inzerce, prodej, prodám, bazar

Moto přilba

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Nová/nepoužitá
Velikost XL 61-62
Sluneční clona
Moto přilba
Podobné inzeráty
Prilba Frank Thomas DV06
Predám novú výklopnú prilbu Frank Thomas DV06. Veľkosť XS(54cm) Cena 80€. Výklopná motocyklová prilba Frank Thomas DV06 v červenej, bielej a modrej farbe. Táto prilba má vstrekovanú ľahkú škrupinu, kompletný ventilačný systém, odnímateľné a umývateľné vnútro a bradový lem pre zníženie hluku a prieniku vetra. Prilba má rýchloupínaciu vonkajšiu šošovku proti poškriabaniu a vnútornú tmavú slnečnú clonu. Výklopná predná časť sa ovláda jednou rukou pomocou jediného tlačidla na brade a prilba má nový štýl, ľahko sa používa, plne nastaviteľný račňový podbradný remienok. Motocyklová prilba Frank Thomas DV06 je dostupná aj v 7 ďalších farebných prevedeniach; Biely; Čierna; Ružová; Matná čierna a šedá; biela, čierna a sivá; Matná čierna a neo žltá. Predná vyklápacia motocyklová prilba v matnej čiernej farbe Ľahká škrupina Kompletný ventilačný systém Odnímateľný a umývateľný interiér Vnútorná tmavá slnečná clona
pánský komplet moto komplet: oblečení + airbag vesta+ přilba
Prodám svoji moto výbavu: výklopná přilba Shark EVO ES (vel. S)+ interkom SHAD, kožená bunda A-PRO Bandidos (vel. M), Helite airbagová vesta (vel. M), kožené rukavice Alpinestar GP X V2 (vel. L), kožené boty Forma Majestic (vel. 43). Přilba má mírně poškozený pinlock folii. Jetá necelé 2 sezony (cca 8000 km) O oblečení bylo vždy dobře pečováno, kožené kusy pravidelně ošetřovány voskem Airbagová vesta je v záruce do května 2025: Přilba Shark do června 2024 (prodloužená záruka) Při prodeji jednotlivě platí tyto ceny: přilba 3000 Kč, vesta 9000 Kč, bunda 2500 Kč, rukavice 1000, boty 1500
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
Silniční přilba LS2 Scope / Acerbis
Nepoužitá silniční přilba od značky LS2 FF902 SCOPE SKID ve velikosti – XXL. Celoobličejová vyklápěcí přilba s kovovými zámky a pohodlným ovládáním, vnitřní vysouvací opticky přesný sluneční 3D visor s ovládáním Ergo Touch Control, velmi účinný uzavíratelný větrací systém Dynamic Flow-Through Ventilation, perfektní aerodynamická skořepina je vyrobena z odolného polykarbonátu technologií vysokotlakého termoplastického vstřikování HPTT, interiér je vyroben z komfortního, antialergeního materiálu, možné nošení dioptrických brýlí, venkovní plexi s UV filtrem má zvýšenou odolnost proti poškrábání a lze jej rychle demontovat bez potřeby jakéhokoliv nářadí, otvory na PinLock, zapínání je jednoduché kvalitní ocelovou rychlosponou, přilba má evropskou homologaci ECE 22.05 a je homologována jako integrální i jako otevřená P/J, integrovaná příprava pro bluetooth komunikátor interkom Linkin Ride Pal 3 SENA, hmotnost 1650g. Cena na internetu od 4100 Kč nyní 2500 Kč. Silniční přilba od značky Acerbis Serel ve velikosti – S. Celoobličejová vyklápěcí přilba s integrovanou sluneční clonou. Cena 1800 Kč.
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11 Crutchlow Replica Black MC5SF Velikost L - 58-59cm Přilba je v TOP stavu, bez jakýchkoliv škrábanců a poškození, pouze odzkoušená. Důvod prodeje nevyhovuje barva. Pořizovací cena 12400,-Kč K přilbě přidám: Originální tmavě kouřové plexi dále Fólie proti zamlžení Pinlock DKS161 řada 120 a Vak na přilbu Dokonale propracovaná přilba s výbornou ventilací a kvalitním interiérem. Přilba je vyrobena z uhlíkového vlákna, aramidového vlákna a sklolaminátu. Optimalizovaný aerodynamický design skořepiny pro vynikající proudění vzduchu a maximální výkon při vysokých rychlostech. Emergency Kit lícnice pro bezpečnou a rychlou záchranu v nouzové situaci. Zapínání přilby D kroužky. Výborně propracovaná ventilace přilby zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Přilba je přizpůsobena pro veškeré dioptrické brýle. Multicool interiér s pokročilou antibakteriální textilií poskytuje lepší odvod vlhkosti a rychlejší schnutí. Interiér je kompletně vyjímatelný a omyvatelný. Hmotnost přilby 1300 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05.
Přilba na moto vyyklápěcí
Prodám vyklápěcí přilbu MT Atom SV Transcend E7, zakoupená na jaře 2021, velikost XL (obvod hlavy 61-62), přilba má aplikovaný originál Pinlock.Přilba je jako nová, je bez jediného škrábance, stav nové přilby. Je málo ježděná, protože jsem často střídal tuto přilbu a otevřenou. Přilba je komplet vyčištěná a vydesinfikovaná. Prodávám z důvodu zakoupení překlápěčky. Cena nové je 3799kč, prodám za 2000kč, možno zaslat (+ poštovné) Popis: