inzerce, prodej, prodám, bazar

Mix knih pro dívky od 9 - 15 let

Kategorie: Pro mládež

Prodám mix knih pro dívky od 9-15let:
- NOVÉ BARVY PRO KRÁSU, Gizela Watermannová. Kniha obsahuje i šablonyk osobnímu barevnému otestování. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč,
- MODA, KRÁSA A ŽIVOTNÍ STYL, Lucie a Nicole Ehrenbergerovi. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč,
- HOLKA Z POPELNICE,Jacqueline Wilsonová, pevná vazba s přebalem. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč
- TAJEMSTVÍ, Jacqueline Wilsonová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč,
- Čarodějka Jennifer, E.L. Konigsburgová, od 9let. Ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč,
- Pořád mi pijou krev, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč
- Pijou mi krev aneb upírkou na vlastní nebezpečí, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč,
- Klukům vstup zakázán, Thomas C. Brezina, měkká vazba:
Klub čarodějek, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč,
Ségra na zabití, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč,
- Prima rande, Dagmar Geister, od 11let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč,
- Adrianin druhý případ, Jela Mlčochová, OD 12LET. V pěkném stavu. Cena 40Kč,
-Kam utíkáš, Daisy?, Jenny Oldfieldová, od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč,
- ALICE A.... DOOOST DOBRÁ RODINKA, od 11let. Čtená, mírně pokrčený rožek knihy, jinak v bezvadném stavu. Cena 30Kč,
-POCAHONTAS- INDICKÁ PRINCEZNA, Mari Hanesová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč.
- MOJE SÉGRA JE UPÍR- SKANDÁLZUBNÍ!, Sienna Mercerová. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč,
- UPÍŘÍ DENÍKY- PROBUZENÍ, E.J. Smith, od 15let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč,
- PRODANÁ - ZVLÁŠTNÍ ZNAMENÍ, Iva Macků

Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce.

Inzerát je platný do smazání.

Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Mix knih pro dívky od 9 - 15 let
Podobné inzeráty
knížky pro milovnice koní
Prodám 12 knížek pro milovnice koní. Knížky jsou v hezkém stavu. 1) Dívky v sedlech 1 - Bonnie Bryantová 2) Dívky v sedlech 2 - Bonnie Bryantová 3) Dívky v sedlech 3 - Bonnie Bryantová 4) Dívky v sedlech 4 - Bonnie Bryantová 5) Dívky v sedlech 32 - Bonnie Bryantová 6) Tajemství černého údolí - Sabine Giebken 7) Zima setkávání - Angela Dorsey 8) Lásky a koně ze Studené Lhoty - Barbora Robošová 9) Studená Lhota, ráj trapasů a koní - Barbora Robošová 10) Klára a Drobeček – Poník v nebezpečí - Anne Bachnerová 11) Klára a Drobeček – Začarovaný poník - Anne Bachnerová 12) Můj první poník - Sandy Ransford Cena 45Kč/ks. Zasílám Zásilkovnou.
Khihy s tématikou koní pro dívky
Prodám knihy pro dívky s tématikou koní. Dobrý stav knih. Celkem deset knih, cena 350 Kč
Knihy pro dívky
Prodám knihy pro dívky Jake už to ví za 30 Kč a Román pro dívky za 70 Kč. Při koupi obou celková cena 90 Kč.
Kniha pro zamilované dívky
Dobrý den. Nabízím knížku pro dívky s názvem ,, Když tě zasáhne láska ,,. Tichý průvodce a rádce pro zamilované dívky. Zcela nová. Cena 50 Kč. Osobní odběr v Hradci Králové nebo možnost zaslání zasilkovnou či poštou. V případě zájmu mne kontaktujte telefonicky, sms nebo e-mailem. Děkuji.
Prodám  knihy pro děti a mládež
Prodám cca 80 knih pro děti a mládež, většina v češtině. Knihy jsou jako nové, málo používané. Seznam pošlu e-mailem. Cena (kromě ilustrovaných knih a encyklopedií) za stránku je cca 0,12-0,25 Kč. Při odběru 3 a více knih celková sleva podle počtu knih (např. 15 knih 15% sleva, až do 25%). Poštovné dle sazeb ze Slovenska.
Mix knih pro mládež
Prodám mix knih pro mládež: - Vládci moří- Magická cesta, Iva Hlaváčková, v pěkném stavu. Cena 50Kč, -Jonathan Meres: Svět podle Norma, může obsahovat ořechy. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 90 Kč, -Christopher Lincoln: Kostík Billy, Příběh z tajné komory. Od 9let. V dobrém stavu. Cena 70 Kč, - LAURA INGALLSOVÁ- WILDEROVÁ, Uprostřed hlubokých lesů a mezi indiány. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, -Jeanne Birdsallová :PENDERWICKOVI- -- Prázdninový příběh čtyř sester, dvou králíků a jednoho moc zajímavého kluka. Od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 50 Kč, - JONATHAN SWIFT, Gulliverovy cesty. V dobrém stavu. Cena 30Kč. - Sandra Vebrová : Luko malý vlkodlak. Kniha má mírně potrhaný přebal knihy, jinak v pořádku. Cena 30 Kč, - POVEDENÁ PARTIČKA- NULOVÁ TOLERANCE, Michel Fry, čtená, v pěkném stavu. Cena 60Kč, - ROBERT A. HEINLEIN, Sirotci oblohy. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40Kč, - VIKTOR BABUŠKIN, Medvědí dráp a jiné lovecké příběhy. Od 9let. V dobrém stavu. Cena 30Kč, -Rudolf Luskač : Zelený ráj. V dobrém stavu. Cena 40Kč, -Blue Balliettová: Hon na Vermeera. Od 9let. Kniha má mírně pomačkaný rožek, jinak je v pořádku. Cena 40 Kč. Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč.Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.