inzerce, prodej, prodám, bazar

modem TP-LINK ARCHER VR300

Kategorie: Modemy

Prodám modem a router TP-LINK ARCHER VR300. Dvě frekvenční pásma 2,4 a 5 GHz, 4x LAN konektor, čtyři antény - velký dosah. Rychlost WIFI 1167 Mbps.
modem TP-LINK ARCHER VR300
Podobné inzeráty
VDSL xDSL Modem TP-Link Archer VR300 2,4+5Ghz
V perfektním stavu. Použitý cca 5 měs. záruka do 25.08.2025. Modem a router v jednom, TP-Link Archer VR300 nabízí podporu dvou pásem s celkovou rychlostí až 1167 Mb/s. Na emaily, chatování skrze sociální sítě a klasické brouzdání po internetu vám postačí pásmo 2,4 GHz s rychlostí až 300 Mb/s a pro hraní online her a sledování filmů v HD rozlišení využijete pásmo 5 GHz s rychlostí až 867 Mb/s. Integrovaný port pro připojení internetového signálu podporuje standardy xDSL. Díky mobilní aplikaci Tether lze zařízení jednoduše nastavit i spravovat. Díky ochraně proti zásahu bleskem se o něj nemusíte bát ani za bouřlivého počasí.
TP-LINK Archer VR300
Prodávám málo používaný modem Archer VR300 , je výkonný DSL modem a router a naplno využívá svých Wi-Fi možností – nabízí přenos Wi-Fi signálu ve dvou pásmech s celkovou rychlostí až 1200 Mb/s. Rychlost 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz plně postačuje pro každodenní surfování na internetu a posílání e-mailů, zatímco 867 Mb/s v pásmu 5 GHz již zajistí, že streamování filmů v HD rozlišení a hraní online her bude bez zadrhávání. Pokud máte zájem volejte na
Tp-Link Archer VR300
Prodám modem router Tp-Link Archer VR300. Funguje bez problémů, prodej z důvodu přechodu k jinému ISP který má vlastní router.
WDSL modem TP-LINK VR300 EU
WDSL modem TP-LINK VR300 EU - super modem změna internetu plně v pořádku
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, záruka
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, v záruce do 9.12.2023 Prodám ADSL/VDSL router TP Link z důvodu přechodu k jinému poskytovateli. Router byl používaný pouze v domácnosti a je ve skvělém stavu. Součástí balení je zdroj a odnímatelné antény. Technické detaily: Doručení: předání osobně v Českých Budějovicích nebo po úhradě Česká pošta (balík do ruky)
Venkovní anténa LTE + router HUAWEI B2368-22
Modem jsem používal na připojení od Vodafone. Netuším, jestli je blokován jen pro tuto síť. Na internetu lze najít návody, jak případně modem odblokovat pro všechny sítě. Možno vyzvednout v Hostivicích nebo v Praze. Modem vypadá jako venkovní lampička. Vede z něj ethernetový kabel s PoE napájením, který končí ve vnitřní jednotce. Ta internet šíří pomocí 3x 1Gbit LAN a bezdrátově pomocí Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac. PoE kabel je uštípnutý poblíž vyústění z paraboly. Je potřeba jej spojit přes spojku, nebo koupit nový kabel třeba zde: Modem Huawei B2368 umožňuje připojení domácnosti k internetu. Vnitřní jednotka obsahuje přístupový bod podporující WiFi na 2,4 a 5 GHz, v případě potřeby lze také využít tří portů místní sítě LAN (Gigabit Ethernet). Modem podporuje stávající i plánovaná LTE pásma (3,5 a 3,7 GHz) a technologie včetně 4×4 MIMO (FDD i TDD) a sdružování nosných frekvení (Carrier Aggregation). Poskytuje tak teoretické rychlosti až 600/150 Mb/s. Modem Huawei B2368-22 má citlivější anténu a je možné jej oproti modelu B2338-168 použít i na daleko hůře dostupných místech, kde zatím nebyl většínou LTE signál k dispozici. Modem nabízí také rozsáhlé možnosti konfigurace a vyznačuje se i vysokou mírou bezpečnosti. Vnitřní jednotka je napájena síťovým adaptérem připojeným k síti 230V, vnější jednotka, která obsahuje LTE část, je pak s vnitřní jednotkou propojena ethernetovým kabelem pro venkovní použití, který slouží nejen k přenosu dat, ale i napájení vnější jednotky (Power over Ethernet). Modem Huawei B2368-22 je zajímavý i tím, že nedávno získal známé ocenění Red Dot Design Award, které je považováno za designérské „Oskary“.