inzerce, prodej, prodám, bazar

Morkůvky, RD 3+1, CP 1589m2, zahrada

Kategorie: Domy

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v obci Morkůvky o CP 1589m2 s dispozicí 3+1 v původním stavu. Dům je určen k rekonstrukci, lze rozšířit o další obytné místnosti půdní vestavbou. K dispozici je také prostorná zahrada, garáž a stodola. Dům je napojen na plyn, elektřinu a vodovod, k dispozici je také studna, dům je částečně podsklepen.

Obec Morkůvky se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, jsou zde cyklostezky, pořádají se zde krojované hody, obec má výbornou polohu a je oblíbená, jelikož se nachází v dobré dojezdové vzdálenosti od města Brna, Břeclav.

PENB nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G.

Pro více informací neváhejte a volejte makléře.

Foto je možnou ilustrací.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Dům, vila
★ Okres: Břeclav
★ Adresa: Morkůvky, Morkůvky
★ Celkem podlaží: 1
★ Plocha užitná: 120 m2
★ Plocha vlastního pozemku: 1589 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sklep, Zahrada, Garáž
★ Stav objektu: Dobrý
★ Dostupnost: Auto
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Morkůvky, RD 3+1, CP 1589m2, zahrada
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu Morkůvky, ev.č. 120014ZM
Ev.č. 120014ZM Prodej vícegeneračního rodinného domu 5+2kk, který se nachází v obci Morkůvky. Nemovitost se nachází na pozemku o celkové výměře 1575 m2 z toho zastavěná plocha činí 350 m2. Zahrada se pyšní krásnými 923 m2 a skládá se jak z prostorné rovinaté zatravněné části, tak i z atypických kamenných kaskád, které propůjčují nemovitosti jedinečný vzhled. Hlavní obytnou část nyní tvoří byt v přední části domu o dispozici 3+kk o celkové výměře 88,3 m2. Prostory bytu jsou nově zrekonstruované. Vedlejší obytnou částí je byt o dispozici 2+kk o celkové výměře 37,1 m2. Byt je částečně zrekonstruován a nabízí možnost propojení se sousední dílnou (23 m2), která byla původně zamýšlena jako obývací pokoj přímo se vstupem do malého vinného sklípku/archivu. Nad celou obytnou částí domu se rozkládá prostorné podkroví. V podkrovních prostorech jsou vytaženy potřebné sítě, pro případné rozšíření obou současných bytů nebo pro přestavbu na podkrovní apartmány. Celá nemovitost by tudíž šla řešit i komerčně jako penzion o 7 apartmánech, čímž nemovitost nabízí i zajímavou podnikatelskou příležitost. Součástí domu jsou dvě garáže o společné výměře 47,5 m2 z toho jedna z garáží slouží také jako průjezd do dvora. Naproti obytným prostorům se nachází zastřešená řemeslná dílna o rozloze 55 m2 vhodná jak pro podnikání, tak také pro každého domácího kutila. Součástí výbavy domu jsou dvě kuchyňské linky se spotřebiči, plastová okna do ulice s trojskly a venkovní elektrické žaluzie. V rámci rekonstrukce byly udělány nové podlahy. Topení je řešeno centrální plynové -specificky kondenzační kotel BAXI. ohřev teplé vody je řešen boilerem (plynový i elektrický), Elektřina v mědi, voda je zajištěná jak z dálkového vodovodu (obecní), tak i z kopané studny na užitkovou vodu (12m), dále také nádrží na dešťovou vodu s čerpadlem do zahrady. kanalizace - septik, obecní kanalizace se bude realizovat. Internet - po domě rozveden SKYLINK a Vodafone. Střecha je v dobrém stavu. PENB "G". Obec Morkůvky se rozkládá v malebném údolí, které je obklopeno lesy, vinicemi a polnostmi. Pokud budete hledat, kam si v okolí udělat výlet, určitě vyrazte na místní penzion s výletní restaurací Farma Ovčí terasy, který se nachází ukrytý za lesem jihozápadně od obce Morkůvky v blízkosti přírodní rezervace Hrádek a Velký Kuntínov. Morkůvky mají základní občanskou vybavenost - obecní úřad, knihovna, dětská skupina Peřinka, kulturní dům. Morkůvky leží v regionu Hanáckého Slovácka, folklorní oblasti Moravského Slovácka, což se odráží na tradičních krojích v každoročním období místních folklórních hodů. Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat pro osobní prohlídku nemovitosti. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Brod nad Dyjí, okres Břeclav RD 7+kk po rekonstrukci
