inzerce, prodej, prodám, bazar

Mini věž Philips MZ 9

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám mini věž Philips MZ 9 bez repro.Nefunkční cd.Nenačte.
Dálkový ovladač od firmy VAT.
Dá se programovat.Nový.Cena za vše 500 kč.Vizuálně velmi dobrý stav.Pěkný zvuk. Rozměry š 27 v 30 hl 40.Přehledný display.Velmi dobrá citlivost.
Mini věž Philips MZ 9
Podobné inzeráty
Nabídka rádií 70-80let 20.století,TESLA,RFT a nověj.věží
Nabízím novější kombinované věže rádio-kazetové s Cd mechanikou, mini věž je zachovalá, reproduktory hrají a jsou v pořádku, Samsung MM-B7 i s repro bedýnkami a možností i s malou na-pojitelnou anténou-věž je funkční, jen nefunkční Cd-netočí se(převody nebo elektro-motůrek-lze opravit),cena mini věže Samsung 399 Kč, dále nabízím hifi věž Watson CO-1920, věž je plně funkční, načítá i Cd, hraje rádio a kazetová mechanika taky hraje-cena za věž Watson 549 Kč, další mini věže a přenosná rádio-kazetová s Cd a i bez Cd k dispozici na dotaz, dále nabízím retro tranzistorová stolní rádia z minulého století 70 až 80 let Tesla,RFT,změna nabídky-prodej rádia vždy poznamenaná za typem rádia,ze z hora podle typu TESLA GALAXIE 440A,TOMIS S-TE,RFT PROMINENT DE LUXE 214,EUROPHON TB prodáno,BRUINS RC-941 HIFI,TESLA ALTO 445A-měl jsem dvě,jedno rádio vlevo druhé už prodáno,vlevo dole jedno rádio s hodinami po levé straně s otevíracími dvířky pro nastavení hodin TESLA FORTE 461A- prodáno,první plastové rádio vpravo TESLA ALTO 445A chybí hmatník ladění vpravo,nad červeným rádiem je rádio TESLA DUETTO 444A-podobné rádio jako TESLA ALTO 445A nad ním,pod nimi je jediné červené plastové rádio vpravo dole TESLA EURIDIKA 441A-prodáno,ostatní rádia jsou funkční a některá v zachovalém stavu,jen jedno plastové šedivé rádio s hodinami nehraje-špatné repro,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ceny od 250 Kč za plastové rádia a více,do 549 Kč podle domluvy za rádia ve dřevě,rádia jsem zkoušel,nešlo jen jedno,k dispozici více foto k rádiům,bez záruky na funkčnost,rádia jsou určeny k renovaci,vyčištění,bez většího důkladnějšího vyčištění,požádání na e-mail,napište a nabídněte,domluvou,děkuji.
Philips MCM1110 mini hifi věž s CD, USB, RDS a DO
CD mikrosystém Philips MCM1110 je vhodný pro většinu běžných uživatelů mikrosystémů nebo pro ty, kteří hledají něco do ložnice, kuchyně, dětského pokoje. Hlavní vlastnosti: výkon 2 × 5 W je dostatečný pro běžný poslech v menších místnostech přehrává tyto disky a formáty: CD, CD-R/RW, MP3, WMA poslech rádia je možný přes FM tuner s 20 předvolbami USB vstup vám umožní připojení flashového nebo MP3 přehrávače a přehrávání hudby z něj audio vstup jack umožní připojit externí zařízení přes 3,5 jack konektor funkce Dynamic Bass Boost pro reprodukci hlubokých a dramatických basů optimalizované nastavení ekvalizéru pro různé styly hudby Digital Sound Control ráno vás zase vzbudí budík, takže se nemusíte bát, že zaspíte přístroj se ovládá pomocí dálkového ovládání Rozměry reproduktorů: 14 × 22,7 × 15,8 cm (š x v x h) V nabídce hifi mini věž Philips s CD, USB FM RDS tunerem a dálkovým ovladačem včetně repro. Nabídka platí do smazání inzerátu. Další nabídka receiverů a repro pro domácí kino: Tel: 420 Mail: zdenektech2@ Doprava: kurýrní služba GLS vč. pojištění
Mini věž Philips MC-130
Prodám plně funkční a velmi zachovalou mini (mocro systém) věž Philips MC-130. Byla jen málo používaná na jako rádio. Funkce tuner, CD a mc, tedy kazetový přehrávač. Možnost pripojení dalšího přehrávače vstupy cinch. Výstup na sluchátka. Výkon 2x10 W, impedance 8 ohm. Výstupní pérové svorky pro připojení reproduktorů. Ideální je osobní převzetí s předvedením bezchybné funkčnosti, ale je samozřejmě možné i poslání poštou na Balikovnu.
Mini micro HiFi VEZ sencor smc 403 - RADIO / LINE AUX + repr
Mini micro HiFi VEZ sencor smc 403 - RADIO / LINE AUX + reprobedny Micro vez viz foto... Stav viz foto, lehce zaprasena, NENACITA CD, RADIO je plne funkcni, ma i LINE AUX Je cetne dalkoveho ovladace (neni na fotu) ale nevim jestli je dalkove ovladani funkcni. Cetne dvoupasmovych reproduktoru. Prodavam tak jak je na fotu. Osobni predani Velke Popovice, pripadne po predchozi dohode Praha Vonohrady, Sterboholy, Dubec. Mohu zaslat pres Balikovnu za 85Kc platba predem na ucet, nebo 120Kc na dobiru (pri platbe na dobirku budu chtit predem postovne 120Kc na ucet).
Hifi věž technics - made in Japan ❗ZAMLUVENO ❗
Zdravím, prodám HiFi věž značky Technics - made in Japan. Věž je složena z komponentů: stereo tuner/amplifier SA-EH590, Stereo sound procesor SA-EH590, Stereo Cassette deck RS-DV290, Compact disc player SL-EH590. Stav: nálezový stav, hifi věž byla zabalená v krabici ve spíži, použitá neoriginální krytka potenciometrů. Vizuálně pěkný stav, plně funkční, ( CD, aux, radio, kazety, vše funguje jak má ). Bohužel bez DO ( dálkové ovládání ). Stav reproduktory: co se týče reproduktorů, vizuálně pěkný stav dřeva, bez škrábanců. Plasty mírně podřené, na jedné reprobedně lepený plast u výškového reproduktoru. Výškové reproduktory mají mírně promáčknuté vrchlíky. Na jedné reprobedně je při vyšší hlasitosti trošku slyšet praskání středového reproduktoru. Bez krycích mřížek.
věž Thomson VTCD790 věž JVC MX-S30
Prodám věž Thomson VTCD790 s reproduktory. Funkční CD, AM, FM tuner, kazeťák. Možné připojení mobilního telefonu přes vstup AUX. Cena 1450kč Prodám věž JVC MX-S30 s reproduktory. Funkční CD, tuner. Možné připojení mobilního telefonu přes vstup AUX. Cena 1050kč