotobatoh VANGUARD. Fotobatoh Fotobatohy VANGUARD Up-rise 48 II jsou vhodné ať už fotíte pracovně nebo jen ze záliby, batoh UP-RISE II 48 vám umožní mít vybavení vždy při ruce. Batoh pěkně sedí na zádech íky jedinečnému systému zipů ho můžete různě zvětšovat a zmenšovat podle konkrétního vybavení. Nemusíte se ani bát poškození přístroje - vybavení je chráněno silným zabudovaným polstrováním, ještě navíc vystuženým v namáhaných oblastech. Inovativní nově navržené přezky přináší boční přístup k vybavení, takže je můžete jedním pohybem snadno vytáhnout. Stačí zmáčknout přezku, batoh jedním pohybem otevřít a zas zavřít. Batohy UP-Rise II s popruhy jsou plně otevíratelné i zepředu, takže můžete vybavení snadno sbalit a vyrazit na cesty. Hmotnost 2000g. -- Velmi pohodlný baťoh se snadným přístupem i když ho máte na zádech -- Zádová část z prodyšné a větrací látky pro pohodlnější nošení -- Vnější kapsa a poutko na připevnění vybavení -- Přihrádka na laptop do 15" (širokoúhlý displej) -- Dodáváno s pláštěnkou -- Plně otevíratelná přední část -- Extension mode – možnost rozšíření velikosti batohu
SET- iFlight Nazgul5 Evoque F5D - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire
Chceš zachytit videa, nebo se jednoduše dívat na svět z ptačí perspektivy? Prodám FPV dron s příslušenstvím. DRON Evoque F5D V NEJLEPŠÍ VÝBAVĚ Kupní cena 38000kč, prodám za 28000kč. Zánovní stav, minimálně létaný. Nemám na to tolik času kolik jsem myslel že budu mít, tak bude lepší to poslat dál. Dron plně funkční, hodnoty dronu se neměnily (jsou tam z výroby). Dron je nyní ve stavu - ZAPNOUT A LETĚT, všechny módy jsou přednastavené na ovladači, tudíž pro někoho kdo neumí/se nechce patlat v BetaFlightu velké plus :) OBSAH: Dron - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire Ovladač - Radiomaster TX12 Modul - TBS Crossfire Micro TX (výrobce uvádí dosah až 40km) Brýle - DJI FPV Goggles V2 Nabíječka - HOTA D6 Pro (Dokáže nabít 2 baterie najednou, dá se zapojit do zdi (DC), můžete si nabít i jinou elektroniku přes USB či wireless charging) 2x Baterie - CNHL 6S 1300mAh 100C (přibližně 10 nabíjecích cyklů) 2x Baterie do ovladače - Li-ion 18650 3500mAh Brašna na baterie (ohni odolná) 4 sety 5" vrtulí HQProp (jeden chybí na obrázku a jeden je již nasazen) PŘIDÁM NAVÍC: -Odolný kufřík na ovladač, nabíječku a příslušenství -Komfortní pěnovou podložku na DJI Goggles -2x vertikální mount/držák na gopro (solidní) -SD kartu v ovladači, kde je nahrán software OpenTX -Držák na DJI Goggles baterii, jednoduše se připne za hlavu POPIS DRONU: GPS modul (dron se umí vrátit na místo vzletu po případné ztrátě spojení s ovladačem) HD kamera (CADDX Polar Vista digital system) Rádiový přenos pomocí TBS Crossfire (nejlepší na trhu, dosah až 40km) 6S baterie Vše předám v originálním balení, s veškerým příslušenstvím a náhradními díly (kabely, imbusáky, náhradní pásky...) Prodám pouze jako celek, případně časem začnu prodávat jednotlivě. Osobní předání STRAKONICE, PÍSEK, BLATNÁ (případně se můžeme domluvit), nebo můžu Poslat přes zásilkovnu - platba předem Preferuji email, TEL. ČÍSLO NEEXISTUJE telefon zašlu na vyžádání emailem, díky za pochopení.