inzerce, prodej, prodám, bazar

Motokrosový chránič těla pro děti

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

krunýř na motorku/čtyřkolku pro děti
velikost 9
původní cena 1800 Kč zakoupeno v Motoboom

možné osobní předání v ČB nebo zaslání přes Zásilkovnu
Motokrosový chránič těla pro děti
Podobné inzeráty
Motokrosový chránič těla
Prodám chránič těla ALPINESTARS A-10 vhodný na motokrosový sport s hrudní a páteřovou vložkou dle standardů a v souladu s požadavky regulí FIM. Použitá dvě sezony, ale nepoškozena, pouze několik estetických škrábnutí. Velikost XS/S vhodné pro výšku 165-170cm, obvod hrudi 85-90cm, délka zad 38-43cm. Celková možnost úpravy konfigurace jednotlivých panelů dle potřeby, nastavení boků a ramen pomocí velcro pásů, prodloužená zádová část s integrovaným ledvinovým pasem s možností nastavení po stranách.
Chránič těla na motokros / moto ochranná vesta
Prodám nový moto chránič těla vhodný na motokros, dirtbike, downhill, bmx, off-road, ... Chránič těla je ochranný a nárazuvzdorný chránič těla, jež se skládá z chráničů hrudi, páteře, ramen, loktů a předloktí. Chrániče umístěny na prodyšném síťovém materiálu a zajišťují tak vysokou úroveň komfortu a ventilace během jízdy. Velikost: na dotaz (menší velikosti vhodné i pro děti) POŠTOVNÉ: při platbě předem 89 Kč, dobírka balík do ruky (balík do druhého dne) 145 Kč Odesílám i Zásilkovnou nebo Balíkovnou. Pro další nabídky klikněte pod inzerátem na ""Všechny inzeráty a hodnocení uživatele"" Platí do smazání!!!
Troy Lee desing - motokrosový komplet
Prodám motokrosový komplet Troylee Desing v moc pěkném stavu. Motokrosový dres velikosti L. Motokrosové kalhoty velikosti 32.
Páteřový chránič Zandona Hybrid Back Pro X6 (XS)
Nabízíme k prodeji páteřový chránič Zandona Hybrid Back Pro X6, stav viz foto. Zboží zasíláme i na dobírku. Popis: Páteřový chránič od italského výrobce Zandona. Vyroben z nitrilkaučuku s patentovanou S.R.T. síťovinou - velmi prodyšná 3D textilie odvádějící pot od těla. Vnitřní polstrování z E.V.C. materiálu, který dokonale absorbuje nárazy. Konstrukci chrániče tvoří vysoce kvalitní plastové desky. Minimální tloušťka chrániče zaručí komfort nošení. Chránič je certifikován dle CE EN 1621-2, level 2. Odnímatelné ramenní popruhy. Regulace v pase pro perfektní dopasování. Chránič je vhodný pro výšku postavy 158-167 cm.
Páteřový chránič SPIDI Back Warrior 170/180 Level2
Jednou použitý.NOVÉ. Chránič páteře SPIDI Back Warrior 170/180 je skvělý na motorku i na další sporty. Jeho jedinečná konstrukce umožňuje vysokou schopnost absorbce zbytkové energie v případě pádu. Tento páteřový chránič má nejvyšší stupeň ochrany Level2. Protektor má široké využití ač je primárně určen na motocykl, lze jej využít i na kolo či lyže. Jedinečný systém ventilačních kanálů umožňuje o 50% vyšší proudění vzduchu oproti jiným výrobcům. Jde o velmi lehký a flexibilní protektor, který lze dát do kufru či brašny namotorce. Vlastnosti: páteřový chránič pro postavy od výšky 170cm do 180cm velikosti podle obvodu pasu M (max 93cm), L (max 102cm) a XL (max 127cm) certifikát ochrany EN 1621-2:2014 Level 2 možnost složení do kufru či brašny na motorce stavitelné popruhy ramen a pás kolem ledvin extra široky stavitelný ledvinový pás systém dvojtého upevnění ledvinového pásu zaručuje dokonalou ergonomii široké ramenní popruhy ramen s logem Spidi ventilační otvory pro dostatečné proudění vzduchu odnímatelné ramenní popruhy hmotnost 0,56kg Velikost: páteřový chránič pro postavy od výšky 170cm do 180cm velikosti podle obvodu pasu M (max 93cm), L (max 102cm) a XL (max 127cm)
Motokrosový komplet Alpinestars a SHIFT
Motokrosový komplet Alpinestars Techstar ve velikosti - 32 a 34. Nepoužité, originálně zabalené, samozřejmě výborný stav. Materiál 100% polyester, vnější: 95% polyester. Cena 2500 a 2200 Kč.