Hledáte dům pro Vaši rodinu s využitím vícegeneračního bydlení a dobrou dostupností do centra Brna? Bydlet a podnikat v jednom? Vinařská obec Brod nad Dyjí leží na jihozápadním břehu Novomlýnských nádrží asi 15 km severozápadně od Mikulova. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům (chalupu) o velikosti 7+kk, zimní zahrada, zastřešené venkovní posezení, vinný sklípek, vjezd, průjezd, zahrada, obec Brod nad Dyjí, okres Břeclav, zastavěná plocha 427 m2, zahrada 279 m2, užitná plocha 195 m2, celková plocha pozemku 706 m2. Celý objekt je 5 let po kompletní rekonstrukci. Přední část domu o velikosti 4+kk + zimní zahrada, v zadní části domu se nachází 3 pokoje se samostatnými vstupy. Dispozice: vstupní chodba, otevřený obývací prostor s kuchyní, 3 x ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně, zimní zahrada s posezením, vstup do další koupelny se sprchovým koutem a WC dohromady se vstupem do technické místnosti (kombinovaný plynový kotel + elektrický zásobník na ohřev vody). Ve dvorní části se nachází 3 pokoje se samostatnými vstupy: Velký pokoj s kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady + další dva pokoje bez sociálního zařízení (sociální zařízení je k dispozici u zimní zahrady). Možnost úpravy na samostatnou bytovou jednotku o velikosti 2+kk. Plastová okna, nové omítky, nové podlahy, nová elektřina, vstupní dveře, kuchyňské linky, nové koupelny, atd. Dům napojen na veškeré IS. Bezproblémové parkování pro 4 auta. Jedná se o zavedené ubytovací zařízení, které má svoji klientelu a velmi dobrou výtěžnost. Možnost dvougeneračního bydlení. K ceně nemovitosti bude připočtena provize RK.
Prodej rodinného domu v obci Valašská Polanka, CP 1106 m2
Realitka Green ® vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu v obci Valašská Polanka, vzdálené 8km od města Vsetín. Celková plocha je 1.106m2 z toho: • 470 m2 – zastavěná plocha a nádvoří • 25 m2 – zastavěná plocha a nádvoří • 462 m2 – zahrada • 149 m2- zahrada Samostatně stojící rodinný dům se nachází téměř v centru obce. Dům je dobře dostupný po místní komunikaci. V obci je veškerá občanská vybavenost, sportoviště, restaurace, kulturní dům, lékař a další. Za domem se nachází z 1/3 podsklepená garáž, hospodářské stavení a velká rovinatá zahrada, na které lze vybudovat venkovní posezení, terasu, bazén atd.. Stavba domu proběhla v 70. letech, avšak dům prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí. Zdivo cihla, střecha plechová. Nová plastová okna po celém domě, nové vstupní i zadní venkovní dveře, které vedou do zahrady. Podlahové vytápění po celém dolním patře (koupelna, ložnice, obývací pokoj, kuchyně). V celém domě proběhla výměna rozvodů elektřiny, odpadů a otopu. Koupelna - příprava na sprchový kout, vanu, umyvadlo, záchod (Geberit) Dům je napojen na veškeré IS: elektřina, plyn, obecní vodovod, kanalizace. U domu se nachází vlastní studna pro venkovní účely. Dispozičně: 1.PP - technická místnost, 2 místnosti, 1.NP - prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem, koupelna, ložnice, vstupní chodba, 2.NP - ložnice, pokoj, koupelna, půdní prostory, prostorný balkón. Dům je připraven k finálnímu dokončení. Součástí prodeje jsou: • krbová kamna • vstupní bezpečnostní dveře • nové radiátory po celém domě • a další..... Doporučuji si domluvit prohlídku. Cena je uvedena bez provize RK. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Vsetín ★ Adresa: Valašská Polanka, Valašská Polanka ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 1106 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 611 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Krb, Zděné jádro, Zahrada, Garáž ★ Stav objektu: V rekonstrukci ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, Rodinné domy,  275m2 - Cerhenice - Cerhýnky
