inzerce, prodej, prodám, bazar

Měli mravenci žihadla?

Kategorie: Dětská literatura

ilda a Fína na stopě plšímu zloději, zkamenělému slonovi a tajemství přírody.
Kde leží jantarová stezka?
Co to jsou kamenná slunce?
Kdo je to Bubo bubo?
Jak vypadá takové kuklení?
Žili v Čechách a na Moravě žraloci?
A měli kdysi mravenci žihadla?
Odpovědi na tyto a další otázky najdete ve vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem.

Kniha volně navazuje na titul Měli dinosauři blechy?, obě knihy však fungují samostatně.
Pro děti 8-13 let.

Kniha je nová, vhodná jako vánoční nebo narozeninový dárek

Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem.
Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou.
Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
Měli mravenci žihadla?
Podobné inzeráty
Bratři mravenci
Nabízím krásnou literaturu pro děti, Bratři mravenci, Pravdivé vypsání mnoha příběhů ze života broučků, motýlů a mravenců od autora J. Hais Týnecký, ilustrace O. Štáfl, přibližný rok vydání 1920. Bližší informace o obsahu a stavu knih v příloze.
Knihy pro děti
Velkná obrázková knížka - Milena Lukešová 75 Mravenci se nedají Ondřej Sekora 150 zánovní hannah Motanta knížka na rok 2010 70.- O vílce amálce a žabce márince Václav čtvrtek 70 Brumíkova dobrodružství 50 Zimní knížka pro Lucinku fialová 250 prodáno Kam běží modrá Liška andrej gjurič 100 případ pro inspektora baryka Krutas krejčí 75,- prodáno bacha, černý paraple adam bahdaj 35 das grose bilderlexikon der tiere ( poničený jen obal) 100 Hraní s abecedou Ivana Kocmanová 45,- Michal Bulatov prodáno Marínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek eduard petiška 120 ,- ( nabídněte) kam odcházejí sněhuláci zjara marie kubátová 50 Dinosauři samolepková knížka 50,- Pokemon charizarde let 100,- prodáno mini vláčky pojd si hrát nabídněte 30,- bez vláčku detská encyklopedie bohumil říha 150 poškozený hřbet prodáno knížka s nalepkami na více použití mali přátelé pejsek 40 Pohádky Boženy Němcová 70,- Kniha pohádek jos š kubín 70.- medový hrníček 20,- u nás na farmě 20,- Kouzelné pohádky malá mořská víla, kráska a zvíře Tarzan. 200,-
Cvrček a mravenci
Knížka pro děti s kresleným příběhem. Nese známky používání.
Dětské knihy 1
To nejlepší z večerníčků,Velká kniha říkadel, Prázdniny s delfíny, Mravenci se nedají, Káťa a Škubánekzase spolu, človíčka dobrodružství a nové objevy, Krtek a autíčko - prodáno, Hurvínkova cesta doTramtárie, Broučci Knihy jsou jako nové vhodné i jako dárek , cena 1ks =100Kč
6x O.SEKORA
Prodám šest knih Ondřeje Sekory s Ferdou,Broukem Pytlíkem,mravenci,Kocourkovem a dalšími hrdiny.Výborný stav. Osobní odběr nebo poštou po zaplacení na účet. Cena je za komplet.
Vše, co byste měli vědět o zvířatech
Vše, co byste měli vědět o zvířatech - dětská kniha z roku 2011. 160 stran. Výborný stav. Osobní převzetí v Praze nebo zaslání poštou. Cena 40 Kč + příp. poštovné 80 Kč. V případě nákupu více knih pouze jedno poštovné.