inzerce, prodej, prodám, bazar

Minolta Program 3500xi

Kategorie: Blesky a osvětlení

Na prodej systémový blesk Minolta Program 3500xi, pro kinofilmové fotoaparáty Minolta. Použitý, ve funkčním a výborném stavu. Včetně pouzdra a stojánku (úchytky na stativ)
Minolta Program 3500xi
Podobné inzeráty
Sony Minolta blesky
Predám používané blesky na Minolta/Sony: Metz 48 AF-1 Digital na Sony. Blesk je vo veľmi dobrom stave, plne funkčný(otestovaný na Sony A200). Cena 1125CZK Minolta 2800 AF s púzdrom a s difúzorom. Ide o blesk s klasickou pätkou a teda dá sa použiž aj na iných zrkadlovkách ako napríklad: Canon, Nikon, Pentax. Blesk je vo veľmi dobrom stave, cena 250CZK Minolta 4000 AF manuálom a s difúzorom ide o blesk s klasickou pätkou a teda dá sa použiž aj na iných zrkadlovkách ako napríklad: Canon, Nikon, Pentax. Blesk je vo veľmi dobrom stave, cena 500CZK Minolta Program 3200i s púzdrom. Blesk je vo veľmi dobrom stave (otestovaný na Sony A200), cena 325CZK Minolta Program D 5600 HS s manuálom. Blesk je vo veľmi dobrom stave (otestovaný na Sony A200), cena 1000CZK Platba na účet(alebo PayPal) vopred a doručenie cez zasielkovňu(poštovné 3.9€), alebo platba na účet(PayPal) za poštovné(5.5€) vopred a následná dobierka cez zasielkovňu, alebo ak si urobíte výlet na Slovensko, rád sa s Vami stretnem v Bratislave. Prosím kontaktujte ma IBA emailom, odpovedám ihneď. Vďaka
Blesk Minolta 5400 HS-výkonný,synchro 1/8000s-TOP stav
Prodám výkonný,systémový AF blesk zn.Minolta 5400 HS s mnoha pokročilými funkcemi,vysokým výkonem,synchronizací až 1/8000 sec.Blesk je plně kompatibilní s kinofilmovými AF zrcadlovkami Minolta Dynax a dá se použít i s digitálními zrcadlovkami Konica-Minolta a Sony Alfa.Bezvadný stav včetně pouzdra.Pevná cena.
Minolta 3200i
Z mé sbírky Minolta prodám duplicitní blesk. Je ve velmi pěkném stavu. Provoz na 4 AA baterie. Má posuvnou hlavu která se posouvá dle ohniska objektivu. Pokryje ohniska od 28 do 85mm. Vhodný na kinofilmové Minolty. Na Sony nemám vyzkoušeno. Velmi dobrý stav, plně funkční. Kupujícímu dám záruku 1 měsíc na pohodlné vyzkoušení. Baterie nejsou součástí. Včetně originálního pouzdra. Osobně v Býkvi u Mělníka nebo na Praze 9. Případně zašlu Zásilkovnou.
Blesk Minolta
Málo používaný, původní obal
Canon blesky
Predám používané Canon blesky: Canon Speedlite 300EZ s púzdrom a s difúzorom. Blesk je vo výbornom stave. Cena 325CZK Canon Speedlite 380EX. Blesk je vo veľmi dobrom stave. Cena 625CZK Porst MDC 400-2 s krabicou na Canon, ale aj na iné fotoaparáty(Fuji, Minolta, Nikon, Pentax, Ricoh). Blesk je ako nový. Cena 500CZK Platba na účet(alebo PayPal) vopred a doručenie cez zasielkovňu(poštovné 3.9€), alebo platba na účet(PayPal) za poštovné(5.5€) vopred a následná dobierka cez zasielkovňu, alebo ak si urobíte výlet na Slovensko, rád sa s Vami stretnem v Bratislave. Prosím kontaktujte ma IBA emailom, odpovedám ihneď. Vďaka
Minolta 3500 xi pro Sony Alpha Zrcadlovky
vyborny stav. Nabizim vice,viz. moje dalsi inzeraty