Ev.č. 00595 Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme představit prodej velkého dvougeneračního domu v obci Cerhýnky, okres Kolín. Zahrada je tak velká, že spolu s koupí tohoto domu kupujete i další stavební pozemek, kde je možné postavit další dům. V domě je k dispozici v 1.NP byt 4+kk a v 2.NP byt 4+1 s užitnou plochou celkem 275m2. Přízemí domu tvoří předsíň, odkud je vstup do sklepa (malá část domu je podsklepena) a chodby, kde se nachází schodiště. Byt v 1.NP se skládá z 3 samostatných pokojů, spíže, kumbálu, kuchyně s jídelnou, koupelny, samostatného WC a chodby. Byt v 2.NP se skládá ze 4 samostatných pokojů, kuchyně, spíže, koupelny a samostatného WC a půdy. Na podlaze domu je dlažba anebo linoleum. Okna domu jsou dřevěná s venkovními roletami, dům má plechovou střechu. K vytápění sloužil plynový kotel a do domu je zavedena obecní voda a kanalizace. Dům pochází z roku 1972, je postavený z cihel a je několik let neobýván. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Součástí domu je velká zahrada o výměře 2480m2, na které stojí zděná garáž s dílnou a kůlna. Zahrada Vás očaruje díky vzrostlým stromům. Můžete se těšit na ovocné a jehličnaté stromy a i na okrasné keře. Na zahradě je kopaná studna, která je momentálně nevyužívána. Zahrada je dostatečně velká, že se nabízí i varianta ji rozdělit a třeba si na druhé půlce zahrady postavit další dům. Velkou výhodou domu je, že se nachází ve slepé ulici a tedy poskytuje dostatek klidu a soukromí. Obec Cerhýnky je malá vesnička vzdálená 13km od Kolína. Za 10 minut jste na dálnici D11, odkud jste v Praze za 40 minut. Hned vedle je obec Cerhenice, odkud jezdí přímý vlak do Prahy a Kolína. Město Pečky leží 6 km od Cerhýnek a najdete kromě školek a škol také veškeré úřady, banky, obchody jako je Tesco a Penny, poštu i zdravotní středisko, knihovnu a restaurace. Těšíme se na Vás na prohlídce. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu 5+1, Jevišovice, ev.č. 00284
Ev.č. 00284 Dovolujeme si Vám nabídnout dům o dispozici 5+1 v městě Jevišovice, ležícím asi 16 km severozápadně od Znojma na řece Jevišovce. Dům má v přízemí obývací pokoj, kde je možnost topit v krbu a možný vstup na zahradu. Kuchyně je prostorná s varnou sklokeramickou deskou, digestoří a pultem, kde je umístěný dřez. Taktéž z kuchyně je možný vstup na zahradu, kde je krásný výhled na zámek. Dále v přízemí je koupelna s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a prostorem pro pračku. Jedna samostatná toaleta se nachází v přízemí domu. V patře je vybudována klidová zóna, která má čtyři neprůchozí pokoje. Dům je napojený na veřejnou kanalizaci, topení je řešeno plynovým kotlem. Ze dvora, kde je možno vjet do garáže s menším autem vedou schody do vedlejšího domu, který nebyl v poslední době využíván a má prostornou místnost s velkým krbem, která má výhled na zámek a po točitém schodišti se vstoupí do patra, kde jsou další tři pokoje obložené dřevem, bez dokončené podlahové krytiny (foto na vyžádání) Zahrada kolem domu má rozlohu 424 m2, kde je jak okrasná zahrada, tak i užitková, místo na terasu u vstupu z kuchyně a prostorné zastřešené posezení. Přes asfaltovou cestu je k domu ještě pozemek o rozloze 328 m2, využívaný jako užitková zahrada. Ve městě je veškerá občanská vybavenost. Velmi rádi Vám na prohlídce ukážeme dům pod zámkem, skoro dva domy, prostě to musíte vidět. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + provize RK.
Velké Hostěrádky, RD 4+1, rekonstrukce, zahrada - rodinný dů
Ev.č. V1372V020 Nabízíme Vám k prodeji malebný rodinný dům o dispozici 4 + 1, který dobře poslouží nejen ke standardnímu bydlení, ale vzhledem ke své poloze i k rekreačním účelům. Obec se nachází 30 minut jízdy autem od Brna a leží na pomezí Slovácka, je tedy pomyslnou vstupní branou do vinařské oblasti. Dům má funkční původní kachlová kamna s plotnou, troubou, a dokonce i udírnou. Zahrada byla upravena jako bezúdržbová, je osázena okrasnými keři a ovocnými stromy, část se také využit na drobné zahradničení. Pro dokonalé chvilky pohody slouží sklípek s pergolou a vyzděným grilem blízko nadzemního bazénu. Zahrada je mírně vyvýšená, prosluněná a není na ni z okolních pozemků vidět. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, plastová okna, elektřina i topení je kompletně v mědi, voda v plastu, stropy a obytné podkroví je zaizolované. Dům je napojen na novou obecní kanalizaci a vytápí se plynem, samozřejmostí je připojení na vodovodní řád, ale má i vlastní studnu. Energetický štítek nebyl dodán z toho důvodu uvádíme třídu G. Pro více informací kontaktujte realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná