inzerce, prodej, prodám, bazar

MOBIL MODEL GT-181 90N KABEL PROPOJOVACÍ.

Kategorie: Datové kabely

Nabízím pouze PROPOJOVACÍ KABEL z mobilu do počítače viz foto. V pořádku .
MOBIL MODEL GT-181 90N KABEL PROPOJOVACÍ.
Podobné inzeráty
Baseus USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W
Baseus Flash Series Data Cable USB + Type-C to Micro USB + Lightning + USB-C 100W 1.2m Orange Datový kabel propojovací, 1,2 m, male konektory: 1× USB-A (USB 2.0), 1× lightning, 2× USB-C, 1× USB Micro-B, female konektory: 1× USB-C (USB 2.0), podpora Rychlonabíjení až 5 A, rovné zakončení. Dvojitý vstup a trojitý výstup S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte kompatibilitu s mnoha zařízeními. Disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem. Tak může jeden datový kabel nahradit několik kabelů Micro USB, iP a USB–C. Datový kabel Baseus Flash Series je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C. Podporuje rychlé nabíjení S datovým kabelem Baseus Flash Series získáte možnost rychlého nabíjení. Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W. Oceníte propojení plně kompatibilních konektorů v jeden pro rychlé nabíjení o výkonu 100 W. Je vybaven inteligentními čipy Aby pro vaše zařízení bylo zajištěno bezpečné rychlé nabíjení, je v datovém kabelu Baseus Flash Series zabudovaný inteligentní čip pro zařízení s rychlým nabíjením. Dokáže tak inteligentně distribuovat proud a napětí pro různé porty podle připojeného zařízení. Klíčové vlastnosti datového kabelu Baseus Flash Series: Datový kabel Baseus Flash Series disponuje dvojitým vstupem a trojitým výstupem Je vybaven porty USB, USB–C na Micro USB, Lightning a USB–C Podporuje funkce Power Delivery a Quick Charge o výkonu 18 W Datový kabel má zabudovaný inteligentní čip pro rychlé nabíjení Délka kabelu je 1,2 metry Zajisté oceníte plně kompatibilní duální port
Kabel na mobil
Použitý. Propojovací kabel na mobil. Připojení viz. detailní foto Odesílám pouze po zaplacení předem na účet !!!
Kabel na mobil Nokia
Použitý. Propojovací kabel na mobil. originál Nokia Připojení viz. detailní foto Odesílám pouze po zaplacení předem na účet !!!
belkin mixit USB-C na USB-C velmi odolný kevlarový USB kabel
nevolat a nepsat SMS, používejte formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji pokud kupujete raději vysoce kvalitní kabely, nabídka kabelu je zde: prodám USB kabel od špičkového amerického výrobce Belkin (americká firma vyrábějící špičkové výrobky na úrovni apple) kabel je nový nerozbalený, nevyužitý. běžná cena kabelu na e-shopech byla kolem 600-900,- kč ( tento kevlarový odolný model ), kabel se nyní už nedodává a a byl už téměr na eshopech vyprodán Velká výhoda tohoto kabelu je, že je oproti běžným kabelům, je až 10x odolnější s kevlarovymi vlákny DuraTek USB-C kabel obsahuje vysoce odolná Kevlarová vlákna od DUPONT moderní kabel s konektory USB-C na USB-C Je možno dodat ve stříbrné barvě, zlaté barvě nebo černé barvě. existuje ve variantě : černá, stříbrná, zlatá Doprava od 35,- zaslaní Balíkovnou, poštou Lze se domluvit i na zaslání o něco dražší dobírkou Lze občas domluvit vyzvednutí v Praze Po domluvě lze zaslat i na Slovensko
USB kabel TOPK typ C kabel nový 1,8m kvalitní - černý
USB kabel zn. TOPK typ C kabel, nylonový, splétaný- měkká kabeláž, hliníková slitina, kabel USB C pro zařízení s konektorem typu C Nový kvalitní a odolný. název: Kabel USB- typ C Barva: černá Maximální proud: 2,1A Délka: 1,8 m Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
USB kabel micro 1,51 m nový
Nový nepoužitý opletený napájecí–propojovací kabel male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0) až 2 A, rovné zakončení Rozměry: délka 1,51 m i s konektory, Způsob doručení: nebo převzetí osobně. Platba předem na účet. Cena je uvedena bez dopravy.