inzerce, prodej, prodám, bazar

Modulární Dům WH48

Kategorie: Nové projekty

Modulární Dům - užitná plocha 48 m2

Více na

Stavba na Klíč:
Konstrukce
KVH HRANOL. Použité profil: nosný rám 200x60; 140x40 / stěny 140x40 a 40x100. Celá konstrukce je ošetřena antiseptikem
Dimenze rámu
Podlaha modulu - profil 60x200mm
Rám stěn modulu - profil 40x140mm
Vnitřní příčky 40x100mm
Strop modulu 60x200mm
Krokevní systém 40x140mm seřiznutý na sklon střechy 2.8m-2.7m
Izolační a materiály Rockwool Light Batts Scandic
V podlaze 200 mm
Stěny 140mm + 40mm izolace Steico
Horní strop 200 mm
Vlastnosti:
Hustota 28-35 kg / m3
Tepelná vodivost λ10 = 0,036 W / (m · K) X25 = 0,037 W / (mK) λA = 0,039 W / (mK) λB = 0,041 W / (mK)
Hořlavá skupina NG. Třída nebezpečí požáru - KM0
Nasákavost při plném ponoření ne více než 1,0 kg / m²
Propustnost pro páry, ne méně než μ = 0,3 mg / (m · h · Pa)
Pevnost v tahu rovnoběžná s předními povrchy, nejméně 2,0 kPa
Membrány a folie
Parotěsná zábrana: Vodotěsná PVC fólie 150 mikronu
Membrána odolná proti větru: hustota Strotex 1300, 110 g / m2
Ve spodní části základny: síť proti hlodavcům

