inzerce, prodej, prodám, bazar

MMA, BOXOVACÍ EXPANDÉRY (GUMY)

Kategorie: Fitness, jogging

Pro efektivnější trénink jakýchkoliv bojových sportů jsou vhodné tyto MMA, boxovací expandéry. Velmi často se tyto gumy kombinují se zátěžovou vestou Heavy Weight či zátěžemi na ruce a nohy Heavy Weight. Balení obsahuje dva páry gum, držáky na ruce a nohy, opasek a madla na ruce.

S MMA, boxovacími expandéry trénují profesionální sportovci MMA, UFC i boxeři. Pomocí tréninku s expandéry zrychlíš své kopy a údery a zároveň je i zesílíš, ale hlavně zlepšíš svou fyzickou kondici.

Expandéry se používají i při ostrém sparingu, při nácviku na lapech, boxování do pytle a vůbec prostě během celého tréninku. Často zápasníci boxují se zátěžemi (činkami) v rukou, což je také skvělé. Nicméně velmi nebezpečné a nezdravé pro klouby a proto se kombinuje tento trénink s gumami, které vracejí údery zpět a zabraňují přílišnému tahu způsobenému úderem s činkou.

-zlepšení fyzické kondice
-zrychlení pohybu
-zesílení úderu či kopů
-ochrana kloubů
-spolupráce s profesionálními sportovci

DOPRAVA jsou dvě možnosti:
1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA
2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.

