inzerce, prodej, prodám, bazar

MONTÁŽNÍ PRÁCE V ZAHRANIČÍ - regálové konstrukce

Kategorie: Stavebnictví

Hledáš práci?
Máš rád výzvy?
Nerad sedíš na jednom místě?

Pokud ano, hledáme právě tebe.
Hledáme nové členy do našich týmů. Zabýváme se montážemi regálů po celé Evropě, nejčastěji však v Německu a v Holandsku.

- Spolupráce na živnostenský list
- Předchozí zkušenost s montážemi vítaná
- Řidičský průkaz - výhodou
- Znalost cizího jazyka AJ/NJ - výhodou
- Pokud pocházíš ze severu Čech - výhodou

Do začátku není nic potřeba. Vše zajistíme.
Nástup možný ihned!

Projekty na týden a delší dobu - vše dle dohody.
Nejčastěji montážní týmy o 3-4 členech.

Zálohy možné!

Ocenění dle zkušeností a nasazení - průměrný výdělek okolo 55.000-80.000 CZK

V roce 2022 jsme realizovali 693 montážních projektů. Letos jsou ambice vyšší! Pokud chceš být součástí ambiciózní a rychle rostoucí skupiny, neváhej a ozvi se nám.

Vše rádi probereme.

V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailovou adresu info@ nebo SMS na +420 nebo +420895611
MONTÁŽNÍ PRÁCE V ZAHRANIČÍ - regálové konstrukce
Podobné inzeráty
REKONSTRUKCI BYTŮ AŽ PO ZEDNICKÉ PRÁCE
Přijmeme další zakázku na rok 2023 Provádíme veškeré stavební práce po celé ČR. Jsme parta řemeslníci s mnoholetou praxí v oboru stavebnictví. Práci provádíme s vysokou pečlivostí a za velmi přijatelné ceny. Děláme od hodinky i na úkol. Máme auta a veškerou vybavenost na ti řemesla. -Zaměření ZDARMA -Rozpočet ZDARMA -Žádné zálohy a platby předem -Dodržujeme termíny -Možnost nákup vlastního materiálu ⬇️Činnosti * Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů * Úpravy interiéru a exteriérů * Výstavbu rodinných domů a přestavby budov * Zednické práce, omítky, perlinka, štuk * Sádrokartonářské práce * Pokládka obklady a dlažby * Pokládka Laminátové a Vinylové podlahy * Malířské a natěračské práce * Montáž kuchyně * Průmyslové betonové podlahu a nivelace * Pokládka zámkové dlažby, stavba plotu * Instalatérské práce * Elektroinstalační práce * Demoliční a bourací práce, výkopové práce * Kompletní úklidovy servis Lokalita - Praha a okolí do 100 km. Jsme schopný za práce vyjet i do regionů po celé ČR, pokud se bude jednat o dlouhodobější projekt. Rádi zašleme další fotky naší práce V případě zájmu o naše služby nebo jakýchkoliv otázek volejte. Podlé zájmu kontaktujte Telefon: +420 E-mail: myk.sukrd@
Nabídka na zednické, instalatérské, montážní a údržové práce
Nabízím veškeré práce zednické, instalatérské, montážní a údržové, v bytě i na rodinném domě. Zaměření a rozpočet zdarma. Profesionální a individuální přístup, vysoká kvalita práce, spolehlivost, záruka, dodržení dohodnutých termínů. Možná dohoda hodinové nebo úkolové sazby. Praxe v oboru více než 10 let. Vlastní nářadí, vybavení i doprava. Co Vám mohu nabídnout: - rekonstrukce bytů, domů, nebytových prostor i bytových jader, - zednické práce všeho druhu – omítky, perlinka, štuky, - sádrokartonové stropy a příčky, - pokládka laminátové, dřevěné a vinylové podlahy, - malířské a lakýrnické práce, - veškeré drobné práce typu hodinového manžela, - mnoho dalších činností dle Vašich požadavků. Email: josefpesek1984@, tel: 712 614
Montážní a zednické práce v Německu.
