inzerce, prodej, prodám, bazar

Moped stadion návod k obsluze

Kategorie: Mopedy

Dobrý den prodam návod k obsluze moped stadion
Moped stadion návod k obsluze
Podobné inzeráty
Prodám moped Stadion S22 po celkové renovaci
Prodám moped Stadion S 22 po celkové, poctivé renovaci. Motor po výbrusu, kvalitní vypalovaný lak, nová kola, ráfky, světlo nový chrom, nové tlumiče,lanka, brzdy, ručně šité kožené sedlo, apod. Po renovaci vše vyzkoušeno a poté uskladněno, tedy žádné opotřebení, oděrky. Včetně návodu k obsluze.
Moped Miele K 50 - podobný stadion S11
Prodám tento moped značky Miele K 50. Motor Sachs, 3 rychlosti. Rok výroby cca 1955. Vše je původní tak jak vyjel z výroby. Motor jsem před třemi lety zkoušel a běžel. Jedná se o raritní moped, kterých bylo vyrobeno málo kusů. V kolech jsou půlbubínky.
Stadion s22
Prodám stadion s22 po částečné g.o. Pojízdný. Nainstalovano bezúdržbové a hlavně spolehlivější zapalovani vape (kupoval jsem za 5000kc). V motoru nová klikova hřídel, gufera, těsnění... Nově pošité sedlo. Moped má stětkolak. Podle štítku vývoz do Německa. Placene povinne ručení. Přidám pár starších dílů např: vyfuk, klika, rukojeť plynu atd. V případě zájmu mohu zaslat video na whatsapp, jak moped krásně klape.
Stadion s 1
Prodam moped stadion Silenblokova vidlice, c, ramu 22 tis. Hlinikova kola. Repase motoru. Moped je rozlozeny.. Pripraveny na lak Nove chromy a vyplet kol Cena dohodou
Moped stadion jaweta Babetta koupím
Koupím moped stadion jaweta Babetta nebo pouze jen díly na tyto stroje. Východní Čechy!
Koupím moped Stadion s22
Koupím pěknej moped Stadion s22, pokud možno červený. V dobrém stavu i bez motoru, platím hotově.