inzerce, prodej, prodám, bazar

Minidisc - Nové

Kategorie: Ostatní audio video

Nové nerozbalené MD
5ks SONY 750,-
5ks TDK 700,- (dva mají prasklou krabičku)
5ks mix 650,-
nebo lze různě nakombinovat..

osobní odběr P10 Vršovice nebo zásilkovna
Minidisc - Nové
Podobné inzeráty
SONY MDS-S40 Minidisc Player/Recorder +DO (Japan)
Předmětem prodeje je minidisc player/recorder značky Sony, která s touto koncepcí přišla na trh. Minidisc je skvělý přístroj pro nahrávání a přehrávání zvukových souborů v nejvyšší kvalitě zvuku. Kromě toho můžete vytvořit vlastní tituly skladeb, přesunout, rozdělit a připojit je, mimo jiné funkce. Zařízení bylo použito, ale vše funguje přesně tak, jak má. Vizuálně v dobrém stavu s viditelnými stopami používání viz foto níže. Součástí prodeje dálka pro pohodlné ovládání z gauče a nový mini disc Maxell. Manuály ke stažení link níže. Na vyžádání pošlu foto v původní velikosti. Zasílání na dobírku možné s 500kč předem na účet (Nezbytné náklady spojené s odesláním). Zaslání do zahraničí ano, napište nebo volejte 9-20h a domluvíme podmínky. Zásilka bude pečlivě a bezpečně zabalena. Odesílám s Českou poštou nebo DPD. Osobní předání Praha Čimice. MANUAL KE STAŽENÍ ZDE: Na použité zařízení se nevztahuje žádná záruka.
Minidisc Portable Recorder JVC XM-R70BK TOP
Prodáme parádní sběratelský kousek Minidisc Portable Recorder JVC XM-R70BK.Celokovový přehrávač+recorder,který umí nahrávat na minidisc v TOP Kvalitě CD.V nádherném jako novém stavu!!! Pochází ze zrušené Zástavá plně funkční,otestovaný!!! Chybí baterie,jinak kompletně v originálním stavu včetně sluchátek,originálního zdroje,optického kabelu,taštičky.Nádherný Portable originál JAPAN,Celokovový!!! Pořizovací cena v té době přes 15.000Kč.Vzhledem k neznámému původu bez jakékoli záruky.Možnost samozřejmě odzkoušet na místě.Neponičený,nepoškrábaný prostě TOP!!!Při solidním jednání přidáme pár minidisků!!!Platí do smazání!!!
Originální dálkové ovládání pro Minidisc Minidisk Sony ,pěkn
Jedná se o poměrně raritní originální dálkové ovládání RM-D4m pro MiniDisc od Sony.Plně funkční, vyzkoušený.Je určen pro MDS-303 ale lze s ním ovládat i všechny Minidisk a cd přístroje Sony z 90 let,i řady ES a QS.Pěkný stav.
Minidisc Sony MDS-JE 500
Nabízím Minidisc minidisk Sony MDS-JE500 černý a 1 ks MD,plus DO ovladač . Dobrý stav,plně funkční Mail.jara.svarc@
Minidisc  Rolling Stones, Michael Jackson
Prodám minidisc v bezvadném stavu. Rolling Stones 2500 Kč Michael Jackson 2200 Kč za kus Lenny Kravitz 1500 Kč The Doors 1500 Kč Sade 1000 Kč
DENON DMD-1000 MD / MINIDISC REKORDÉR S DÁLKOU
DENON DMD-1000 - Kvalitní MD / Minidisc Rekordér - Funkční - Vizuálně je ve slušném stavu - Typ: Přehrávač/rekordér minidisků - Systém stop: 2-kanálové stereo - Vzorkovací frekvence: 44,1 kHz - Odstup signálu od šumu: 105 dB - Dynamický rozsah: 98dB - Digitální vstupy: koaxiální, optické - Digitální výstupy: optické - Rozměry: 434 x 134 x 340 mm - Hmotnost: 6,4 kg - Příslušenství: dálkový ovladač RC-264 - R.V. 1998 až 2002 (1000,- DM) - Převodník: Denon A.S.L.C, 20 bit, 8x převzorkování - Frekvenční odezva: 8HZ - 20kHz - Faktor zkreslení: neměřitelný - Odstup signálu od šumu: 105 dB - Dynamický rozsah: 96dB - Timer - Hraje dobře ! - Dobírka je možná pouze v případě zálohy za dobírku předem na účet ! - Doprava bez záruky (bez mé odpovědnosti za poškození) - Video s funkčností mohu natočit a poslat - Více viz foto