inzerce, prodej, prodám, bazar

Moutnice, RD 6+kk, částečná rekonstrukce, zahrada, bazén – r

Kategorie: Domy

Ev.č. D1337L019
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme zrekonstruovaný nevšední dům o dispozici 6+kk v Moutnicích se zahradou s bazénem, pouhých 20 minut od Brna s nízkými náklady na bydlení.

Cihlový dům je po rekonstrukci s možností dalších osobních úprav, je zde nová střecha, kvalitní plastová okna, nová elektřina a nové odpady v domě, nové omítky, částečné zateplení domu. Pro lepší orientaci v domě slouží půdorysy, kde přízemí má cca 116 m2 a rekonstrukcí vzniklo podkroví o přibližné ploše 92 m2. Dům je postaven do tvaru písmene L a uprostřed nás láká k posezení dvůr o velikosti cca 67,60 m2, který poskytuje naprosté soukromí. Ze dvora je přístup na zahradu o ploše cca 287 m2, kde na nás čeká bazén s posezením, ovocné stromy a dětský koutek, to vše opět skryto před zraky zvědavců.
Přízemí domu je řešeno velkoryse, kuchyň s jídelnou má cca 23 m2 a plně navazuje obývací pokoj cca 18 m2. V obývacím pokoji je předokenní žaluzie. Za rolovacími vraty na nás čeká prostorná garáž o ploše cca 35 m2. Spodní koupelna je umístěna uprostřed domu a její přibližná plocha 7,80 m2 nám dává prostor pro fantazii.
Podkroví je zcela nové cca 11 let. Velká a světlá koupelna o ploše cca 11 m2 je v neutrální šedobílé barvě. 3 pokoje sloužící jako dětské, mají samostatné vstupy z chodby. Ta je zakončená ložnicí s pracovnou o ploše cca 24,27 m2. Střešní okna Fakra jsou osazená předokenními stínícími roletami.
Dům je vytápěn plynovým kotlem, ale pohodu a další topení nabízí funkční krbová kamna v obývacím pokoji.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G.

Z obce Moutnice se dostanete autem do Brna cca za 20 min, jezdí sem autobus – IDS. Potraviny 50 m od domu, naproti domu MŠ, ve vesnici je I.st. ZŠ, restaurace, pošta i kostel.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: cena k jednání.
Moutnice, RD 6+kk, částečná rekonstrukce, zahrada, bazén – r
Podobné inzeráty
Prodej, Rodinné domy, 312 m2 - Moutnice, ev.č. 10632049
Ev.č. 10632049 Prodejte svůj byt v Brně a nastěhujte se do nového domu s velkou zahradou 20 minut od Brna. Aktuálně nabízíme řadový rodinný dům a ve stavu novostavba. Co Vám může tento nadstandartní dům nabídnout? Teplovodní podlahové topení Tepelné čerpadlo (součástí jednotky je elektrokotel s bojlerem jako náhradní zdroj) Okna plastová trojskla, realizovaná kompletní hydroizolace a podřezaní domu. Zateplení stropů. Energetická náročnost minimalizována.  Nová elektroinstalace Výhodou je možnost dokončení vašeho bydlení podle vašich představ a následná kolaudace podle vašeho přání.  V rodinném domě jsou 4 pokoje, koupelna, obývací pokoj s kuchyní, spíž, šatna, sklepy a další užitné místnosti. Součástí domu je i průjezd a garáž.  Plocha pozemku 1.092 m2.  Dispozice: 1.NP Pokoj 17,55m2 Ložnice 16,53m2 Pokoj 15m2 Chodba 12,3m2 Koupelna 13,5m2 Chodba 8,5m2 Wc 2,3m2 Chodba 5,5m2 Technická místnost 3,4m2 Obývací pokoj s kuchyní 40m2 Spíž 2,1m2 Terasa 24m2 Garáž 42m2 Celková plocha 1.NP = 203m2   2.NP Podkrovní místnost 15,4m2 Podkroví 60,8 m2 Celková plocha 2.NP= 76m2   Sklep 20m2 Dílna 13m2 Celková užitná plocha domu = 312m2 Vybavení: Přízemí: vestavěný nábytek zůstává.  Skvělá lokalita Moutnic vybízí k využití potenciálu klidného bydlení s příjemnou dostupností do Brna (20km).    Více fotografií, video, lokalitu, mapku, plánky a další podrobnosti naleznete na webu: nebo taktéž: /rd-moutnice Moutnice disponují dětským hřištěm, kavárnou a dojezd do Brna autobusem. A pokud máte rádi přírodu, tak okolí Moutnického potoku je naprosto perfektní klidovou oázou.   Jste srdečně zváni a těšíme se na Vás. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej rodinného domu 168m2 se zahradou 951m2, ul. H, 121629
