inzerce, prodej, prodám, bazar

minimalistický svícen sada 3 ks

Kategorie: Sklo, keramika

minimalistický svícen sada 3 ks. Skleněné na čajovku. Cena za set + doprava
minimalistický svícen sada 3 ks
Podobné inzeráty
Svícen značky POLS POTTEN
Úplně nový, v top stavu. Skleněný svícen Luster je vyrobený z bílého skla s perleťovou glazurou. Krásný a velmi dekorativní svícen z bílého skla s perleťovými odlesky. Svícen má nepravidelně zploštělé plochy na nichž vyniknou jedinečné odlesky. Jde o nevhodný dárek. Původní cena 550, prodává se teď za 750 KČ Rozměr: Ø12,5 x v.10,5cm. Design- Pols Potten studio
Pirkenhammer mísa a svícen kobalt se zlatem - sada
Prodám porcelán zn. Pirkenhammer, mísa a svícen, kobalt se zlacením, motiv zlatá růže. Porcelán včetně zdobení zcela v pořádku, vystaveno za sklem, tudíž chráněno od prachu. Mísa - rozměr: délka 31,5 cm x 18 cm šířka x 6 cm výška Svícen - rozměr: 20 cm výška x 14 cm průměr podstavce Osobní převzetí Praha 1 nebo Černošice, popř. poštou. Cena za sadu.
Prodám staré skleničky sklárna Harachov a skleněný svícen
Prodám staré skleničky a skleněný svícen. od 400,- kČ sada 6 skleniček sklárna Harachov autor Metelák. SVÍCEN 600,- Kč Podívejte se i na mé další inzeráty.
Keramická sada (popelník, váza, svícen)
Prodám starou zachovalou keramickou sadu, keramika - popelník/váza/svícen. Rozměry popelník 6x14,5 cm, váza 20x9 cm, svícen 18x10 cm (VxŠ). Viz fotografie. Osobní předání, po domluvě lze zaslat přes Zásilkovnu/Balíkovnu. Více info na e-mailu nebo telefonu.
Foukane sklo - svicen a vaza
Prodam nadherny svicen a vazu z foukaneho skla Rozmery: svicen - vyska 21,5 cm, prumer 10 cm vaza - vyska 36 cm, prumer 17 cm Cena za oba vyrobky Prosim kontaktovat pouze emailem. Doprava prostrednictvim PPL nebo Zasilkovnou. Zbozi zasilam nejpozdeji druhy den po pripsani platby na ucet. Inzerat platny do vymazani.
Vzácný 3 ramenný svícen porcelánový Tillowitz starožitný
Vzácný 3 ramenný svícen porcelánový Tillowitz Epos. Krásný starožitný svícen. Barva Bílé tyrkysová ornament tmavě stříbrná. Velmi dobrý stav. Žádné praskliny. Místy je opotřebeni. Rozměry: výška 14,5 cm // průměr 31 cm. Tillowitzská fajáns a porcelán Tillowitz se vyráběly v Tillowitz v Horním Slezsku v 19. a 20. století Ušlechtilé výrobky navíc dostaly jako doplněk značku EPOS , která znamenala jemný porcelán Horní Slezsko,