inzerce, prodej, prodám, bazar

Moderní vitrína do obchodu

Kategorie: Skříně

Prodám vitrínu, ideální do obchodu na prezentaci produktů.

Pouze rok používaná. Původní pořizovací cena byla 50.700 Kč.

6 menších zásuvek (pod sklem)
6 větších zásuvek (ve spodní části)
6x volný prostor na vystavení zboží na háčky

Rozměry: 195x90x80

Vitrína do obchodu, nábytek do prodejny, do obchodu.
Moderní vitrína do obchodu
Podobné inzeráty
VITRINA - MODEL BELLUNO - VÖLKER DESIGN - NĚMECKO
Prodáme atypický celoskleněný nábytek od prestižní německé firmy VÖLKER DESIGN v sestavě - vitrína - na lakovaných kovových sloupech - velmi kvalitní a příjemné provedení (jedná se o jediný kus vzorkového nábytku z prodejního showroomu firmy) PROVEDENÍ: sklo kalené/matné + čiré provedení korpusy z lakované MDF, sloupy z kovu lakované do odstínu hliníku SPECIFIKACE: 1/ VITRINA - 2x korpus s dvoukřídlými dveřmi 2x sklo police, 4x sloupy (nohy) velká skleněná krycí deska a/ ROZMĚR: 1180x520x1960mm Pořizovací cena: VITRINA - Kč 169 000.- NOVÁ PRODEJNÍ CENA: VITRINA Kč 11 000.- (kontakt: antonin.brezina@ )
Stolek, vitrína, podesta
Stolek, vitrína, podesta - [6.12. 2022] Smazat/ Upravit/ Topovat Stolek, vitrína, podesta - 1 Stolek, vitrína, podesta - 2 Dobrý den, nabízím stolek, vitrínu. Rozměry: Šířka - 971 mm, Výška - 1.200 mm, Hloubka - 960 mm.
BERGEN VITRÍNA REG2W2D, MODŘÍN SIBIU ZLATÝ
Vitrína Bergen REG2W2D se stane stylovým přírůstkem do vašeho obývacího pokoje. Vyšší nožky, kovové úchytky a zkosené hrany na bocích – to jsou detaily, které utvářejí individuální charakter nábytku. Barevné provedení vitríny je modřín sibiu zlatý. Vitrína je rozdělena dělící stěnou na 2 části. V těch prosklených horních se nachází 2 poličky, které jsou ideální k vystavení knížek, suvenýrů či dekorací. Obě police za tvrzeným sklem jsou elegantně nasvícený LED diodami. Pod nimi se nachází uzavřená police a pod ní je dvoudveřová skříňka s jednou policí. Dvířka jsou na pantech FGV s brzdou. Dodáváno v demontu. Montáž je s pomocí přiloženého návodu jednoduchá. Kolekce Bergen je velmi inspirativní a můžete s ní vytvořit útulný obývací pokoj či ložnici. Bergen je kombinací stylové elegance a originálního designu. Jemné geometrické zkosení bočních hran zdůrazňují jedinečný charakter. Přírodní teplý odstín dřeva modřín sibiu zlatý v kombinaci s kovovými úchyty vytváří souvislý celek. Každodenní používání tohoto nábytku ještě zpříjemní tiché dovírání dvířek. Nábytek z této kolekce skvěle skloubil geometrické tvary, originální detaily a tlumené barvy, díky nimž váš obývací pokoj a ložnice budou vypadat skvěle. Hmotnost: 90 kg Provedení: Modřín sibiu zlatý Výška: 202 cm Šířka: 102 cm Hloubka: 47 cm Originálně zabaleno v demontu. Doprava Spediční službou ČR - 639,-Kč Bankovní spojení - 2301257458/2010 Do Variabilního symbolu uveďte telefonní číslo. Do zprávy můžete uvést vaše celé jméno.
Prodám vybavení obchodu (pult, vitríny)
Prodám vybavení obchodu. Hliníkové rámy, černý korpus, skla, podsvícené, některé se dají uzamčít. Skleněné police, posuvná skla. Velice zachovalé, samozřejmě nějaký škrábanec se najde, běžné opotřebení. Velice pěkné designové provedení, i pro luxusní zboží (klenoty, mobilní telefony, věci které chcete vystavit a popřípadě zamčít) 2x rotunda série pultu (1x prosklený, 1x pro pokladnu + roh 45 stupňů) 3x velká vitrína prodejní úzká 2x vitrína velká široká + přidám závěsnou figurínu, police, závěsy na zdi, atd.. co zbylo Původní cena: 200.000,-- Kč
Komoda a závěsná vitrína - rustikální dub, masiv
Komoda, příborník a závěsná vitrína - rustikální dub. Částečně masiv. Komoda, příborník má rozměr šířka 152 cm x výška 82 cm x hloubka 42 cm. Závěsná vitrína má rozměr šířka 112 cm x výška 75 cm x hloubka 34 cm. Možno na dobírku, nebo osobní odběr. LEVNÝ NÁBYTEK.
Vitrína velká s komodou, masivní dřevo, borovice
Vitrína velká s komodou, masivní borovice, dřevo. Vitrína je pro přepravu rozložená na 2 části, horní a spodní část, napájecí zdroj pro osvětlení vitríny. Pravé dřevo s kováním. Rozměry : šířka 210 cm, výška 192 cm, hloubka 51 cm. Osobní odběr v Ústí nad Labem, nebo naše doprava do 200 km od Ústí. Tento krásný kus nábytku neposíláme na dobírku, pro možné poškození. LEVNÝ NÁBYTEK.