inzerce, prodej, prodám, bazar

Motorová loď Quiksilver

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám krásnou stykovou motorovou loď Quiksilver classic 20 s motorem 4,3 litrů v pěkném stavu včetně vleku
Motorová loď Quiksilver
Podobné inzeráty
Rybářská loď
Prodám Loď WOR 5.20m Prodám loď, viz. fotografie... loď má skládací a sundavací bivak, loď se dá celá komplet uzavřít.... dále sklopný volant, na spaní dá se do strany a na loď se vejdou 2 lehátka...4 stojany a držáky prutů také sundavací... celá loď je obšita nerezem.... dále na hrazdě 2 světlomety a čerpadlo na vodu, když prší nebo zateče do lodi.... dvě komory na baterie k příďovému motoru, které mají spínač buď na jednu nebo druhou baterii..... dále je zde držák na příďový motor a velký kaslík na věci.... dále je zde hlavní vypínač baterie k motoru elektrika rozvedená různě po lodi... možná jsem něco vynechal, prostě je tam toho hodně a spousta práce udělaná... loď prodávám bez hlavního motoru a bez příďového motoru....pokud má někdo zájem o podvalník k lodi, tak po domluvě +30 tisíc za podvalník Loď se dá osadit až 50hp motorem Loď má číslo a novou technickou na 5 let. Cena za loď 140 tis.
Loď SIL 435 + lodní motor YAMAHA + přívěs
Prodám loď SIL 435 s lodním motorem Yamaha 30 HP rv. 2021 včetně vybavení. Je to loď s otevřenou palubou, která se hodí pro rybolov nebo rekreační plavbu, přímořskou plavbu. Má délku 4,35 metru a šířku 1,75 metru. Může pojmout až 4 osoby a má maximální nosnost 400 kg. Loď je vyrobena z laminátu polyesterové pryskyřice a skelného vlákna. Loď je vybavena elektrickým systémem, osvětlením, kormidlem a dalšími doplňky Loď je cenově dostupná a nabízí dobrý poměr cena/výkon. Pokud hledáte jednoduchou a praktickou loď pro krátké výlety na vodě, SIL 435 by mohla být dobrou volbou pro Vás. Nadstandartní vybavení lodě: Echolot Lowrance HOOK 2 Vestavěná nádrž na 40L benzínu. Bimini Bateriový odpojovač + baterie. Rychloměr + palivoměr Cena za vše 329 990 Kč ( loď + motor+ přívěs + vybavení lodě) V případě jakéhokoliv dotazu jsem Tu pro Vás. @info@ T: Ahoy.
Kajutová loď mistrál 680
Cena je za loď. STK 2026 V případě zájmu motor 15HP mercury 2019, servisovaný, 140 mth. - 50 tis. Přívěs 1500 kg (2020) - 50 tis. Důvod prodeje - přešel jsem na větší. Loď jsem zakoupil v roce 2020, lehce rekonstruoval. Nové nátěry uvnitř, nové biminy, nové matrace, nová el 12V. Splachovací wc mořské i do nádrže - třícestný ventil. Vak na tekoucí vodu 100l. Nádrž na benzín 55l. Loď jsme požívali pro rodinné účely, čistá, suchá. Na zimu matrace a biminy uschovány doma včetně nádrže. Loď přes zimu pod stanem (na fotce ještě s biminy). Nyní je loď na vozíku. Pouze volat - na email nereaguji. Příslušenství (kotva, fendry, lana jen při koupi celého kompletu - loď, motor, vozík - 299 tis. Motor připraven na sezónu, servis proveden 2/2023 Nový majitel by mě udělat antifouling Tel:
BAVARIA 28 SPORT
Na predaj luxusna motorova lod Bavaria 28 sport. Rok 2010 s najazdom iba 240mth. Bavaria 28, na lodi sa nachadzaju 2 kajuty celkovo pre 4 osoby. Maximalny pocet osob na lodi moze byt 6 ludi. Dlzka lode je 8, 5m. Lod je osadena dvomi motormi znacky VOLVO (Volvo Penta 4, 4 GXI) s vykonom 230 konskych sil kazdy. Lod je nakonfigurovana vo vysokej vybave a je mozno na nej najst dalej - diesel generator, navigaciu, audio system, 2x chladnika, el. sporak, 2x umyvadlo, grill, televiziu v hlavnej kabine, zachod so sprchou, sprcha je taktiez na hornej palube, elektricky kotevni system, predny truster, lezacie miesto na prednej palube, paluba v tykovom prevedeni a mnoho dalsieho. Lod bola parkovana a pouzivana iba na sladkej vode taktiez v zime zazimovana v garazi. Lod bola kazdy rok servisona a je taktiez pripravena na sezonu 2023 ci uz na mori alebo na Dunaji :) Lod je mozne vidiet v Bratislave.
Praha, kajutova lod Silverline 19, manipulační vlek
Prodám kajutovou loď Silverline 19, stav plovatelná,muze hned na vodu, naposled jezdila s 5 hp motorem bez registrace. Lze přihlásit, byla evidována na Státním plavební úřadu. Stav kajuty, paluby viz.foto. V podlaze je potřeba vlepit novou překližku a prelaminovat.V kajutě se vyspi bez problémů dva dospělí 190cm, nad kajutou krásně ležení pro 3 osoby. Celý trup je velmi silný a pevný, apod. Krásné a prostorné badenplato a zabradlícka z teaku. Velmi kvalitní lukna nad kajutou. Cena lodě dříve 50.000 Kč, nyni 29.000kc. Stabilní krásná loď, vhodná na rybářinu díky velké otevřené palube nebo jako obytná loď. Délka s badenplatem 650cm. Kajutova, rekreační, rybářská loď,člun, jachta. Loď nyní uložená 15 km z Prahy po D1. Cena bez vleku.
Kajutová loď 430 +přívěs ( šíbr, zastřešení ) NOVÁ
Kajutová loď 430 cm + přívěs. Kabinový laminátový člun-loď, určený k turistice a rybaření. Člun je vybaven nerezovým zábradlím na přídí a bocích, antifouling nátěr ponoru, zadní a přední kotevní kladka, 4x vazák, kap. křeslo výškově stavitelné +volant s přípravou kabelu na dálkové řízení motoru, 2x úložné boxy se zámky, střešní okno - šíbr, zastřešení paluby ( kočárek ). vrcholové světlo, roletové dveře se zámkem, nerezový řebřík do vody. Kabina je polstrovaná ( spaní 2 osoby ), elektroinstalace, osvětlení, matrace. kategorii C ( pobřežní plavba ). Spec.: délka 430 cm, šířka 170 cm, pro 4 osoby, motor do 30 HP L dlouhá noha, nebo krátká noha ( 22,1 kw )váha 276 kg, lod je certifikována, záruka 2 roky. V ceně je podvalník , trailer ( nápravy Knott i naviják ) loď do 5 m. Vše je nové neregistrované určené k přihlášení. Pozn. Pokud bude loď vybavena motorem 5 HP není potřeba žádné registrace ani oprávnění k řízení. Cena bez 21% DPH 145 454,-Kč, s DPH 176 000,-Kč