inzerce, prodej, prodám, bazar

Moravský Písek - Rodinný dům 5+1 se zahradou a výminkem - 16

Kategorie: Domy

Hledáte rodinný dům s dobrou dostupností do Veselí nad Moravou a Kyjova? Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový, částečně podsklepený rodinný dům se zahradou, umístěný v obci Moravský Písek.
Jedná se o dvoupatrový dům ve tvaru “U” o velikosti 5+1 orientovaný na jihozápadní stranu s velmi dobrým zázemím pro kutily a zahradou. Dům je v původním, ale udržovaném stavu, je napojen na veškeré IS.
V I. NP se nachází vstupní veranda, chodba, tři pokoje orientované do ulice, kuchyň s jídelnou, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem.
Ve II. NP jsou umístěny dva pokoje, jeden se vstupem na balkon, komora a vstup do půdního prostoru. Pod přední částí domu jsou k dispozici tři sklepní místnosti, kde je umístěn plynový kotel, domácí vodárna a skladová místnost na uložení sezónních věcí.
Ve dvorním traktu navazuje na dům, prádelna, dílna a výminek o velikosti 1+1 s vlastním sociálním zázemím. Za výminkem se nachází garáž. Naproti průjezdu do dvora je vybudována druhá garáž s montážní jámou, na kterou navazuje dřevník a dále kůlna se vstupem na zahradu.
V případě více informací či zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Obytná plocha: 167 m2
Zastavěná plocha: 786 m2
Plocha zahrady: 305 m2
Plocha pozemku: 1091 m2
Počet NP: 2
Plyn: plynovod
Vytápění: ústřední plynové
Elektřina: 220/380
Voda: studna
Poloha: samostatný
Umístění: klidná část obce
Moravský Písek - Rodinný dům 5+1 se zahradou a výminkem - 16
Podobné inzeráty
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
PRODEJ ŘADOVÉHO DOMU SE ZAHRADOU, SMRKOVICE - DŮM Č.3
Nabízíme na prodej zděný atraktivní řadový rodinný dům nedaleko města Písek v obci Smrkovice. Jedná se o řadový dům, který je dispozičně řešený jako 4+kk o obytné ploše 103,85 m2 s oplocenou zahradou a dvěma parkovacími místy. Bytová jednotka sestává: ze vstupní předsíně, chodby, šatny, koupelny s WC, samostatného WC, technické místnosti, ložnice se vstupem na terasu, obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní také se vstupem na terasu, dvou dětských pokojů. Půdní prostor je částečně využitelný jako úložný. Každý zákazník může do kolaudace ovlivnit konečnou podobu svého domu/bytu, výběrem dle vlastního přání (podlahové krytiny, vnitřní dveře, obklady, dlažby a sanita koupelny.) Každá bytová jednotka je vytápěna vodním podlahovým vytápěním se dvěma alternativními zdroji: 1. interiérová krbová kamna s výměníkem a akumulační nádrží, 2. elektrický kotel přímo do podlahového vytápění. Venkovní prostory budou kompletně dokončeny (terénní úpravy, plot, zámková dlažba atd.) Kompletní občanská vybavenost je ve městě Písek cca 2,5 km od projektu (škola, školka, nemocnice, restaurace, pošta, zastávka MHD je 2 minuty od domu). Tento dům nabízí komfortní energeticky nenáročné a moderní bydlení, v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra města. V blízkém okolí je krásná příroda, lesy, rybníky, lanové hřiště, cyklostezka do města atd. Doporučujeme osobní prohlídku. Projekt DOMY SMRKOVICE vznikl s důrazem na bydlení rodinného charakteru. PENB - B. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Písek ★ Adresa: Písek, Smrkovice, K Putimi ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 103 m2 ★ Plocha užitná: 103 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 175 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Zahrada, Venkovní stání ★ Stav objektu: Ve výstavbě ★ Dostupnost: MHD ★ Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
PRODEJ ŘADOVÉHO DOMU  SE ZAHRADOU, SMRKOVICE - DŮM Č.1
Nabízíme na prodej krajový zděný atraktivní rodinný dům nedaleko města Písek v obci Smrkovice. Jedná se o krajní řadový dům, který je dispozičně řešený jako 4+kk o obytné ploše 103,85 m2 s oplocenou zahradou a dvěma parkovacími místy. Bytová jednotka sestává: ze vstupní předsíně, chodby, šatny, koupelny s WC, samostatného WC, technické místnosti, ložnice se vstupem na terasu, obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní také se vstupem na terasu, dvou dětských pokojů. Půdní prostor je částečně využitelný jako úložný. Každý zákazník může do kolaudace ovlivnit konečnou podobu svého domu/bytu, výběrem dle vlastního přání (podlahové krytiny, vnitřní dveře, obklady, dlažby a sanita koupelny.) Každá bytová jednotka je vytápěna vodním podlahovým vytápěním se dvěma alternativními zdroji: 1. interiérová krbová kamna s výměníkem a akumulační nádrží 2. elektrický kotel přímo do podlahového vytápění. Venkovní prostory budou kompletně dokončeny (terénní úpravy, plot, zámková dlažba atd.) Kompletní občanská vybavenost je ve městě Písek cca 2,5 km od projektu (škola, školka, nemocnice, restaurace, pošta, zastávka MHD je 2 minuty od domu). Tento dům nabízí komfortní energeticky nenáročné a moderní bydlení, v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra města. V blízkém okolí je krásná příroda, lesy, rybníky, lanové hřiště, cyklostezka do města atd. Doporučujeme osobní prohlídku. Projekt DOMY SMRKOVICE vznikl s důrazem na bydlení rodinného charakteru. PENB - B. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Písek ★ Adresa: Písek, Smrkovice, K Putimi ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 103 m2 ★ Plocha užitná: 103 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 167 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Zahrada, Venkovní stání ★ Stav objektu: Ve výstavbě ★ Dostupnost: MHD ★ Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
prodej rodinného domu
Prodej rodinného domu v Leskovci nad Moravicí Hledáte rodinný dům v blízkosti přírody? Anebo byste chtěli chalupu pro Vaši rodinu, kam budete utíkat před ruchem velkoměsta? Je tu pro Vás rodinný dům v příjemné obci Leskovec nad Moravicí, která leží v podhůří Jeseníků s výhledem na nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd a také na hladinu přehrady Slezská Harta. Přehrada přímo vybízí jak k relaxačnímu pobytu, také ke sportovním aktivitám a je prakticky za humny. V obci je veškerá občanská vybavenost (obchod s potravinami, lékař, restaurace, mateřská školka). Obec se nachází v autobusové dopravní obslužnosti mezi městy Bruntál a Moravský Beroun, kde je další možnost navázat na vlakovou dopravu. Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou, skleníkem, garáží a s navazující zděnou „kůlnou“. Dům je částečně podsklepen. Rodinný dům má tyto dispozice a je možno jej využít k bydlení, k rekreaci nebo pro podnikání ve službách (např. penzion): • přízemí – bytová jednotka 3+1; (koupelna, toaleta; spižírna; schodiště do patra (podkroví); vstup do sklepa. • první patro - 1 obyvatelný pokoj pro hosty (ložnice), 1 komora a 1/3 volný půdní prostor s možností vestavby dalších pokojů • dům je vybaven ústředním topením s kotlem na pevná paliva • dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a má také vlastní studnu Celková zastavěná plocha domu je 244 m2 Velikost zahrady je 1200 m2 a je oplocená. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy a také skleník pro pěstování zeleniny. Cena 2 800 000,-Kč. Zájemci volejte na mob. 116 854 po 15-té hodině.