inzerce, prodej, prodám, bazar

Motokrosový komplet FOX

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám motokrosový komplet FOX vote 360. Velikost kalhot je 36 a velikost dresu je XL. Nenošený a nový, bohužel jsme koupili malou velikost a komplet již nešel vrátit
Motokrosový komplet FOX
Podobné inzeráty
Troy Lee desing - motokrosový komplet
Prodám motokrosový komplet Troylee Desing v moc pěkném stavu. Motokrosový dres velikosti L. Motokrosové kalhoty velikosti 32.
Prodam temer nenoseny motokrosovy dres Fox velikost XL
Prodam temer nenoseny motokrosovy dres Fox velikost XL
Motokrosový komplet Alpinestars a SHIFT
Motokrosový komplet Alpinestars Techstar ve velikosti - 32 a 34. Nepoužité, originálně zabalené, samozřejmě výborný stav. Materiál 100% polyester, vnější: 95% polyester. Cena 2500 a 2200 Kč.
Motokrosový komplet ONEILL
Prodám motokrosové kalhoty ONEILL velikost 32 + motokrosový dres ONEILL velikost S. Super stav,jako nové,nepoškozené.
Motokrosový dres a kalhoty
nabízím motokrosový dres a kalhoty. Měl jsem dvakrát na sobě - jako nové. Velikost cca M - na poslední fotce na mě (172cm / 75kg)
Motokrosový chránič těla
Prodám chránič těla ALPINESTARS A-10 vhodný na motokrosový sport s hrudní a páteřovou vložkou dle standardů a v souladu s požadavky regulí FIM. Použitá dvě sezony, ale nepoškozena, pouze několik estetických škrábnutí. Velikost XS/S vhodné pro výšku 165-170cm, obvod hrudi 85-90cm, délka zad 38-43cm. Celková možnost úpravy konfigurace jednotlivých panelů dle potřeby, nastavení boků a ramen pomocí velcro pásů, prodloužená zádová část s integrovaným ledvinovým pasem s možností nastavení po stranách.