inzerce, prodej, prodám, bazar

Modulární dům 1kk (26m2) se stavebním pozemkem 413m2 - Veli

Kategorie: Nové projekty

Ev.č. 14932450
Nabízíme na prodej stavební pozemek o velikosti 413m2 spolu s modulárním domem 1+kk (26,1 m2) - Veli Iž.

Dům jako lego stavebnice? To je moderní, estetický a stabilní modulární dům v atraktivní lokalitě Chorvatska. Dostupné bydlení v krátké době.

Veli Iž je ostrov v zadarském souostroví, který se nachází mezi Ugljanem a Dugim Otokem a je obklopen 10 dalšími malými ostrovy a ostrůvky. Je známý svým čistým mořem, nedotčenou, divokou přírodou a krásnými západy slunce. Ostrov byl osídlen již od prehistorických dob a během středověku se stal oázou pro zbytek zadarských šlechticů a občanů.

Ostrov Iž je rozhodně místem, které si zamilujete na první pohled.

Dům se nachází pouhých 200 m od pláží s křišťálově čistým mořem a 300 m od kotviště pro lodě.

Největší výhodou modulárních domů je rychlost jejich výstavby, jejich variabilita, promyšlená dispozice a do budoucnosti i nízké náklady na provoz. Nosný systém je konstruovaný z lepených KVH hranolů. Takové modulární domy jsou celoročně obyvatelné a plně kolaudovatelné.

Standardní vybavení modulů:
Obložení stavby modřínovým rhombusem; laminátová podlaha; plastová okna s trojsklem v barvě antracit; bílá výmalba; vnitřní obložkové dveře nebo zásuvné dveře do pouzdra (pokud to umožňuje dispoziční řešení); vybavená koupelna s částečným obkladem stěn (sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, závěsné WC, ohřev vody, elektrický žebřík); vytápění řešené pomocí el. radiátorů; vnitřní a venkovní osvětlení; zásuvky; vypínače
Volitelné vybavení modulů - nadstandard:
Sedlová nebo pultová střecha; podlaha – vinyl, lamino; vnitřní stěny – dřevěný obklad; vytápění – teplovzdušné konvektory/podlahové vytápění/krbová kamna; klimatizace; venkovní elektrické žaluzie/rolety; sítě do oken; terasa.

Rozměr: 8 x 4,2 m
Obytný prostor: 26,1 m2
Zastavěná plocha 33,6 m2
Světlá výška stropu: 2,5 m
Výška stavby (plochá střecha): 3,3 m
Termín dodání: do 4 měsíců

