inzerce, prodej, prodám, bazar

Motorek k šicímu stroji Luzcnik s kabelem

Kategorie: Šicí stroje

Originální motorek TUR2 k šicímu stroji Lucznik, Veritas, Podolsk, Čajka, včetně kabelu.
Použitý, plně funkční.

Motorek k šicímu stroji Luzcnik s kabelem
Podobné inzeráty
Spojkový motor k šicímu stroji
Prodám spojkový motor, který byl na šicím stroji JUKI. Motor je plně funkční.
Kufříkový šicí  stroj Čajka 142mm
FOR SALE! Kufříkový šicí stroj Čajka 142mm PLNĚ FUNKČNÍ ( můžu poslat video)! Stroj je ve velmi pěkném stavu, bez poškození, zachovalý. Prodej toho co vidíte na fotkách. Nic víc k němu nebylo ale osobně mám k dispozici součásti, které si můžete zakoupit ( náhradní součástky k šicímu stroji, nitě nebo cívky, vše skladem). Volejte Možnost zaslání pouze českou poštou, nejlépe však osobní odběr Brno Židenice. Cena 700,-Kč Kontakt
MOTORKY /ISKRA/
Nové k šicímu stroji
Šicí stroj Lucznik
Elektrický šicí stroj Lucznik bez skříňky. Plně funkční. K šicímu stroji 2x el. pedál. V nálezovém stavu viz foto.
Šicí stroj overlock Pfaff hobbylock 786 Calanda
Stroj je starší ale v bezvadném stavu, plně funkční s příslušenstvím. Na pedálu je přepínání rychlostí pro pomalé nebo rychlé šití. Ve srovnání s novými Singer stroji je jeho projev a výkon nesrovnatelně lepší. Tišší, nenadskakuje při plném výkonu a má mnohem citlivější ovladatelnost otáček motoru. Osobní převzetí je možné v Praze Vršovicích. Při rychlém jednání se lze rozumně bavit o ceně.
Vyšívací stroj
Pokud bude dobrá spolupráce můžu zlevnit o 1000 kč. Vyšívací stroj značky Brother Model : M240ED V perfektním stavu, použity jen párkrát, koupený před rokem, můžu doložit i účtenku V původní krabici. Obsahuje různé už předem vytvořené výšivky od Disney a Pixar. Ostatní příslušenství ke stroji co bylo v balení je samozřejmostí + přibalim 2 navíc Jde vložit USB na vaše vlastní výšivky Jsou zde i různé fonty písma na text + i monogramove ozdobné písmo a další již vložené výšivky předem vytvořené. ( Pro více fotek co je tam za výšivky, stačí napsat )