inzerce, prodej, prodám, bazar

Moto kombinéza Richa Baracuda - nova

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Kombinéza je nova, model Richa Baracuda 1.1
Vice informace:
Moto kombinéza Richa Baracuda - nova
Podobné inzeráty
Nová bunda RICHA Falcon 2 vel. XL
Prodám velmi zachovalou, jako novou, nenošenou textilní bundu Richa Falcon 2. Součástí dodatečně vložený kvalitní páteřák Safe Max RP-2001 (viz foto, původní cena 1000 Kč). Nová bunda se prodává za 4400 Kč, nechám za 1900 Kč (viz odkaz: ). Osobní odběr v Liberci, jinak možnost zaslání přes zásilkovnu či kurýra DPD. POPIS Bunda Falcon 2 je vylepšená verze slavného Richa Falcon. Modernější a svěží vzhled. Zahrnuje 10 000 mm vodotěsnou a prodyšnou membránu Z-liner (namísto vodního sloupce 8 000 mm) a ochranu D30 na zádech, ramenou a loktech. Bunda je určena pro celoroční ježdění a nedává větru a dešti žádnou šanci. FUNKCE Nástupce bundy Falcon Sportovní vzhled Odnímatelná tepelná podšívka Vodotěsná 10 000 mm membrána Aquashell LTZ Přední a zadní ventilační zipy Ochrana D3O® v oblasti ramen, loktů a zad Vyhledávací hesla: komba kombinéza rukavice motovýbava silnice silniční sport bunda kůže kožený alpinestars dainese motocyklové boty obuv
RICHA
Dobrý den, prodám komplet oblečení RICHA bunda BALLISTIC s vložkou + kalhoty VIPER obojí velikost 52. RICHA BALLISTIC Moto kožená bunda Kožená kombinovaná bunda s textilem. Vyjímatelná extra nepromokavá vložka Reissa. CE vyjímatelnými chrániči ramen, loktů a zad. Nastavitelný obvod pasu. Vyjímatelná zateplená vložka. Možnost sepnutí ke kalhotům zipem nebo poutkem. Vzdušná podšívka. Větrací otvory na zip. Protektory na ramenech. Reflexní prvky. Rozměry této bundy ve velikosti 52: délka rukávu od límce: 88cm délka zad od límce: 65cm obvod hrudi: 121cm obvod pasu: 113cm Moto kalhoty RICHA VIPER 2 STREET Hovězí kůže 1-3MM Perforovaná kůže pro lepší prodyšnost, obzvlášť v teplejších měsících Nastavitelný pas Bunda se dá ke kalhotám zipem připnout. S kompletem jsem najezdil do 3000km!!! Jako nové, ošetřované. Původní cena 16 000kč nyní 5 000kč
Kombinéza moto značky RICHA made in Belgium.
Prodám zánovní značkovou dámskou Belgickou moto kombinézu RICHA velikosti D42.Uk14 na naše značení asi S-M.Původní cena 16000kč, dávám k dispozici za 7000kč byla dvakrát použita, nevhodný dárek.
Lookwell Rocky-Pánská kožená moto kombinéza,nová
nová moto kombinéza, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Dvoudílná kombinéza na motorku Lookwell Rocky,. Vyniká použitím vysoce odolné kvalitní hovězí kůže o tloušťce 1,1-1,2 mm, mnoha bezpečnostními prvky a pevnými protektory. K příjemnému a pohodlnému používání přispívají ventilační větráčky na ramenou a našitý strečový materiál. Perfektní střih zaručuje, že kombinéza skvěle padne na většinu konfekčních postav, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči-holeně, kolena, kyčle, ramena, lokty, páteřový chránič,ke kombinéze jsou slidery nejsou na foto. Kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
RST-R16-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná
moto kombinéza nová,velikost 52-L(poslední foto rozměry),nová nikdy nejetá moto kombinéza(záruka samozřejmostí),Nová kombinéza R-16 nabízí výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu. Má všechny důležité prvky kvalitní kombinézy a její střih je skutečně všestranný. Má méně agresivní střih než kombinézy Pro Series a Tractech Evo, takže se budete cítit pohodlně i ve vzpřímené pozici na motorce.Speciálně navržená tak, aby byla pohodlná a snadno se v ní pohybovalo za každé situace,1.1-1.3 mm silná prémiová hovězí kůže:měkká a poddajná, zároveň oděru vzdorná a odolná proti roztržení.Trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní nylonovou nití pro maximální odolnost proti roztržení,CE chrániče ramen, loktů a kolen s kapsami pro volitelné chrániče na kyčle a páteřový chránič,aerodynamický racingový hrb,neoprénový komfortní límec a manžety,strečové panely po celé délce:pro maximální pohyb.Tato kombinéza je nová a nikdy nebyla oblečená.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Moto bunda RICHA AIRSTORM WP šedo/fluo žlutá
Dobrý den, prodám jednou použitou moto bundu RICHA AIRSTORM WP šedo/fluo žlutá. Velikost L. Chrániče loktů a zad. Odepínací vložka. Je úplně jak nová, kupovaná v Motovšem. Můžu zaslat Zásilkovnou.