Cena je za pozemek + modulární dům.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize.
Modulární dům 1kk (26m2) se stavebním pozemkem 413m2 - Veli
Podobné inzeráty
Modulární dům 2kk (35m2) se stavebním pozemkem (710m2), Raža
Ev.č. 14932449 Nabízíme k prodeji modulární dům o velikosti 35m2, dispozice 2kk na krásném stavebním pozemku na skvělém místě s výhledem na moře! Dům jako lego stavebnice? To je moderní, estetický a stabilní modulární dům v atraktivní lokalitě Chorvatska. Dostupné bydlení v krátké době. Ražanac je malé pobřežní městečko ležící nedaleko města Zadar. Toto klidné a krotké místo nabízí křišťálově čisté moře a krásné pláže. Dům se nachází pouhých 150 metrů od moře, nedaleko centra a veškeré občanské vybavenosti žádoucí pro příjemný každodenní život. Největší výhodou modulárních domů je rychlost jejich výstavby, jejich variabilita, promyšlená dispozice a do budoucnosti i nízké náklady na provoz. Nosný systém je konstruovaný z lepených KVH hranolů. Takové modulární domy jsou celoročně obyvatelné a plně kolaudovatelné. Standardní vybavení modulů: obložení stavby modřínovým rhombusem; laminátová podlaha; plastová okna s trojsklem v barvě antracit; bílá výmalba; vnitřní obložkové dveře nebo zásuvné dveře do pouzdra (pokud to umožňuje dispoziční řešení); vybavená koupelna s částečným obkladem stěn (sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, závěsné WC, ohřev vody, elektrický žebřík); vytápění řešené pomocí el. radiátorů; vnitřní a venkovní osvětlení; zásuvky; vypínače Volitelné vybavení modulů - nadstandard: Sedlová nebo pultová střecha; podlaha – vinyl, lamino; vnitřní stěny – dřevěný obklad; vytápění – teplovzdušné konvektory/podlahové vytápění/krbová kamna; klimatizace; venkovní elektrické žaluzie/rolety; sítě do oken; terasa Rozměr: 10 x 4,2 m Obytný prostor: 35 m2 Zastavěná plocha 42 m2 Světlá výška stropu: 2,5 m Výška stavby (plochá střecha): 3,3 m Termín dodání: do 4 měsíců Cena je za modulární dům 2kk + pozemek. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Novostavba na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2 s pozemkem (č.2) 5
Cena včetně novostavby, pozemku, IS a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby na klíč tipu Klára 5+kk, 93 m² na klíč v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m², okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 93 m² uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 8x8m je ideální pro menší nebo úzké parcely. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem z bočních stran o výšce 1,8m, projektové dokumentace a kolaudace. Dům je ještě před kolaudací k okamžitému nastěhování. Obec Lhotsko je vyhledávaná lokalita se skvělou dostupností do okolních Vizovic, Zlína nebo Vsetína. Před lety byl zprovozněn obchvat obce, tudíž se frekvence vozidel v obci snížila o 90 %. Možnost změny stavebního materiálu na zděnou stavbu s doplatkem. Délka výstavy cca 12 měsíců čistého stavebního času. Fotografie domu jsou ilustrativní ". Více typových domů najdete na nebo projekty.24 . V nabízené lokalitě je možné postavit pouze dům se sedlovou střechou a výstavba už dvou domů byla dokončena a právě probíhá výstavba třetího domu. Nabízím možnost si tento typový dům Klára prohlédnout v rozestavěném nebo hotovém stavu! Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaši nemovitosti, kterou tento nákup a výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Jedná se o poslední pozemek z této lokality. Doporučuji. Ev. číslo: 29343. Energetický štítek: A (39 kWh/m2/rok).
Novostavba na klíč typu Fresh 4+kk, 100 m2 s pozemkem (č.2)
Cena včetně novostavby, pozemku, IS a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby bungalovu na klíč tipu Fresh 4+kk, 100 m² v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m², okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o zděnu stavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 84 m² uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 11x9m je ideální pro menší pozemky. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem z bočních stran o výšce 1,8m, projektové dokumentace a kolaudace. Dům je ještě před kolaudací k okamžitému nastěhování. Obec Lhotsko je vyhledávaná lokalita se skvělou dostupností do okolních Vizovic, Zlína nebo Vsetína. Před lety byl zprovozněn obchvat obce, tudíž se frekvence vozidel v obci snížila o 90 %. Možnost změny na dřevostavbu s doplatkem. Délka výstavy cca 12 měsíců čistého stavebního času. Fotografie domu jsou ilustrativní ". Více typových domů najdete na nebo . V nabízené lokalitě je možné postavit pouze dům se sedlovou střechou. V této lokalitě byla dokončena výstavba dvou domů a právě probíhá výstavba třetího domu. Nabízím možnost si tento dům Fresh prohlédnout v rozestavěném stavu! Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaši nemovitosti, kterou tento nákup a výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Jedná se o poslední pozemek z této lokality. Doporučuji Ev. číslo: 30589. Energetický štítek: A (35 kWh/m2/rok).
Modulární Dům WH48