Chcete, aby vaše práce byla slušně placená a měla stabilní rozvrh? Společnost HORIZONT VB s.r.o. ví, jak plnit sny, protože nabízíme spolehlivé oficiální zaměstnání v zahraničí! Německo: Berlín – Frankfurt nad Mohanem – Mnichov. Dlouhodobá práce. Montáž fasády z kovovýroby. Montáž skladů z kovovýroby. Konstrukční práce. Zedníky. Platba - 10 € až 13 €/ hodina. Pracovní doba 8-10/den, minimálně 200 hodin/měsíc. Volný den - neděle. Ubytování v hotelech a apartmánech. Společnost zaměstná pouze muže s hotovými českými pracovní vízy minimálně na 1 rok a také s evropskými pasy. Firma platí veškeré sociální (důchodové, zdravotní) pojištění. Mzda bude se vyplácet pouze na bankovní účet. Firma hradí i bydlení a cestu do práce. Požadavky na práci - chuť do práce, aktivita, dochvilnost, zodpovědnost. Více informací od 10:00 do 18:00 na tel. +420 (Viber, WhatsApp). Email: horizontvb@ Pohovor na drese: Počernická 272/96, 108 00 Praha 10. Společnost HORIZONT VB s.r.o.
Montážní dělník - mosty (HPP)
Dobrý den, jsme ryze česká, rodinná firma, která je na trhu již více než 25 let. Hledáme posily do našeho kolektivu na montážní práce, které probíhají po celé ČR. Sídlo firmy je v Liberci. Odtud se vždy vyjíždí na stavbu, práce je tedy vhodná pro uchazeče z Liberce, Jablonce n.N. a okolí. Zabýváme se montáží trubního odvodnění na dálničních a silničních mostech. Velmi zajímavá profese! Náplň práce: - Kompletace a příprava závěsných prvků - Manipulace s ručním nářadím - Přesuny materiálů - Montáž potrubí - Dílenská výroba/příprava materiálu pro stavbu Požadujeme: - Řidičský průkaz sk. B (sk. C velkou výhodou) - Časová flexibilita (vzhledem k montážní činnosti je nutná) - Zručnost (praxe ve stavebnictví výhodou) - Zodpovědnost, samostatnost Nabízíme: !NYNÍ NABÍZÍME NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI 30 000,-Kč/1 rok! - Práce na hlavní pracovní poměr - Přátelské pracovní prostředí - Dobré platové ohodnocení a bonusy - Možnost kariérního růstu až do pozice vedoucího - Jistota stálého platu ve stabilní společnosti - Kompletní pracovní vybavení, školení atd. Nástupní mzda 30-40.000,- (dle zručnosti a dohody). Nástup možný IHNED případně dle dohody. Kontakt na tel.: / / 978 661 Případně přes formulář níže.
Nabizime
Nabízíme veškeré stavební a zednické práce. 1. Stavba RD na klíč 2. Rekonstrukce a přestavba domu 3. Sádrokartonářské práce 4. Podlahářské práce 5. Obkladačské práce 6. Elektikářské práce 7. Instalatérské práce 8. Fasády a jejich opravy 9. Výměna oken a dveří 10. Bourací práce 11. Betonáže 12. Výkopové práce Všechny tyto práce jsou dozorovány kvalifikovaným pracovníkem.
NABÍZÍME ZEMNÍ A DEMOLIČNÍ PRÁCE BAGRY
NABÍZÍME ZEMNÍ A VÝKOPOVÉ PRÁCE BAGRY Technika: Traktor Bagr Komatsu WB97R 4x4 Traktor bagr JCB 3CX 4x4 CAT pásový bagr otočný 305,5E 2x Tatra třístranný sklápěč 815 Doprava techniky určeným přívěsem podvalníkem panav Odvoz suti a odpadu Demolice objektů Demoliční práce již od menších celodřevěných staveb Demolice rodinných domů na klíč Demolice železobetonových objektů složitější konstrukce Demontáž ocelových konstrukcí, hal Následná likvidace a recyklace stavebních materiálů Úprava staveniště po demolicích staveb pro další realizaci Důraz na bezpečnost, efektivitu a ohleduplnost vůči okolí Drobné bourací práce Bourání zdíva Bourání bytových jader Bourání plotů a další činnosti Zemní práce většího rozsahu Terénní úpravy Výkopy základů Hutnění Rekultivace Zpevňování podloží Výkopové práce Hloubení Skrývka Velkoobjemové přesuny zeminy Likvidace ekologických zátěží Zemní a výkopové práce menšího rozsahu Hloubení bazénů Hloubení základů pro ploty Výkopy přípojek veškerých inženýrských sítí Hloubení jam pro stromy Výkopy drenáží Výkopy svodů Úpravy terénů SJ TRANS s.r.o. Jaroměřská 35/20 500 03 Hradec Králové e-mail: s.jakubik@ Tel. +420 495 218 121 mob. +420