Exklusivně nabízíme k prodeji rodinnou vilu s okrasnou zahradou o 951 m2 na lukrativní ulici Havlíčkova v Kopřivnici, tato část se také nazývá "Ptačí čtvrť". Dům je o 168 m2 zastavěné plochy. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem a výhledem na zahradu a bazén. Mezipatro nabízí ložnici s balkónem. V prvním patře se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou, jídelna s vestavěným nábytkem, dva pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a s toaletou. V druhém patře je obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkón, 2 pokoje, koupelna s toaletou. Součástí domu je sklep a skladové prostory, kotelna, prádelna, koupelna a garáž. Velkou dominantou domu je udržovaná okrasná zahrada, na které rostou okrasné keře, listnaté a jehličnaté stromy, dále se na zahradě nachází bazén, jezírko s vlastním průtokem a pergola s krbem pro posezení v letních dnech. Součástí pergoly je zahradní domek, ve kterém se nachází tři pokoje s koupelnou a menší kuchyňkou. Doporučujeme prohlídku. S financováním pomůžeme. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Uvedená cena platí při financování kupní ceny v hotovosti nebo úvěrem zprostředkovaným STING Finance. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 121629 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: patrový Sklep: celopodsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: před rekonstrukcí Plocha pozemku: 951 m2 Zastavěná plocha: 168 m2 Užitná plocha: 217 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 262 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 8+2 Rok rekonstrukce: 1 996 Doprava: vlak, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Ostatní vybavení: plot, bazén Další nebytové prostory: garáž, přístřešek, bazén Vybaveno: Ne Topení: ústřední - plynové Typ střechy: valbová Střešní krytina: šindel Rok kolaudace: 1 970
2-generační rodinný dům 2x 4+1, 2x garáž, bazén, Hav, 126520
Nabízíme Vám k prodeji dvougenerační, celopodsklepený rodinný dům ve velmi žádané části v Havířově Bludovicích, se dvěma garážemi a zahradou s altánem k posezení a bazénem. V rodinném domě se nacházejí dvě bytové jednotky o velikosti 4+1. Součástí RD je garáž, druhá garáž je samostatná vedle domu. RD je v původním stavu (proběhla rekonstrukce koupelny, výměna plastových oken, fasáda...). Nyní ideální k celkové rekonstrukci dle vlastních představ. Vytápění celého domu je zajištěno kondenzačním kotlem, je možno využití druhého komínu (tuhá paliva, krbové vytápění), je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Součástí je krásná oplocená zahrada s ovocnými stromy a keři (jabloně, broskev, višeň, švestka, maliny, víno, borůvky). Jedná se o pěkný, velmi dobře dispozičně řešený dům v žádané lokalitě Havířova. V případě zájmu o nezávaznou prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Do konce února 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 126520 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: patrový Sklep: celopodsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ano Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: velmi dobrý Plocha pozemku: 977 m2 Zastavěná plocha: 115 m2 Užitná plocha: 862 m2 Umístění objektu: centrum obce Obytná plocha: 190 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 2x 4+1 Doprava: vlak, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Ostatní vybavení: plot, bazén, garáž Další nebytové prostory: garáž, pergola, dílna, bazén Topení: lokální - plynové Typ střechy: pultová