VIDEO:
MMA, BOXOVACÍ EXPANDÉRY (GUMY)
Podobné inzeráty
Boxovací pytel
Pronam NOVÝ boxovací pytel, zapasnickeho panáka, boxovací ho panáka, tvarovaný box.pytel,ring a MMA KLEC.Dale bulharský pytel, Fitbally a Wallbally. Box.pytel: 180/35 = 1.450,-Kc 160/35 = 1.300,-Kc 140/35 = 1.200,-Kc 120/35 = 1.100,-Kc 100/35 = 1.000,-Kc Klec MMA 4m = 95.000,-Kc Ring 5m. = 45.000,-Kc Bulharsky pytel: 4kg = 500,- 6kg = 600,- 8kg = 700,- 9kg = 750,- Atd...... Wallbally - od 3kg do 15kg. Fitbally - od 3kg do 10kg. Vse mám nové,nepouzite. Ppdrobnejsi info na : - tel.
Boxovací trenažér – totem
Prodám boxovací totemy ze zrušené tělocvičny. Totemy jsou v perfektním stavu, bez poškození. Celkem k dispozici 7ks. Cena za 1ks je 3.500Kč, v případě odběru všech 7ks, cena 21.000Kč. Pořizovací cena 6.000Kč/ks. Odběr možný ve Svitavách. Kontaktní tel. . Boxovací trenažér Merco Totem Printed je perfektní tréninkový nástroj pro začínající boxery nebo fitness nadšence, kteří chtějí vylepšit svojí hbitost a vytrvalost některým z bojových sportů a nehodí se jim závěsné boxovací pytle. Stabilní, vodouplnitelná základna, dlouhé tělo z velice odolného polyuretanu a výplň z husté EVA pěny umožňují nejen trénink úderů, ale i kopů a díky tomu je trenažer Merco Totem Printed opravdu zajímavý tréninkový nástroj bojových sportů. objem podstavy: 75 l výška: 180 cm průměr: podstavy 67 cm, těla 42 cm hmotnost: 16 kg
boxovací pytel
Dobrý den, prodám boxovací pytel s rukavicema. Boxovací pytel inSPORTline Backley 45x180 cm Jednou použitý. Prodávám z důvodu zranění. odvoz vlastní
Outshock Boxovací nafukovací pytel 100 + rukavice
Prodám rok starý boxovací nafukovací pytel 100 značky Outshock a boxerské tréninkové rukavice 120 velikost 8 OZ. Pytel i rukavice byly použit pouze jednou - sousedé neměli pochopení pro mé aktivity. Stav jako nový Pořizovací cena 2600Kč za komplet. Pytel má velmi stabilní základnu, kterou můžete napustit vodou a nebo pískem. Tento boxovací pytel měří 1,60 m do výšky. Plastová základna měří 56 cm v průměru a 15 cm do výšky. Odkaz na pytel: Odkaz na rukavice: Rukavice jsou velmi příjemné a dobře tlumí nárazy. Preferuji osobní předání v Plzni a okolí. Po dohodě a platbě poštovného předem, mohu zaslat na dobírku nebo jako doporučený balík skrze Zásilkovnu.
Zátěžové kraťasy 0,5-8 kg Heavy Weight
Naše zátěžové kraťasy mají rovnoměrné rozložení zátěže a jsou ručně vyrobené v České republice z kvalitních evropských materiálů za účelem dosažení maximální odolnosti. Díky specifickému způsobu výroby jsou kraťasy co nejmenší a tím skvěle drží na těle i při běhu, ale i jinému kondičnímu cvičení. Vysokou přilnavost a přizpůsobivost tělu zabezpečují dva pásy s širokým suchým zipem na každé nohavici plus hlavní popruh kolem pasu s přezkou. Rozměr a velikost zátěžových kraťas je univerzální a vhodný pro všechny typy postav. Zátěžové kraťasy jsou určeny pro zvýšení efektivity při jakémkoli sportu, tréninku a pohybové aktivitě. Během několika let procházejí produkty Heavy Weight mnoha změnami a inovacemi, na kterých se podíleli profesionální sportovci ze všech sportovních odvětví. V inovacích nadále pokračujeme a produkty stále zlepšujeme a zdokonalujeme. Ideální je mít jak zátěžové kraťasy tak i zátěžovou vestu a trénink kombinovat i s našími dalšími produkty závěsným systémem nebo s gymnastickými kruhy ve dvou variantách: gymnastické kruhy s užším úchopem nebo gymnastické kruhy s širším úchopem. Kombinujte trénink také s odporovými gumami nebo odporovým lanem s vestou či odporovým lanem s opaskem. Závaží: Hmotnost zátěžových kraťasů je libovolně nastavitelná od 0,5 kilogramu až po maximální váhu až 8 kg. Šestnáct kusů závaží v balení. Jako závaží používáme speciální kovový produkt v sypkém stavu uložený do sáčků z technické tkaniny, aby bylo dosaženo lepší přizpůsobivosti a měkkosti. Narozdíl od konkurence nepoužíváme písek a sypký odpad, který je příliš lehký, objemný a práší. Také nepoužíváme kovové pláty ani cihličky, které jsou příliš nebezpečné a mohou způsobit zranění. Naše výplň zajistí bezpečnost při tréninku a vysokou pohyblivost, které s jinými typy výplně nedocílite. Použití při: Neomezené využití zátěžových kraťas při jakémukoliv typu tréninku: hokeje (na ledě i mimo led), fotbalu, florbalu, basketbalu, amerického fotbalu, rugby, bojových sportů, atletice, cvčení s vlastní váhou, workoutu, kalistenice, s TRX, silovém i kondičním tréninku. Profesionální i amatérští sportovci i nesportovci doplňují trénink se zátěžovými kraťasy a zátěžovou vestou o trénink s českým odporovovým lanem Heavy Weight a opaskem. Dalším doplňkem pro kondiční trénink se zátěžovou vestou Heavy Weight jsou MMA, boxovací gumy (expandéry), které používají zápasníci, boxeři i jiní fajteři a vlastně všichni, kteří chtějí zlepšit svou fyzickou kondici. Výhody: Vyrobeny v ČR ručně z evropského materiálu Testováno profesionálními sportovci Regulace váhy zajišťuje motivaci ke zlepšení Dvojitý typ přizpůsobení a připevnění k tělu Využitelnost při jakémkoliv tréninku Univerzální velikost pro všechny typy postav Bezpečný a nejvhodnější typ zátěže DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) PPL s platbou předem na účet + 250 Kč.
Odporové lano + vesta/postroj HEAVY WEIGHT Český výrobek
Tréninková vesta na expándéry Heavy Weight + české odporové lano 3m Tato tréninková vesta se vyrábí ručně v České Republice z evropských materiálů ve spolupráci s nejlepšími sportovci ve všech sportovních odvětvích z celého světa. Díky specifickému a profesionálnímu způsobu výroby je tréninková vesta odolná a přesto pohodlná při tréninku. Připevnění k tělu slouží popruh se suchým zipem, který se dotáhne přesně podle postavy sportovce. Balení obsahuje odporovou gumu (odporové lano) potřebnou k tréninku, která se karabinou přichytí k vestě a druhou k pevnému předmětu.Odporové lano je 3 metry dlouhé a rozpíná se až na 7 metrů. Oporové lano, které se připevňuje k vestě je vhodné pro všechny atlety, sportovce i nesportovce. Změní tvůj trénink k nepoznání. Navíc je vesta s odporovým lanem velmi pohodlná při tréninku. Je vhodná pro ty, kterým nevyhovuje trénink s opaskem a odporovým lanem. Použití: Tréninková vesta na expandéry a odporové lano Heavy Weight se přichytí k pevnému předmětu. Slouží k silovému i kondičnímu tréninku, pro zlepšení startu, komplexního zrychlení a posílení či zlepšení stability. Naše tréninkové vesty a odporové lana používají atleti, fotbalisté, hokejisté, basketbalisté a další sportovci a kluby. Výhody: Vyrobena ručně v ČR Testováno profesionálními sportovci Včetně odporové gumy/lana 3m v balení Dotažení pomocí popruhu se suchým zipem Univerzální velikost Komplexní využití Zesílené a kvalitní prošití Robustní karabina k vestě DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč. VIDEO VESTY plus odporových gum (PS: na videu není odporové lano, ale vesta je s ním dodávána)