inzerce, prodej, prodám, bazar

montérky (bundy kalhoty) lakovací kombinéza

Kategorie: Bundy a Kabáty

Prodám tyto nové i jednou nošené montérkové bundy a kalhoty jsou-nové!

Foto:
1, Nové monterkové bundy velikosti 54 stav: NOVÉ!
2, Nové monterkové kalhoty velikosti 56 (poslední!)
3, Nové monterková bunda velikosti 54
4, Nošená ale zachovalá monterková bunda velikosti 56
5, 6, (fotka) Nošená monterková bunda s logem ,,MEVA" na zádech velikost 54 !!! vlek zřejmě od barvy nic hrozného viz foto!!!
Poslední 4x fotky kombinéza k lakování ,,NOVÁ!,, Cena: 150,-

Ceny: Monterkové bundy ,,NOVÉ" SLEVA!!! 200,- kus
Monterkové kalhoty ,,NOVÉ" 200,- kus
Monterkové bundy ,,1x NOŠENÉ" 100,- kus
Lakovací kombinéza 1x NOVÁ! 150,-

V případě zájmu mě kontaktujte prosím pomocí (POUZE!) SMS nebo E-mailem.
montérky (bundy kalhoty) lakovací kombinéza
Podobné inzeráty
bunda Alpha Industries CWU 45 Vintage světle zelená vel.XL
Nošená pilotní bunda typu CWU 45 od firmy Alpha Industries vyrobená z bavlny. Jedná se tedy spíše o polní varinatu této bundy. Součástí je samozřejmě i originální patch s logem firmy na přední straně bundy. Bunda nese známky používání. Bunda je po vypránív čistírně, přesto lze však cítit čichem "dobovou"patinu. Velikost je americká XL, tedy odpovídá spíše evropské 2XL až 4XL, vhodná pro chlapa minimálně 186 cm a 110 kg. Délka bundy od prostředku ramene je 670 cm, délka rukávu od paty ramene je 68 cm, šířka bundy v nejširším místě v podpaží je 70 cm. Cena je pevná. Osobní odběr s vyzkoušením na Praze 2, případně Zásilkovna po platbě předem 120 Kč. Cena do EU včetně poštovného je 170€.
kožená hnědá bunda Alpha Industries Vintage Leather vel.XXL
Nošená kožená bunda typu CWU od firmy Alpha Industries vyrobená k 50.výročí této firmy, tedy v roce 2009. Originální název bundy je Vintage Leather a vyroben byl velmi omezený počet kusů, jedná se tedy spíše o sběratelskou záležitost. Součástí je samozřejmě i originální kožený patch s logem firmy na přední straně bundy. Bunda nese známky používání, nicméně vzhledem ke stáří není kůže nikde poničená ani prodřená. Bunda je po profesionálním vyčištění ve specializované čistírně v hodnotě 1000 Kč, přesto lze však cítit čichem "dobovou"patinu. Velikost je americká XXL, tedy odpovídá spíše evropské 3XL až 5XL, vhodná pro chlapa minimálně 186 cm a 110 kg. Délka bundy od prostředku ramene je 70 cm, délka rukávu od paty ramene je 70 cm, šířka bundy v nejširším místě v podpaží je 66 cm. Cena je pevná. Osobní odběr s vyzkoušením na Praze 2, případně Zásilkovna po platbě předem 120 Kč. Cena do EU včetně poštovného je 500€. Další obrázky na vyžádání.
Pánské a chlapecké bundy-podzimní, softshellové i lyžařské..