Fasáda - vnější dekor
Vnější povrchová fasáda smrkové palubky, svislé obložení, fasáda je ošetřena impregnací
Smrkové sušené palubky profil 120x19. Montáž samořeznými šroubům na dvojitém roštu o průřezu 20x40
Classic Barva: 5063 Vallti Tikkurila nebo dle výběru
Střecha
Střešní krytina asfaltové pásy s mírným sklonem a odtokem(okap)
Vnitřní úprava
Podlahy - rošt z prken/ OSB 22mm --> dlažba, vynil
Stěny - desky - palubky 15x96 AB smrk / SDK
Stěny a strop: vodorovně dřevěná deska, malba Teknos Satu Saunasuoja, barva 5060 Tikkurila Vallti (bílá)
Okna a vstupní dveře
Červená(legenda) neotevírající se okna. Okna v dřevěných rámech zabudovaných do rámu domu. trojsklo skla 40 mm.
Zelená (legenda) - otevírání oken. Výklopný mechanismus u oken, otevírací mechanismus u dveří na terasu, hardware Siegenia (Německo). Rám okna je vyroben ze dřeva (lepený borovicový nosník 78mm). trojsklo skla 40 mm.
Rám vstupních dveří plast( lepená 78mm). trojsklo skla 40 mm. Zámek s více zámky, hardware Siegenia (Německo)
Vnitřní dveře
interiérové dveře z masivní borovice Vega 10 White Wax Matelux
Elektřina
Lampy: Ikea Melody. V každém pokoji a v obývacím pokoji v kuchyni
Lampa LED umístěná na středu místnosti TruEnergy, 4000K, (2 kusy) jedna v koupelně, druhá v chodbě
Venkovní lampa 11883 Feron DH015 černá (4 kusy)
Vypínače a zásuvky: Schneider Electric, model Glossa white
Vstupní terasa
Vstupní terasa se schody - terasové prkna - borovice třídy AB
Chlazení a vytápění
Elektrické konvektorové ohřívače Noirot Spot 1Kwt nebo podlahové topení
Modulární Dům WH48
Podobné inzeráty
Modulární dům 2kk (35m2) se stavebním pozemkem (710m2), Raža
Ev.č. 14932449 Nabízíme k prodeji modulární dům o velikosti 35m2, dispozice 2kk na krásném stavebním pozemku na skvělém místě s výhledem na moře! Dům jako lego stavebnice? To je moderní, estetický a stabilní modulární dům v atraktivní lokalitě Chorvatska. Dostupné bydlení v krátké době. Ražanac je malé pobřežní městečko ležící nedaleko města Zadar. Toto klidné a krotké místo nabízí křišťálově čisté moře a krásné pláže. Dům se nachází pouhých 150 metrů od moře, nedaleko centra a veškeré občanské vybavenosti žádoucí pro příjemný každodenní život. Největší výhodou modulárních domů je rychlost jejich výstavby, jejich variabilita, promyšlená dispozice a do budoucnosti i nízké náklady na provoz. Nosný systém je konstruovaný z lepených KVH hranolů. Takové modulární domy jsou celoročně obyvatelné a plně kolaudovatelné. Standardní vybavení modulů: obložení stavby modřínovým rhombusem; laminátová podlaha; plastová okna s trojsklem v barvě antracit; bílá výmalba; vnitřní obložkové dveře nebo zásuvné dveře do pouzdra (pokud to umožňuje dispoziční řešení); vybavená koupelna s částečným obkladem stěn (sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, závěsné WC, ohřev vody, elektrický žebřík); vytápění řešené pomocí el. radiátorů; vnitřní a venkovní osvětlení; zásuvky; vypínače Volitelné vybavení modulů - nadstandard: Sedlová nebo pultová střecha; podlaha – vinyl, lamino; vnitřní stěny – dřevěný obklad; vytápění – teplovzdušné konvektory/podlahové vytápění/krbová kamna; klimatizace; venkovní elektrické žaluzie/rolety; sítě do oken; terasa Rozměr: 10 x 4,2 m Obytný prostor: 35 m2 Zastavěná plocha 42 m2 Světlá výška stropu: 2,5 m Výška stavby (plochá střecha): 3,3 m Termín dodání: do 4 měsíců Cena je za modulární dům 2kk + pozemek. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Modulární dům 1kk (26m2) se stavebním pozemkem 413m2 - Veli
Ev.č. 14932450 Nabízíme na prodej stavební pozemek o velikosti 413m2 spolu s modulárním domem 1+kk (26,1 m2) - Veli Iž. Dům jako lego stavebnice? To je moderní, estetický a stabilní modulární dům v atraktivní lokalitě Chorvatska. Dostupné bydlení v krátké době. Veli Iž je ostrov v zadarském souostroví, který se nachází mezi Ugljanem a Dugim Otokem a je obklopen 10 dalšími malými ostrovy a ostrůvky. Je známý svým čistým mořem, nedotčenou, divokou přírodou a krásnými západy slunce. Ostrov byl osídlen již od prehistorických dob a během středověku se stal oázou pro zbytek zadarských šlechticů a občanů. Ostrov Iž je rozhodně místem, které si zamilujete na první pohled. Dům se nachází pouhých 200 m od pláží s křišťálově čistým mořem a 300 m od kotviště pro lodě. Největší výhodou modulárních domů je rychlost jejich výstavby, jejich variabilita, promyšlená dispozice a do budoucnosti i nízké náklady na provoz. Nosný systém je konstruovaný z lepených KVH hranolů. Takové modulární domy jsou celoročně obyvatelné a plně kolaudovatelné. Standardní vybavení modulů: Obložení stavby modřínovým rhombusem; laminátová podlaha; plastová okna s trojsklem v barvě antracit; bílá výmalba; vnitřní obložkové dveře nebo zásuvné dveře do pouzdra (pokud to umožňuje dispoziční řešení); vybavená koupelna s částečným obkladem stěn (sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, závěsné WC, ohřev vody, elektrický žebřík); vytápění řešené pomocí el. radiátorů; vnitřní a venkovní osvětlení; zásuvky; vypínače Volitelné vybavení modulů - nadstandard: Sedlová nebo pultová střecha; podlaha – vinyl, lamino; vnitřní stěny – dřevěný obklad; vytápění – teplovzdušné konvektory/podlahové vytápění/krbová kamna; klimatizace; venkovní elektrické žaluzie/rolety; sítě do oken; terasa. Rozměr: 8 x 4,2 m Obytný prostor: 26,1 m2 Zastavěná plocha 33,6 m2 Světlá výška stropu: 2,5 m Výška stavby (plochá střecha): 3,3 m Termín dodání: do 4 měsíců Cena je za pozemek + modulární dům. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize.
Modulový dům, dřevostavba, chata
Hledáte menší dům, celoročně obyvatelnou chatu, kancelář, prodejní či skladovací prostor? Využijte náš modulový dům, který vám u nás do 3 měsíců zhotovíme a převezeme na Váš pozemek. Jedná se o typizované modulové dřevostavby dispozičně řešené od 1+kk 25m2 až po 3+kk 58 m2. Díky použitým materiálům a pečlivému zpracování jsou domy řešeny jako nízkoenergetické domy. Domy možné dispozičně upravit podle vašich požadavků či vyrobit dům jako rostoucí s možností budoucího připojení dalších modulů. V případě potřeby je možné dům sestavit přímo na vašem pozemku. Domy splňují veškeré požadavky pro domy určené k trvalému bydlení, tudíž je možné domy kolaudovat. Dům ve standardu vybaven: plovoucí podlaha, obložkové zárubně, dveře + kování, vybavení koupelny WC, sprchový box, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, otopný žebřík, el. bojler 80l, příprava pro pračku, příprava pro usazení kuchyňské linky. Ceny domu na vyžádání.
Rodinný dům Pegas Elegant Plus, 5+kk+G ,122 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Pegas Elegant Plus 5+kk+G, s užitnou plochou 122 m2, na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek vyhledat. Dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Tento dům nabízíme i ve variantě s garáží. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení stavebního povolení a kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.
Rodinný dům Retail Smart Top XL, 4+kk, 85 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům na klíč, Retail Smart Top XL, 4+kk, s užitnou plochou 85 m2. Dům lze postavit na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek v této lokalitě vyhledat. Rodinný dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.
Rodinný dům Pegas Elegant, 5+kk, 106 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Pegas Elegant 5+kk, s užitnou plochou 106 m2, na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek vyhledat. Dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Tento dům nabízíme i ve variantě s garáží. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení stavebního povolení a kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.