inzerce, prodej, prodám, bazar

Mix znackovych kratas

Kategorie: Šortky

Prodám nové značkové nenošené kraťasy. Včetně cedulek a visaček. Některé jsou materiálově koupací (ty dvoje horní vedle sebe) některé společenské jak to nazvat :) (ty dole vpravo - EA) a některé teplákové (ty vlevo dole). Velikost cena a další informace na dotaz. Osobní předání Chrudim a okolí nebo lze poslat přes Zásilkovnu (DPD).
Mix znackovych kratas
Podobné inzeráty
Kraťasy
Prodám dámské kraťasy, barvy světle modré, značky SPORT PARIS, délka nohavic 74 cm, obvod pasu 62 cm, obvod rozkroku 106 cm, obvod stehen u rozkroku 54 cm. Kraťasy jsou v perfektním stavu. Cena kraťas je 35,- Kč plus poštovné.
Kraťasy Topman
Šedivé kraťas Top Man v dobrém stavu,na konci nohavice 2cm rozparek,jde bez problému vrátit do původního stavu.Velikost 34,ale sedí spíše na 32. #asos #cos #cargo #carhartt #levis #wrangler #dickies #hm
Šortky, plavky Fire Fly a Vittorio Rossi
Nabízím krásné pánské / chlapecké šortky a plavky. 1. Koupací šortky Fire Fly, modrobílé, velikost S. Vhodné i na běžné nošení. Jsou zcela nové, ale bohužel bez visačky, cena 150 Kč. 2. Koupací šortky Vittorio Rossi, modrohnědé, velikost M (jsou ale celkem velké a velikost bych typl spíš mezi L a XL). Byly snad jen jednou u vody a jsou téměř jako nové. Vhodné i na běžné nošení. Cena 100 Kč. K prodeji ještě desítky značkových pánských / chlapeckých triček, polo triček, košil, tílek, dresů, kalhot, bund, mikin a svetrů. Většina je ve velikosti L a M, případně nějaká S. Něco zcela nové, jiné nošené, ale přesto v perfektním stavu. Bohužel není v mých silách vše nafotit a vystavit. Ideální by bylo osobní prohlédnutí ve Františkových Lázních. Ceny od 30 Kč za kus.