inzerce, prodej, prodám, bazar

Mláďata Džungariki

Kategorie: Drobní savci

Dobrý den.
Prodám mláďata 3.5 týdny krečka Dzungarskeho. Mláďata jsou zvyklý na zuce a jsou strašně mazlive.
Mláďata Džungariki
Podobné inzeráty
Mláďata Džungariki
Nabizim k odběru za týden krečky džungarika
Morčátka k prodeji - již jen samečci
Prodám krásná mláďata morčátek z domácího hobby chovu, narozená 2.2. a 5.2. Mláďata jsou po kvalitních rodičích, většina je s rozetkou na hlavě (plemeno coronet), 2 mláďata bez rozetky (sheltie). Jsou odchovaná doma, zvyklá na ruch domácnosti, braná dětmi do ruky. Krmena kvalitním krmivem s přídavkem vit. C, senem a zeleninou/ovocem. V současné chvíli jsou volní jen samečci (na fotce, kde jsou 4 sourozenci jsou to ti krajní, na fotce, kde jsou 3 sourozenci je to prostřední morčátko). Odběr možný ihned, pouze osobně nebo možno po domluvě dovézt do Benešova, Tábora, Prahy. Na přiložených fotografiích jsou vždy všichni sourozenci. Vážným zájemcům můžu poslat více fotografií konkrétního morčátka, případně rodičů.
Rezervace krečku
Dobrý den. Prijmam rezervace (k odběru cca za 2 týdny) krečky džungariki. Je možnost odkoupit nebo pořídit krečka za symbolický dárek:)
Skinny morčata-mláďata
Prodám mláďata skinny morčátek v různých barvách,celočerná i strakatá,samičky i samečky. Neposílám,předání pouze osobně u nás.
Činčila s PP - mláďata
CHS Fluffy Chinchillas přijímá rezervace na samečka Elona (Extra Dark Ebony ev. RPAC), samečka Errola (Light Ebony ev. RPAC) a samičku Elfje (Light Ebony ev. RPAC) narozené 25.1. 2023. Mláďata jsou moc hodná, socializovaná, velmi klidné povahy, zvyklá na ruku a kontakt s člověkem. Samečci mohou jít společně. S sebou dostanou granulky, seno, písek a rodokmen. K odběru na konci dubna.
Potkaní mláďata
Nabízíme k odběru či rezervaci mláďata s VP či PP. Standard, dumbo, dwarf. Různé barvy a znaky. Fotky a info najdete na Pouze osobní odběr v Konárovicích (okr.Kolín), více info na hanahavrankova@