Dům 4+1 s balkonem, 2+kk, 1+1 + podkroví,  Rychvald , 126742
Exkluzivně nabízíme rodinný dům, který je rozdělený na 3 samostatné bytové jednotky 4+1 s balkonem, 2+kk a 1+1 + v podkroví lze vybudovat ještě jednu bytovou jednotku 2+kk. Dům lze využít jak na pronájem s již rozdělenými bytovými jednotkami a nebo si z něj udělat pěkný a prostorný rodinný dům pro sebe a svojí rodinu. Byty jsou velice dobře dispozičně řešené. V 1.NP je nachází byt 2+kk a 1+1. Ve 2.NP je pouze byt 4+1 s balkonem a v podkroví lze vybudovat velký prostorný byt 2+kk. Do všech bytů se vstupuje ze společné chodby. Na domě proběhla již částečná rekonstrukce. Výměna větších oken, oprava střechy, 2 roky starý kotel na tuhá paliva, radiátory, částečná elektroinstalace. Jinak je dům ale spíš určený na rekonstrukci. K domů patří i na zahradě stojící hospodářská budova ve které je i garáž. Okolí je klidná a tichá čtvrť převážně s novostavbami. K této nemovitosti zařídíme i výhodné financování. Do konce ledna 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,99 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 126742 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: patrový Sklep: celopodsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 3 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 1 074 m2 Zastavěná plocha: 120 m2 Užitná plocha: 400 m2 Umístění objektu: okraj obce Obytná plocha: 200 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 9 Telekomunikace: internet Doprava: dálnice, silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: rozvod studené a teplé vody Odpad: septik s přepadem Plyn: plynovod Ostatní vybavení: plot, garáž Další nebytové prostory: hospodářská budova Topení: lokální - tuhá paliva Podlahová plocha: 120 m2 Počet míst k parkování: 8
PRODEJ RD BEROUN ZÁVODÍ - krásné místo blízko kempu
PRODEJ RD V BEROUNÉ SUPER LOKALITA - kousek od kempu v Berouně - SNÍŽENÍ KUPNÍ CENY - cena pod 8 mil. včetně provize, nutno vidět! V případě rychlého jednání další MENŠÍ SLEVA MOŽNÁ! Pokud hledáte menší RD na příjemném místě, blízko do přírody i na náměstí, tak pro Vás máme tuto nabídku. Cihlový RD o dispozici 3+1 po částečné rekonstrukci s rovinatým pozemkem (507 m2) v klidné části Berouna-Závodí - dům má kamennou podezdívku, je částečně podsklepen, prošel částečnou rekonstrukcí (částečná výměna oken, částečné zateplení, rekonstrukce místností). - 2 druhy vytápění el. kotel nebo krbová kamna napojená na topný systém a radiátory, ohřev vody zajišťuje bojler. - dům je napojen na všechny sítě, plynová přípojka je na hranici pozemku - parkování možné pod přístřeškem, na pozemku nebo lze vybudovat další parkovací místa na předzahrádce - venkovní zastřešená veranda s posezením Na dům navazuje rovinatá zahrada s vlastní studnou s užitkovou vodou v naprostém soukromí, kůlnami a bazénem. Výhody nemovitosti: - výhodná poloha v rezidenční části Berouna-Závodí, v pěší vzdálenosti najdete řeku Berounku, kemp, autobusovou zastávku, cyklostezku. Lze dojít přímo na náměstí i do přírody, - rovinatá zahrada v naprostém soukromí se vzrostlými stromy - nabízí stín i slunce, dostatek