inzerce, prodej, prodám, bazar

mix knížek pro duchovní růst

Kategorie: Esoterika

některé jsou nové, jiné 1x čtené všechny vhodné jako dárek na ceně se domluvíme
mix knížek pro duchovní růst
Podobné inzeráty
J. Redfield - Celestinské proroctví - Pracovní kniha - nová
Krásný dárek nejen pro ty, kdo věří, že náhody v našich životech neexistují. Krátce poté, co se objevil v USA román Jamese Redfielda Celestinské proroctví, bylo jasné, že kniha se nejen stane mezinárodním bestsellerem, nýbrž že se začíná rodit zcela nový fenomén. Tato kniha vypráví o tajemném rukopise neznámého původu naznačujícím, že svět právě prochází radikální duchovní proměnou, kterou si uvědomuje stále větší počet lidí. Na naší planetě se začíná prosazovat nové duchovní vědomí. A tisíce čtenářů nacházely v Redfieldově alegorii klíč k vysvětlení vlastních prožitků a zkušeností, jejichž smysl dosud jen tušily - kniha jim pomohla začít si uvědomovat svou schopnost řídit se předtuchou, vnímat smysl zdánlivě "náhodných" příležitostí a jevů a odpovídat na výzvy vyššího vědomí.Nové dílo Jamese Redfielda a Carol Adrienne je nepostradatelnou pomůckou pro každého, kdo pochopil, že nazrál čas změny našeho způsobu vnímání a přístupu k životu. Možno v sadě s knihou Celestinské proroctví za 399,- Kč.
JAK ZÍSKAT LÁSKU Zasloužíte si lásku a dokážete ji k sobě př
Jste připraveni osvobodit se od trýzně, špatných vztahů či vyčerpávajících přátelství? Jste připraveni navždy změnit svůj život? Duchovní průvodce Jak získat lásku vám ukáže, že můžete využít zákon přitažlivosti i prastaré duchovní tradice k přivábení lásky. Postupně se zhojí šrámy, které jste v milostných vztazích utrpěli, a dokážete šťastně a radostně žít.
Duchovní partner aneb setkání s dvojpaprskem
Dobrý den, prodám knihu Duchovní partner aneb setkání s dvojpaprskem. Kniha je jednou čtená, běžné opotřebení, má velmi dobrý stav. Cena včetně poštovného je 170,-. Osobní předání 100,-
Kniha Poznej svou duchovní sílu.
Kniha Poznej svou duchovní sílu. Posílám přes zásilkovnu.
NOVÉ  - Učebnice praktické autohypnózy 2ks a Duchovní léčení
Prodám 2ks nových knih - Učebnice praktické autohypnozy. Kč 210,--/1ks A kniha Duchovní léčení Kč 110,--, Odběr možný v Jičíně, nebo poštou (plus poštovné).
Buddhův lotosový květ
Kniha Buddhův lotosový květ je poetickým uvedením do myšlenkového světa zenového buddhismu. Zenový buddhismus představuje ve svém historickém kontextu revoluční, anti-autoritářské, anti-hierarchické duchovní hnutí, jež si uchovalo úctu vůči člověku bez ohledu na jeho původ a postavení. Autor vybral z původních pramenů přibližně sto tradičních příběhů a moudrostí, které jsou charakteristické svou poetičností, humorem a často paradoxní duchovní hloubkou. Každý z příběhů autor opatřil krátkým komentářem.