inzerce, prodej, prodám, bazar

Mix dust bagu Chloe,Fendi,Gucci,Dior,LV

Kategorie: Kabelky

nove original
Mix dust bagu Chloe,Fendi,Gucci,Dior,LV
Podobné inzeráty
Lakovaná kabelka Gucci
Nádherná nadčasová kabelka v béžové/nude barvě, kov mosazné barvy. Ve skutečnosti ještě hezčí než na fotkách. Velmi elegantní, nošení x způsoby - ucha, dlouhý popruh. Nenošené, skladované. Rozmery: 34 x 23 x 14 cm. Uvnitř x kapes a přihrádek. Dara kód nafocen. Včetně dust bagu a faktury. #gucci #original
GUCCI dust bag originál
Prodám originál nové nepoužité GUCCI dust bag materiál satén rozměr 150/230 cena 290Kč
Dior kabelka Lady Dior
Dior kabelka Lady Dior , medium s cernym hw, prava kuze, baleni dustbag. Skladem i jine farby s dodanim ihned. Vsechno real foto.
Velký výprodej.
Nabízím tašky, krabice, ramínka, dustbagy, stuhy, ochranný vak na oděv..... Dior, Louis Vuitton, Gucci, Hermés, Versace, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabbana, Chanel, Victoria secret, Cartier, Moncler, Tommy Hilfiger, Calvin Klein a další značky,. Podívejte se na ostatní mé inzeráty. Prosím odpovídat jen na email.
Dior kabelka BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery)
Prodám novou kabelku značky Dior BOOK TOTE (Blue Toile de Jouy embroidery) puvodní cena 2500e v kompletním balení včetně strapu a krabice, dust bag,taška. Pro více info a fotek nebo videa kabelky mě neváhejte kontaktovat, na mém tel. čísle, nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands, kde Vám rádi poradíme a případně objednáme Váš kousek jaký hledáte.
Gucci kabelka GG Marmont small matelassé shoulder bag
Prodám novou kabelku Gucci GG Marmont small matelassé shoulder bag v kompletním balení : krabice, dust bag, taška. Možnost osobního předání Praha. Pro více info a fotek mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.