inzerce, prodej, prodám, bazar

Modelovky /Komplet set materiálů na LFHK, LFP, 1LF

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

Učební materiály potřebné pro přijetí na LF.
Veškeré materiály k přijetí 1LF + výpočty otázek.
Veškeré materiály k přijetí LFP + typické otázky.
Veškeré materiály k přijetí LFHK + výpočet fyziky
+ materiály LF UPOL


Jsem student zubního lékařství LFP a jsem ochoten vám pomoci s vypracováním modelových úloh.

V případě, že máte zájem jen o určitý úsek učiva, je možnost se individuálně dohodnout.

Veškeré soubory budou zaslány v on-line podobě.

Možnost osobního předání v Praze či Plzni! Vše vysvětlím a předvedu, ať nekupujete zajíce v pytli. Zaručuji spokojenost.
Modelovky /Komplet set materiálů na LFHK, LFP, 1LF
Podobné inzeráty
Veškeré materiály k přijetí LFHK + výpočet fyziky
Veškeré materiály potřebné k přijetí LFHK. Více než 70 detailně a srozumitelně vypočítaných příkladů z fyziky. Zadání přijímacích testů od roku 2005 => celkem více než 1000 příkladů z chemie, fyziky, biologie a somatologie. Připravený odpovědní arch. Soubor z přípravného kurzu chemie na FVZ (pro LFHK). Mnoho příkladů z přípravného kurzu z fyziky LFHK + teorie. Jsem student zubního lékařství LFP a nabízím možnost obrátit se na mě s řešením jednotlivých modelových úloh. Veškeré soubory budou zaslány v on-line podobě. Za příplatek možnost zaslání sedmdesáti vypracovaných modelových otázek z fyziky a zadání testů z minulých let v papírové podobě.
Testové otázky LFP + materiály na přijímačky LFP
Veškeré materiály pro přijetí na LFP. Zadání přijímacích testů od roku 2010 => více než 1000 příkladů z chemie, fyziky a biologie. (Samotné úspěšné vypracování a pochopení každé z úloh dle mého názoru dostačuje pro přijetí na všeobecné lékařství.) Jsem student zubního lékařství LFP a nabízím možnost obrátit se na mě s řešením jednotlivých modelových úloh. Veškeré soubory budou zaslány v on-line podobě. + soubor cyklicky se opakujících otázek. Za příplatek možnost zaslání zadání testů z minulých let v papírové podobě.
Přijímačky na zuby a medicínu
Dobrý den, nabízím k prodeji podklady na přijímací zkoušky na všeobecné a zubní lékařství na LF MU v Brně, tento rok jsem se dostala na zuby, přičemž jsem se učila z těchto materiálů a výsledky dopadly s velkou bodovou rezervou. Podklady jsou ze 3 přípravných kurzů z Brna speciálně orientovaných na MU LF (ale i na 3.LF, tam jsou přijímačky hodně podobné) K tomu zde jsou materiály z prvního ročníku medicíny (lékařská biologie a genetika plus biofyzika) a z druhého ročníku (lékařská chemie a biochemie) které jsou přímo od autorů přijímacích zkoušek, kteří učí mediky na LF. A co považuji za nejpodstatnější je můj přípravný sešit (oskenovaný), který obsahuje kompletní rozbor přijímacích zkoušek. - kurz od MU lékařské fakulty - 6000 kč - 2 kurzy od studentů MU LF (Bmedic a MUDRstart) - 7490 kč a 8199 Kč - prijímačky nanečisto na MU LF - 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 i s vysvetlením příkladů - minulé testy na MU LF 2008,2012,2013,2014,2015,2016,2018+ klíč - modelové otázky od fakulty v pdf - rovněž velmi důležitý materiál - na kurzu se psaly také průběžné testy z fyz., bio. a chem. které mám v pdf + klíč - flashcards chemické sloučeniny - dali nám je na kurzu s tím, že tyto bohatě stačí znát :) je ich 279 - vypsány Excel seznam všech chorob, významné  objevy, události a osobnosti, které se objevují v testech a doporučené literatuře - vypsané všechny vzorce, které je nutné znát do fyziky -videa z biochemie: Metabolizmus - Krebsův cyklus, dýchací řetězec, Glykolýza atd. Doporučená literatura do Brna: BIOLOGIE: - Biologie buněk - Závodská - Genetika - Biologie človeka 1 a 2 - Kočárek - Nový prehlad biologie - Rosypal CHEMIE: - chemie pro čtyrleté gymnázia 1., 2. a 3. díl - přehled středoškolské chemie - Vacík FYZIKA: - Přehled středoškolské fyziky Svoboda - Fyzika pro gymnázia * Optika * Elektrina a magnetizmus * Mechanické kmitání a vlnění * Speciální teorie relativity * Fyzika mikrosveta * Mechanika * Molekulová fyzika a termika        V kurzech je vybrané to, co je třeba na přijímačky znát a co tam s velikou pravděpodobností bude, abyste věnovali pozornost tomu, co má význam :) - modelovky na 1LF. a 2.LF v Praze , LF v Olomouci, LF v Plzni a pár prezentací a testů na 3.LF v Praze Po platbě na účet Vám pošlu odkaz na disk, kde toto vše najdete :) Pokud byste měli jakékoliv otázky k přijímačkám nebo samotnému studiu, tak určitě napište, ráda poradím. Studuji třetí rok všeobecného lékařství a první rok zubního lékařství ???? Přeji mnoho úspěchů!
První ročník - medicína - vše potřebné
Prodávám set všech učebnic, skript a Anki balíčků (pro více informací viďte mé ostatní nabídky) potřebných do prvního ročníka většiny lékařských fakult u nás v Čr. Všechno je v PDF, z toho drvivá většina má možnost vyhledávaní v textu (Ctrl F). V tomto setu naleznete učebnice ako Čihák - 1,2,3 díl, Memorix 5 - Anatomie, Memorix 3 - Histologie, Anatomické atlasy - Yokochi, Netter, Gray, Sobotta a Siňelnikov, Latinčina - Nečas, Embryologie - Langman, Medicínska biofyzika - Navrátil, Genetika - Kočárek. Zároveň vám po zakoupení tohto setu nabízím zdarma konzultace třeba o přípravě na přijímačky. Kdyby ste měli nejaké dotazy pište. Lékařská fakulta, atlas, anatomie, upol, 1LF, 2LF, 3LF, medicína, první ročník, LFHK, LF Muni, podklady na medicinu
Testy na LFHK - včetně roku 2022
Přijímací testy na LFHK za posledních 16 let. pro každý z ročníků je zvlášť zadání a zvlášť výsledky okamžité zaslání v PDF
Modelové testy pro přijetí na 1LF + učební materiály
Veškeré materiály potřebné k přijetí na 1LF. PDF soubor modelových otázek původní kompletní verze. (V podstatě veškeré úlohy, které byly vydány. Nová verze modelovek je pouze omezená kopie těchto učebnic.) PDF řešení modelových úloh. Jsem student LF a nabízím možnost obrátit se na mě s řešením jednotlivých modelových úloh. Veškeré soubory budou zaslány v on-line podobě.