inzerce, prodej, prodám, bazar

Modulový dům, dřevostavba - celoroční

Kategorie: Nové projekty

Stavba na Klíč:
Konstrukce

KVH HRANOL.

Použité profil: nosný rám 200x40; 140x40 / stěny 140x40 a 40x100. Celá konstrukce je ošetřena antiseptikem
Dimenze rámu
Podlaha modulu - profil 40/60x200mm
Rám stěn modulu - profil 40x160mm
Vnitřní příčky 40x100mm
Strop modulu 40/60x200mm
Krokevní systém 40x140mm seřiznutý na sklon střechy 2.8m-2.7m
Izolační a materiály Rockwool Light Batts Scandic
V podlaze 200 mm
Stěny 160mm + 40mm izolace Steico
Horní strop 200 mm

Vlastnosti:
Hustota 28-35 kg / m3
Tepelná vodivost λ10 = 0,036 W / (m · K) X25 = 0,037 W / (mK) λA = 0,039 W / (mK) λB = 0,041 W / (mK)
Hořlavá skupina NG. Třída nebezpečí požáru - KM0
Nasákavost při plném ponoření ne více než 1,0 kg / m²
Propustnost pro páry, ne méně než μ = 0,3 mg / (m · h · Pa)
Pevnost v tahu rovnoběžná s předními povrchy, nejméně 2,0 kPa
Membrány a folie
Parotěsná zábrana: Vodotěsná PVC fólie 150 mikronu
Membrána odolná proti větru: hustota Strotex 1300, 110 g / m2
Ve spodní části základny: síť proti hlodavcům

Fasáda - vnější dekor
Vnější povrchová fasáda smrkové palubky, svislé obložení, fasáda je ošetřena impregnací
Smrkové sušené palubky profil 120x19. Montáž samořeznými šroubům na dvojitém roštu o průřezu 20x40
Classic Barva: 5063 Vallti Tikkurila nebo dle výběru
Střecha
Střešní krytina PVC střešní hydroizolace s mírným sklonem a odtokem(okap)

Vnitřní úprava
Podlahy - rošt z prken/ OSB 22mm --> dlažba, vynil
Stěny - desky - palubky 15x96 AB smrk / SDK
Stěny a strop: vodorovně dřevěná deska, malba Teknos Satu Saunasuoja, barva 5060 Tikkurila Vallti (bílá)
Okna a vstupní dveře

Fixní okna. Okna v plastových rámech zabudovaných do konstrukce domu, trojsklo skla 40 mm.
Otevíratelná okna - Výklopný mechanismus u oken, otevírací mechanismus u dveří na teras, materiál plast, trojsklo skla 40 mm.

Plastové vchodové dveře s nížkým ALU prahem, trojsklo skla 40 mm. Klika plus kování.

Vnitřní dveře
interiérové dveře z masivní borovice Vega 10 White Wax Matelux

Elektřina

Lampy: Ikea Melody. V každém pokoji a v obývacím pokoji v kuchyni
Lampa LED umístěná na středu místnosti TruEnergy, 4000K, (2 kusy) jedna v koupelně, druhá v chodbě
Venkovní lampa 11883 Feron DH015 černá (4 kusy)
Vypínače a zásuvky: Schneider Electric, model Glossa white
Vstupní terasa

Vstupní terasa se schody - terasové prkna - borovice třídy AB

Chlazení a vytápění

Elektrické konvektorové ohřívače Noirot Spot 1Kwt / podlahové toepní Další informace:
Tepelné čerpadlo Vzduch – vzduch - Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSPR-S / SRC20ZSPR-S
Větrací trubice pro odsavač par pro digestoř
Přívody vzduchu s filtrací do každé místnosti.