Modulární Dům - užitná plocha 48 m2 Více na Stavba na Klíč: Konstrukce KVH HRANOL. Použité profil: nosný rám 200x60; 140x40 / stěny 140x40 a 40x100. Celá konstrukce je ošetřena antiseptikem Dimenze rámu Podlaha modulu - profil 60x200mm Rám stěn modulu - profil 40x140mm Vnitřní příčky 40x100mm Strop modulu 60x200mm Krokevní systém 40x140mm seřiznutý na sklon střechy 2.8m-2.7m Izolační a materiály Rockwool Light Batts Scandic V podlaze 200 mm Stěny 140mm + 40mm izolace Steico Horní strop 200 mm Vlastnosti: Hustota 28-35 kg / m3 Tepelná vodivost λ10 = 0,036 W / (m · K) X25 = 0,037 W / (mK) λA = 0,039 W / (mK) λB = 0,041 W / (mK) Hořlavá skupina NG. Třída nebezpečí požáru - KM0 Nasákavost při plném ponoření ne více než 1,0 kg / m² Propustnost pro páry, ne méně než μ = 0,3 mg / (m · h · Pa) Pevnost v tahu rovnoběžná s předními povrchy, nejméně 2,0 kPa Membrány a folie Parotěsná zábrana: Vodotěsná PVC fólie 150 mikronu Membrána odolná proti větru: hustota Strotex 1300, 110 g / m2 Ve spodní části základny: síť proti hlodavcům Fasáda - vnější dekor Vnější povrchová fasáda smrkové palubky, svislé obložení, fasáda je ošetřena impregnací Smrkové sušené palubky profil 120x19. Montáž samořeznými šroubům na dvojitém roštu o průřezu 20x40 Classic Barva: 5063 Vallti Tikkurila nebo dle výběru Střecha Střešní krytina asfaltové pásy s mírným sklonem a odtokem(okap) Vnitřní úprava Podlahy - rošt z prken/ OSB 22mm --> dlažba, vynil Stěny - desky - palubky 15x96 AB smrk / SDK Stěny a strop: vodorovně dřevěná deska, malba Teknos Satu Saunasuoja, barva 5060 Tikkurila Vallti (bílá) Okna a vstupní dveře Červená(legenda) neotevírající se okna. Okna v dřevěných rámech zabudovaných do rámu domu. trojsklo skla 40 mm. Zelená (legenda) - otevírání oken. Výklopný mechanismus u oken, otevírací mechanismus u dveří na terasu, hardware Siegenia (Německo). Rám okna je vyroben ze dřeva (lepený borovicový nosník 78mm). trojsklo skla 40 mm. Rám vstupních dveří plast( lepená 78mm). trojsklo skla 40 mm. Zámek s více zámky, hardware Siegenia (Německo) Vnitřní dveře interiérové dveře z masivní borovice Vega 10 White Wax Matelux Elektřina Lampy: Ikea Melody. V každém pokoji a v obývacím pokoji v kuchyni Lampa LED umístěná na středu místnosti TruEnergy, 4000K, (2 kusy) jedna v koupelně, druhá v chodbě Venkovní lampa 11883 Feron DH015 černá (4 kusy) Vypínače a zásuvky: Schneider Electric, model Glossa white Vstupní terasa Vstupní terasa se schody - terasové prkna - borovice třídy AB Chlazení a vytápění Elektrické konvektorové ohřívače Noirot Spot 1Kwt nebo podlahové topení
Bungalov Candy 4+kk, 100 m2 a pozemkem (číslo 5) 980 m2 v ob
Cena včetně pozemku, IS, výstavby a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej poslední výstavby v této lokalitě domu typu Candy 4+kk, 100 m² na klíč v obci Pohořelice s pozemkem 980 m² okres Zlín. Součásti ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodníky, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 5 z I. etapy) je dle územního plánu schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce Pohořelice. Zastavěná plocha domu je 100 m² s užitnou plochou 84 m². Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě před dokončením. Možnost změnit na stavbu na klíč s doplatkem 320.000,-Kč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely + baterie - dotace zajištěna. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH. Délka výstavba cca 10 měsíců ve variantě dřevostavba a 12 měsíců u zděné varianty. Nabízí se také možnost vybrat jiný dům z nabídky . Obec Pohořelice patří mezi oblíbené a vyhledávané lokality pro bydlení se skvělou dostupností do okolních velkých měst. Základní škola, Mateřská škola, Školní družina, Školní jídelna. Plná občanská vybavenost. Nízké náklady na bydlení. " Fotografie domu jsou ilustrativní ". Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaší nemovitosti, kterou tento nákup popřípadě výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Developerská činnost ohledně výstavby sítí a kolaudace všech částí je dokončena a v tento moment bylo zahájeno 8 staveb. Nabízím možnosti si prohlédnout jak tento dům v rozestavěném stavu. Doporučuji si prohlédnout jiné domy, které realizujeme v okolí. S financováním nebo prodejem vaší stávající nemovitosti pomůžeme. Ev. číslo: 29924. Energetický štítek: A (49 kWh/m2/rok).
Bungalov Bára 4+kk, 84 m2 a pozemkem (číslo 5) 980 m2 v obci
Cena včetně pozemku, IS, výstavby a DPH, Zprostředkujeme Vám prodej hrubé stavby domu typu Bára 4+kk, 84 m² na klíč v obci Pohořelice s pozemkem 980 m² okres Zlín. Součásti ceny, která zahrnuje DPH je dům v provedení hrubá stavba, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodníky, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 5 z I. etapy) je dle územního plánu schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce Pohořelice. Zastavěná plocha domu je 84 m² s užitnou plochou 65 m². Jedná se o zděnou hrubou stavbu, která obsahuje projekt, vyřízení stavebního povolení, základovou desku včetně odpadů a veškerých vývodů, hrubou stavbu, zastřešení, okna a vstupní dveře. Tato stavba je k vidění v této lokalitě. Nabízíme možnost změnit na stavbu před dokončením (bez podlah, obkladů a sanity) jinak veškeré práce dokončeny nebo v provedení úplně na klíč bez starostí. Na požádání zašlu položkový rozpočet pro všechny nabízené možnosti. Nabízí se také možnost, vybrat jiný dům z nabídky nebo z jiných webů s projekty, kdy stavbu zdarma naceníme. Obec Pohořelice patří mezi oblíbené a vyhledávané lokality pro bydlení se skvělou dostupností do okolních velkých měst. Základní škola, Mateřská škola, Školní družina, Školní jídelna. Plná občanská vybavenost. Nízké náklady na bydlení. " Fotografie domu jsou ilustrativní ". Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaší nemovitosti, kterou tento nákup popřípadě výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. V tuto chvíli v této lokalitě bylo zahájeno z naší strany 13 staveb. Nabízím možnosti si prohlédnout jak tento dům v rozestavěném stavu nebo v dokončeném nebo i další typy domů. S financováním nebo prodejem vaší stávající nemovitosti pomůžeme. Podrobnější informace u makléře. Ev. číslo: 30644. Energetický štítek: A (42 kWh/m2/rok).