inzerce, prodej, prodám, bazar

Mix hraček

Kategorie: Hračky

Preferuji odběr celku.Předání Letňany,Nádraží Veleslavín nebo Zásilkovna/Balíkovna.130kč.Koukněte i na mé další inzeráty,třeba něco vyberete;-)
Mix hraček
Podobné inzeráty
Krabice plná hraček - mix
Prodám mix hraček s plastovou krabicí v ceně mix se skládá například z: penálu Milka pistole Nerf poníka My Little Pony Mimoňů Stickies Spiderman kelímků Nabízím více hraček pro menší i větší děti - neváhejte mě kontaktovat!
Mix hraček - sada I.
Mix hraček: - Fisher Price - Oball - Happy Horse králíček Reece přítulka a spoustu dalších pěkných hraček. Téměř nehrané, něco úplně nové (pouze vybalené) - hezký stav. Prodávám jako celek za symbolickou cenu. Ideální jako dárečky pod stromeček. Posílám zásilkovnou. ------------ Kontaktovat prosím emailem, uvedené telefonní číslo, díky zvýšenému množství podvodných sms, není platné.
Mix hraček - sada III.
Mix hraček: - hrací kolotoč - Fisher Price hračky - Oball (nová autíčka) - úplně nové oboustranné kartičky s obrázky (černo-bílé pro miminka) a spoustu dalších hraček Téměř vše úplně nové (pouze vybalené) - hezký stav. Prodávám jako celek za symbolickou cenu. Ideální jako dárečky pod stromeček. Posílám zásilkovnou. ---------------- Kontaktovat prosím emailem, uvedené telefonní číslo, díky zvýšenému množství podvodných sms, není platné.
Mix interaktivních hraček pro nejmenší,vč.hrací deky super s
Nabízím k prodeji několik hraček, ve výborném stavu. Plyšové hračky jsou pravidelně prané, ostatní čištěné. V souboru hraček je točící,jezdící hračka vydávající různé zvuky, piskaci lviček, kousatka, chrastici,roztomilá žirafa, hrací deka a dva míčky z plastu pro drobné ručičky. Všechny hračky jsou interaktivní, podporující správný rozvoj dítěte. Nova cena cca 2000Kč. K tomu zdarma přidám jezdiciho snecka (jiz nevydava zvuky) a chrastitko na zavěšení (uchyceni je jen uz z jedné strany). Nabízím i jiné věci pro děti,v případě zájmu klikněte na ostatní nabídky uživatele.
Mix hraček
Prodám mix hraček - některé hrají či svítí.. sada na doktora Kreslící tabulka Hrající pokladnička Gumové zvířátka A další spousta věcí cena za vše
Mix hraček
Prodáme tento mix hraček za rozumnou cenu. Pište raději na email.