Koupelna(vybavení)

Bojiler: Thermex IF 80 V (pro)
Sprchová vanička: Bravat Type-S1 P1812 120x80
Záchodová mísa: Keramin Santi R
Umyvadlo: Keramin Santi - Baterie
Modulový dům, dřevostavba - celoroční
Podobné inzeráty
Modulový dům, dřevostavba, chata
Hledáte menší dům, celoročně obyvatelnou chatu, kancelář, prodejní či skladovací prostor? Využijte náš modulový dům, který vám u nás do 3 měsíců zhotovíme a převezeme na Váš pozemek. Jedná se o typizované modulové dřevostavby dispozičně řešené od 1+kk 25m2 až po 3+kk 58 m2. Díky použitým materiálům a pečlivému zpracování jsou domy řešeny jako nízkoenergetické domy. Domy možné dispozičně upravit podle vašich požadavků či vyrobit dům jako rostoucí s možností budoucího připojení dalších modulů. V případě potřeby je možné dům sestavit přímo na vašem pozemku. Domy splňují veškeré požadavky pro domy určené k trvalému bydlení, tudíž je možné domy kolaudovat. Dům ve standardu vybaven: plovoucí podlaha, obložkové zárubně, dveře + kování, vybavení koupelny WC, sprchový box, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, otopný žebřík, el. bojler 80l, příprava pro pračku, příprava pro usazení kuchyňské linky. Ceny domu na vyžádání.
Chata, chalupa,  dřevostavba
Prodej modulové dřevostavby MoMo Hanach S, jedná se o modulový dům (dřevostavbu) dispozičně řešený 2+kk se zastavěnou plochou 59,4 m2, vnější rozměr 13,2 x 4,5 m. Dům vhodný k trvalému bydlení či dlouhodobé rekreaci. Díky pečlivému zpracování a použitím kvalitních materiálů se dům řadím do energetické třídy B mezi nízkoenergetické domy. Na fotkách modulová kancelář před dokončením. Dispoziční uspořádaní domu lze změnit.
Bungalov Candy 4+kk, 100 m2 a pozemkem (číslo 5) 980 m2 v ob
Cena včetně pozemku, IS, výstavby a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej poslední výstavby v této lokalitě domu typu Candy 4+kk, 100 m² na klíč v obci Pohořelice s pozemkem 980 m² okres Zlín. Součásti ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodníky, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 5 z I. etapy) je dle územního plánu schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce Pohořelice. Zastavěná plocha domu je 100 m² s užitnou plochou 84 m². Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě před dokončením. Možnost změnit na stavbu na klíč s doplatkem 320.000,-Kč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely + baterie - dotace zajištěna. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH. Délka výstavba cca 10 měsíců ve variantě dřevostavba a 12 měsíců u zděné varianty. Nabízí se také možnost vybrat jiný dům z nabídky . Obec Pohořelice patří mezi oblíbené a vyhledávané lokality pro bydlení se skvělou dostupností do okolních velkých měst. Základní škola, Mateřská škola, Školní družina, Školní jídelna. Plná občanská vybavenost. Nízké náklady na bydlení. " Fotografie domu jsou ilustrativní ". Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaší nemovitosti, kterou tento nákup popřípadě výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Developerská činnost ohledně výstavby sítí a kolaudace všech částí je dokončena a v tento moment bylo zahájeno 8 staveb. Nabízím možnosti si prohlédnout jak tento dům v rozestavěném stavu. Doporučuji si prohlédnout jiné domy, které realizujeme v okolí. S financováním nebo prodejem vaší stávající nemovitosti pomůžeme. Ev. číslo: 29924. Energetický štítek: A (49 kWh/m2/rok).
Rodinný dům Pegas Elegant Plus, 5+kk+G ,122 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Pegas Elegant Plus 5+kk+G, s užitnou plochou 122 m2, na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek vyhledat. Dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Tento dům nabízíme i ve variantě s garáží. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení stavebního povolení a kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.
Rodinný dům Retail Smart Top XL, 4+kk, 85 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům na klíč, Retail Smart Top XL, 4+kk, s užitnou plochou 85 m2. Dům lze postavit na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek v této lokalitě vyhledat. Rodinný dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.
Rodinný dům Pegas Elegant, 5+kk, 106 m2
Uvedená cena je bez pozemku, pouze za dům na klíč včetně základové desky. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Pegas Elegant 5+kk, s užitnou plochou 106 m2, na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek vyhledat. Dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. Tento dům nabízíme i ve variantě s garáží. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Dále nabízíme možnost vyřízení stavebního povolení a kompletního financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné, např. dispoziční změny a další, nebo lze vybrat jiný dům z naší nabídky. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.