Prodám pánské a chlapecké bundy v různých velikostech. Na jaro, podzim, softshellové i zimní lyžařské bundy.. 1) Lehká chlapecká bunda zn. Dognose -velikost 152/158 -minimálně nošená, v top stavu Cena: 159 Kč 2) Oranžovo-černá jarní bunda -zn. Tipster -velikost L -nošená minimálně, top stav Cena: 149 Kč 3) Chlapecká softshellová bunda -zn. YDI -velikost 146 -jeví běžné známky nošení, jinak je bunda moc pěkná a kvalitní -drobná vada: flíčky na vnitřní straně bundy Cena: 129 Kč 4) Chlapecká lyžařská bunda -zn. Lewro -velikost 140/146 -lyžařská s kapucí, spoustu kapes, uvnitř pás na zapínání -vodní sloupec 2000 mm -bunda jeví známky nošení- místy na materiálu -má vadu- na zádech 5 cm prořízlé bruslí -bunda je vhodná na donošení Cena: 79 Kč 5) Pánská zimní bunda -zn. SMOG, kupována v New Yorkeru -velikost S -tmavě modrá barva -nošená minimálně, v pěkném stavu Cena: 199 Kč 6) Temně modrá zimní bunda -zn. FSBN, kupována v New Yorkeru -velikost L -jeví běžné známky nošení, místy jsou drobné vady na materiálu -dírka na vnitřní straně u zipu Cena: 139 Kč +79 Kč Zásilkovna nebo 129 Kč poštovné (u lehkých bund je možné i levnější poštovné) V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem- přes kontaktní formulář, případně SMS zprávou. NEVOLAT!
Zimní bundy - dětské vel.104 - 122
Dobrý den, prodám zimní bundy: bílá a černá bunda: vel.104 -110 fialová a růžová bundy: vel.122 Růžové bundy jsou vhodné i na podzim. Cena za kus: 80 Kč. Podívejte se také na další inzeráty! Možno zaslat poštou nebo přes zásilkovnu.
NOVÁ Luxusní zimní dámská oboustranná bunda zlatá/stříbrná
NOVÁ Zimní dámská oboustranná bunda zlatá/stříbrná, velikost S (36) Luxusní a teplá delší zimní bunda, NOVÁ, nenošená, bez vady. Bohužel je mi malá. Bunda je oboustranná - jedna strana je prošívaná zlatá a druhá hladká stříbrná. Bunda je na oboustranný zip. Barva: zlatá a stříbrná Vyteplená s vynikající kvalitou syntetického materiálu. Složení vrchní vrstvy i podšívky: 100% polyester. Má stojací límec, který přechází do neodepínatelné kapuce s kožešinou. Kožešinka je také ve zlaté a stříbrné barvě, je příjemná na dotek a je odnímatelná. Na hladké straně je v pase stahující šňůrka, která umožňuje stažení postavy. Bunda má celkem 5 kapes - na prošívané straně jsou 2 kapsy s knoflíky, zatímco na hladké straně jsou 3 kapsy, z toho 1 kapsa na zip. Rozměr: Šířka bundy v ramenech: 40 cm (x2) Šířka bundy ve spodní části: 58 cm (x2) Délka bundy měřená od ramene: 81 cm Délka bundy měřená od podpaží dolů: 55 cm Vnější délka rukávu (měřeno od ramene): 68 cm Vnitřní délka rukávu: 46 cm (měřeno od podpaží) Délka zipu: 81 cm Velikost: S (EU 36) Bunda je vyrobena z velmi kvalitního materiálu. Dovoz z Itálie. Stylová a jedinečná zimní bunda. Velmi pohodlná a praktická. Vypadá krásně a Vy v ní zazáříte! Původní cena: 2500,-Kč Sleva 50% NOVÁ CENA: 1200,-Kč Poštovné: 100 Kč doporučený balíček ČP Jako dárek ZDARMA přidám k bundě i slušivou zlato bílou zimní čepici viz obrázek!!
Pánská bunda  - kabátového tipu
Nabízím k prodeji pánskou bundu kabátového tipu. Bunda je tmavě modré barvy. Nepromokavá Bunda je opatřena zipem + knoflíky přes zip. Bunda tak neprofoukne. Na klasické kapsy ze vně bundy + vnitřní náprsní. Bunda je téměř nenošená. Velikost bundy ,,L,, -Šířka v ramenou měřeno od švu ke švu v horní části 49,5 cm -Délka rukávu měřeno od horního švu ramene po okraj rukávu 68,5 cm -délka bundy měřeno od horního části ramene po dolní okraj bundy 75 cm Cena 450 Kč osobní předání nebo poslání za 69 Kč na místo určení. Tel: Email: svec360@ Je možné poslání