inzerce, prodej, prodám, bazar

Motor do sněžné frézy

Kategorie: Sněžná technika

Prodám motor do sněžné frézy dle obrázku.
Motor do sněžné frézy
Podobné inzeráty
Sněžná fréza
Prodám sněžné frézy viz foto. Ve velmi dobrém stavu.
Pásová sněhová fréza HONDA HSS 1380
Velmi výkonná pásová fréza nový stroj. Maximální výkon motoru HP 13 Maximální výkon motoru ot.min 3600 Detailní typ motoru GX 390 Podvozek Pásový Kapacita odhozu sněhu (t/hod) 65 Maximální vzdálenost odhozu (m) 17 Stranové naklápění šneku ne Délka záruční doby 5 let Počet rychlostí plynule regulovatelné Pojezdová převodovka hydrostatická Nastavení výšky sběru bezstupňové Typ motoru Benzín Palivoměr ano Spotřeba paliva 3,2 l Světlomet ano Vnější rozměry D x Š x V (mm) 1500 x 825 x 1170 Suchá hmotnost (kg) 135 Ovládání odhozu sněhu ruční Maximální výkon motoru kW/HP (ot.min) 8,7/13(3600) Chlazení Vzduchem Zapalování Digitální CDI Objem olejové náplně (l) 1,1 Startování Ruční Objem palivové nádrže (l) 5,7 Šířka záběru sněžné frézy (cm) 81
Sněhová fréza 56cm, nová,  cena 9000,- s DPH (více kusů)
(v originální krabici) Garland NGP ST 650 sněhová fréza má silný motor 6,5 HP se speciální zimní úpravou, která zaručuje bezproblémový start i za nízkých teplot. Fréza je vybavena 2 pracovními stupni provozu - dopředu a dozadu .Životnost frézy prodlužují kvalitní materiály, z nichž je vyrobena. Fréza má šířku záběru až 56 cm, je možné ji nastavit, a odhazuje sníh až do vzdálenosti 12 m. Držadlo frézy je osazeno měkčeným metriálem SoftGrip pro pohodlnější manipulaci.
Sněhová fréza
Prodám téměř nevyužitou sněhovou frézu zn.CUB CADET 524 SWE.Díky čtyřtaktním motorům Cub Cadet OHV s elektrickým startérem, řízení s posilovačem a robustním ocelovým šnekům tyto frézy rychle startují a hladce se pohybují i v těch nejhorších podmínkách. Odolný polymerový komín i ocelová řezná hrana se snadno vypořádají i s těžkým sněhem.Řízení s posilovačem a nulovým poloměrem otáčení znamená rychlejší a méně namáhavou práci a ovládání jednou rukou.Díky snadnému manévrování na chodnících všech tvarů a rozměrů zvládnete svou práci rychleji a s menším vynaloženým úsilím. Směr otáčení stroje řídíte pouze dotykem páčky na rukojeti. Pneumatiky mají speciální profil X-Trac. Ten zajišťuje dokonalou přilnavost frézy ve sněhu. Namísto jednoho střižného čepu v každé polovině šneku má šnek Xtreme-Auger z důvodu úspory nákladů na údržbu po jednom čepu v každé sestavě šneků. Sníh a led je nejprve naporcován lopatkami šneku a pak posunován k vertikální turbíně, která jej skrz komín vyhazuje ven.
Fréza na sníh
Prodám sněhovou frézu (KOVACO, spol. s r.o.) pro smykové nakladače UNC. Fréza je ve výborném stavu, všechno plně funkční. Fréza byla pouze 1 den používaná, poté skladována v hale. Provozní hmotnost frézy 410 kg, typ frézy 94180, rok výroby 2011, pracovní šířka 1 800 mm. Více informací na uvedených kontaktech. Cena je 100.000 Kč bez DPH.
Sněhová fréza
Prodám sněhovou frézu s 4-taktním motorem Loncin o výkonu 11 koní a šířkou záběru 70 cm. Fréza se pohybuje po pásech, které jde samostatně brzdit a měnit tak směr jízdy frézy. Šířka frézovacího mechanismu je Směr vyhazování sněhu lze plynule nastavit. Přdní část frézy lze výškově nastavit do 3 poloh (transport, normální sníh, a udusaný sníh). Fréza je vybavena jak ručním startováním, tak i pohodlným elektrickým startováním na 240V, vyhřívanými rukojeťmi a světlem. Fréza je používaná, ale funkční. Volejte: