inzerce, prodej, prodám, bazar

Moukey/video/mikrofon

Kategorie: Stativy

Video mikrofon Moukey
mikrofon pro fotoaparát s funkcí monitorování a různé příslušenství pro vlogování, mikrofon s brokovnicí pro iPhone, telefon Android, fotoaparát a videokamera Canon/Nikon/Sony
Vhodné pro většinu DSLR fotoaparátů, videokamer, hlasových záznamníků, chytrých telefonů iPhone a Android (přineste si prosím vlastní konverzní kabel), tabletů, notebooků (Poznámka: zařízení by mělo mít 3,5 mm konektor pro mikrofon).
Poskytuje funkci monitorování v reálném čase pro nejpokročilejší kamery, čímž eliminuje potíže s vyjímáním paměťové karty a jejím čtením. (Sluchátka nejsou součástí balení).
Dokáže chránit kvalitu záznamu před vysokými úrovněmi RF.
Při použití s různými digitálními zrcadlovkami může dosáhnout nejvyššího zvukového záznamu, zejména citlivého na zvuk před kamerou, což může snížit hluk na pozadí, vhodné pro rozhovory, blogování atd. .
Velkokapacitní baterie, při plném nabití ji lze používat 40 hodin.
Moukey/video/mikrofon
Podobné inzeráty
Manfrotto video stativ 546GB s fluidní hlavou 504HD
Prodám Manfrotto video stativ 546GB s fluidní hlavou 504HD. Manfrotto hliníkový video stativ 546GB s fluidní stativovou hlavou 504. Středně těžký stativ určený pro zařízení do hmotností 12 kg při optimálním zatížení 7,5 kg. Ideální pro natáčení s plynulým švenkem či statickými záběry. Manfrotto 504 fluidní stativová video hlava určena pro 75 mm mísy. Kvalitní konstrukce Vám nabízí plynulý horizontální pohyb v rozmezí 360° a vertikální pohyb v rozmezí od -60° do +90°. Celková nosnost hlavy je 12 kg při optimálním zatížení 7,5 kg. Nechybí ani rychloupínací destička 504PLONG, švenkovací páka či vestavěná vodováha. Hlava obsahuje řadu zámků, kterými můžete regulovat tuhost otáčení nebo ji úplně zamknout. Nohy stativu jsou vyrobeny z kvalitního hliníku a nabízí maximální pracovní výšku 171 cm (včetně hlavy). Ve složené stavu stativ měří pouhých 84 cm. Stativová mísa je určená pro montáž 75 mm stativových fluidních hlav, takže nohy lze využit i s jinou stativovou hlavou. Stativ nabízí dvojitý systém nožiček s nastavitelným dolním pavoukem pro maximální stabilitu.
Motorický slider Wondlan Geared
Prodám tento motorický video slider pro nátáčení časosběrů,ale i jiných pokročilých video i foto záznamů. Použitý jen párkrát a stav jako nový. Kompletní balení včetně baterie a velkého pouzdra na přenášení.Bez videohlavy.Cena nového kompletu téměř 12000,-Kč. Více info na foto a v odkazu:
MANFROTTO video STATIV 546GB s fluidní hlavou 504 HD
Prodám nevyužitý záložní stativ: MANFROTTO video STATIV 546GB s fluidní hlavou 504 HD. Krásně funguje včetně netknutého obalu. Jako nový. Klidně možnost si vyzkoušet nasadit foťák, nebo kameru. Dejte vědět. Pořizovací cena 24 990 Kč
Panoramatická třícestná fluidní hlava Gitzo GHF3W
Prodám třícestnou fluidní panoramatickou hlavu Gitzo GHF3W ve stavu odpovídající novému kusu. Hlava je mnou jako nová koupena 25.9.2020. Lehká trojcestná fluidní stativová hlava vyrobená z pevné, ale ultra-lehké hořčíkové slitiny je pro svůj plynulý chod maximálně vhodná i pro natáčení videa. Váha je pouhých 960 g s maximální nosností až 13 kg !. Hlava je díky výsuvným rukojetím velmi skladná. GFH3W je vybavená rychloupínacím (QR) adaptérem pro destičky typu Arca-Swiss (možnost nastavení šířky i pro běžně dostupné destičky na trhu). Novinkou je, že adaptér jde otočit o 90°. V základu je dodávána s destičkou Gitzo GS5370DR o rozměru 55 × 70 mm. Ke hlavě mohu nabídnout za doplatek 1300kč adaptér Cullmann 40369 OX369, jenž potom umožňuje plně vyváženou panoramatickou 360st práci při nevyváženém stativu. Samotný Gitzo tuto vlastnost umožňuje také, ale jen v omezeném 90st úhlu otočení. Koupě Cullmann adaptéru není podmínkou prodeje hlavy Gitzo. Preferuji osobní odběr a platbu cash, nebo zaslání na dobírku. Do zahraničí kde neexistuje platba CashService(Dobírka) pouze platba předem. Odkaz na video: Odkaz na video:
TRIPOD Photo/Video EA 750 stativ
Prodám stativ TRIPOD Photo/Video EA 750, nepoužitý, nevhodný dárek. Obal na stativ zdarma. Původní cena 59€.
Kupo Grip CT-40M nove nepouzite 2kusy
Predam Kupo Grip CT-40M 2xstativ na foto , video, svetelnu technikuneposkodene nove! jeden komplet zabaleny, druhy kus iba vybaleny. Su to vysoko kvalitne stativy, nadstandart material, flexibilita az do 3metrov!, opracovanie, cena komplet 230€,