inzerce, prodej, prodám, bazar

Motokrosová helma FOX V3 vel. L

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám motokrosovou helmu FOX vel. L.

Nejvyšší model od FOX.

Originální krabice, polstrovaná taška, náhradní nový kšilt, náhradní šroubky.

Používaná minimálně.

Osobní odběr Poděbrady nebo dopravce.

Motokrosová helma FOX V3 vel. L
Podobné inzeráty
Motokrosová helma Fox V1 CAMO/BRÝLE 100%
Nejprodávanější motokrosová helma Fox nyní kompletně přepracovaná. Konstrukčně založena na top modelu V3 s magnetickým kšiltem. lehká polykarbonátová ABS skořepina pevná in-mold konstrukce (vstříknutá pěna do skořepiny) 9 masivních nasávacích a 4 odvětrávací otvory skvěle odvádějící pot a teplo komfortní odnímatelné a pratelné vycpávky MVRS magnetický kšilt pro ještě vyšší bezpečnost. VELIKOST L 59-60.
Motokrosová přilba Just 1 J18 Rockstar
Motokrosová přilba od značky Just 1 J18 Rockstar ve velikosti – L. Je nepoužitá, výborný stav. J18 je pevná motokrosová helma a robustní, ale lehká. Materiál sklolaminátová skořepina, nové odnímatelné a omyvatelné vnitřní polstrování pro lepší pohodlí, 9 sacích a 6 odvětrávacích otvorů, záchranný lícní systém (Just 1 Emergency Remove), zapínaní na dvojité DD kroužky, homologace ECE 22/05. Původní cena 6200 Kč.
Motokrosová přilba JUST 1 MX J32 Pro / Scott 550 Camo MX
Motokrosová přilba od značky Scott 550 Camo MX ve velikosti – M (57/58). Materiál technologie výplně pěny do skořepiny In-mold, interiér, bezpečnostními prvky MIPS®, Conehead, systémem odvětrání, plně vyjímatelný a pratelný, zapínání na dvojité D kroužky, polohovatelný kšilt, bradová ventilace, nosní deflektor, váha 1350 +/- 50 gramů, cena 2900 Kč. Motokrosová přilba od značky JUST 1 MX J32 Pro ve velikosti – XL. Lehká skořepina se sníženou hmotností, interiér plně vyjímatelný a pratelný, zapínání na dvojité D kroužky, polohovatelný kšilt, velké ventilační vstupy, váha 1290 +/- 50 gramů, Certifikace ECE 22.05., homologace: ECE 22–05. Cena 2500 Kč. Jsou nepoužité a ve výborném stavu včetně originální krabice.
Motokrosová helma AIROH, vel. S(obvod hlavy 55-56)
Motokrosová helma AIROH, vel. S(obvod hlavy 55-56).Design BARGY.Slušný stav, drobné oděrky od používání. Doporučuji zaslat Zásilkovnou, platba předem na účet 80 Kč, dobírka 110 Kč.Mrkněte na další moje nabídky zboží.
Motokrosová helma
Nová motokrosová helma vel.L 1x
Motokrosová helma FOX V1
Prodám motokrosovou helmu FOX v1, velikost M. Přidám k tomu 100% Racecraft brýle. Dohoda možná.