místa pro bazén, jezírko s rybami, posezení i pěstování ovoce a zeleniny - vlastní studna s užitkovou vodou, - úložné prostory v kůlně, dílně nebo přístřešku pro posezení - přístřešek pro auto - předzahrádka a možnost parkovat i před domem. - nízké provozní náklady cca 6 tisíc měsíčně - 2 druhy topení - zvládnete i energetickou krizi! Nákup je možné financovat hypotečním úvěrem, s jeho vyřízením rádi zdarma pomůžeme (dokážeme zajistit odhad v hodnotě cca 8 mil.) Ideální nemovitosti pro menší rodinu. Pojďte se na dům podívat. TEL:
Vícegenerační dům 150 m², pozemek 1 264 m² Kněžmost
Prodej dvougeneračního domu s hospodářským objektem, garáží a velkou zahradou plnou ovocných stromů v klidné části obce s výbornou občanskou vybaveností (Kněžmost u Mladé Boleslavi). Pokud hledáte prostorný rodinný dům, který je možné plně přizpůsobit požadavkům vašeho životního stylu, rozsáhlou zahradou, kam svítí slunce po celý den, absolutní klid od hluku města, ale výbornou dostupností do Mladé Boleslavi nebo Prahy, pak je tato nemovitost určená přímo pro Vás. Nemovitost se nachází ve velmi klidné původní zástavbě, na samém okraji CHKO Český ráj. Dům je v blízkosti lesoparku. Dojezd osobním vozem do Mladé Boleslavi je cca. 15 minut, do Prahy cca. 35 minut. V přízemí domu se nachází první bytová jednotka o dispozici 3+1, která sestává ze vstupní místnosti, chodby, obývacího pokoje propojeného s kuchyní, dvou dalších pokojů, koupelny s vanou a samostatného WC. Dominantou přízemního patra je prostorná zastřešená terasa (cca 12 m2), orientovaná na severovýchod, tudíž chráněna od přímého slunce. Terasa je přístupná z kuchyně. Z chodby v přízemí je také vstup do sklepních prostor - technická místnost, kde se nachází plynový kotel se zásobníkem vody a dvě menší místnosti na skladování. Druhá bytová jednotka o dispozici 2+1 je v horním patře a sestává z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, dvou malých podkrovních místností (každá 9 m2), které mohou být využity jako skladovací prostory / pracovna apod. Z kuchyně je také vstup do koupelny s vestavěným sprchovým koutem, WC je oddělené, přístupné z chodby. Horní bytová jednotka dále disponuje balkónem, orientovaným na jihovýchod. Za domem je udržovaná zahrada, s okrasnými keři a květinami, zadní zahrada je částečně oddělená vzrostlým živým plotem (habry). Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, vytápění i ohřev vody zajištěn plynem. Je zde i studna, která není v současné době používaná. Rekonstrukce v nedávných letech: - výměna střešní krytiny - 2007 - výměna oken za plastová – 2014 - zateplení půdy – 2016 - instalace plynového kotle se zásobníkem vody – 2016 - částečná výměna elektrických rozvodů – cca 2014 - rekonstrukce koupelny v 1NP – cca 2018 Obec Kněžmost má výbornou občanskou vybavenost. Najdete zde obchod s potravinami, čerpací stanici, restaurace, základní i mateřskou školu, lékaře, lékárnu a poštu. Kněžmost je svým umístěním mezi Prahou a Krkonošským pohořím, na okraji CHKO Český ráj vynikajícím místem pro výlety do přírody pěšky či na kolech a není zde nouze ani o sportoviště a zábavu. V obci najdete fotbalové hřiště, tenisové kurty a koupaliště. Zřícenina hradu Valečov je vzdálena pouhé 3 km a vede k ní krásná procházka již zmíněným lesoparkem. Poblíž je také čedičový vulkán Mužský s krásnou vyhlídkou, a na Prachovské Skály je to také jen kousek. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Prosíme realitní kanceláře aby nás nekontaktovaly.