inzerce, prodej, prodám, bazar

Motorkářský komplet PSI HUBIK v. 52 - PPL zdarma

Kategorie: Kožené oděvy

Pánská kožená bunda v. 52, pánské kožené kalhoty v. 52, kožené rukavice v. L, vše PSI HUBIK.
Kožená bunda PSI HUBIK velikost 52, krásný stav, jako nová, délka 66 cm, šířka (v podpaží) 60 cm, šířka dole 51 cm, délka rukávu od krku 76 cm, vnitřní délka rukávu 50 cm.
Kožená bunda od PSí HUBÍK na moto i do města. Atraktivní design v černé, umocněný červeným prošitím je nezaměnitelný.
Bezpečnost a pohodlí zároveň vám zajistí hovězina ve speciální měkčené úpravě. Zcela unikátní je střih bundy - konstruován pro dostatečnou přiléhavost a přitom maximální komfort pohybu. Bavlněná podšívka v anglickém motivu vás příjemně pohladí. Vyjímatelný set chráničů nabízí proměnu z moto bundy na jarní nebo podzimní koženou bundu. Přes zadní díl je důmyslně skrytý krátký zip, kterým fixujete bundu k motokalhotám, ale neruší design, když vyrazíte v bundě jen tak do ulic bez motorky.
Kožené kalhoty PSI HUBIK racing velikost 52, krásný stav, jako nové, gunuine leather, délka 109 cm (vzadu), délka 101 cm (vepředu), vnitřní délka 80 cm, šířka nohavice dole 18,5 cm, šíře v pase 43 cm.
Kožené rukavice PSI HUBIK velikost L, s chrániči, Schoener Keprotec, délka 29 cm.
Více fotografií na vyžádání.
Motorkářský komplet PSI HUBIK v. 52 - PPL zdarma
Podobné inzeráty
Moto bunda PSi Hubík
Prodám bundu PSi Hubík, šitou na míru. Velikost na sportovní postavu do 197cm, cca 100kg. Původní cena 24 800,- Nošena málo cca 20x, nemám čas. Stav jako nová.
Kožená kombinéza dvoudílná PSI Repsol
Prodám pánskou dvoudílnou koženou kombinézu PSI Hubík.Vel:50-52,178-180cm,75-80kg, chrániče na ramenou, loktech, páteř,kolen, holeně + slidery PSI.nepoškozená, pravidelně udržovaná, velmi zachovalá.8000kc,dohoda možná.
PSI Hubík Dámská dvoudílná kombinéza, vel 40
Prodám dvoudílnou motorkářskou kombinézu PSI, velikost 40. Chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, kůže, bez pádu a jiných kosmetických vad.... Preferuji raději osobní odběr. -velikost postavy cca 160-170cm, váha cca 55-70kg, raději vyzkoušet :-) Třinec
Dámská kombinéza Psí
Prodám dámskou koženou kombinézu Psí, vel. 38. Kombinéza není nikde roztržená ani podřená, pouze bílá barva na kůži už není bílá, ale pokud ji někdo nechá nabarvit tak věřím, že bude zase jako nová. Loni jsem nechávala přešít kalhoty u Psí (doplněn stretch), protože jsem hůř dosáhla z motorky takže jsou pohodlnější (cena přešití 4500 Kč), nakonec jsem ale letos pořídila novou kombinézu. Kombinézu jsem ošetřila přípravky od Psí (čistící pěna a balzám). Preferuji osobní převzetí+vyzkoušení.
Prodam komplet Psi
Prodám komplet PSI zánovní použito tak třikrát .stav jako nový velikosti 52. Tel.
Kožená bunda Kara M
Prodám tuto unisex, nádhernou, kvalitní a koženou bundu značky Kara. Kůže je pravá a bunda byla drahá. Nošená minimálně, ve vynikajícím stavu, motorkářský styl. Velikost je M, pro malé prsa. Délka je 55 cm, šíře pod průramky 2x46 cm, šíře v pase 2x43 cm.