inzerce, prodej, prodám, bazar

Městské "vintage" silniční kolo

Kategorie: Silniční kola

Prodám městské silniční kolo; rám Bareš - slitina CrMo ocel, 19". Postavené na řadě SHIMANO EXAGE 300EX (kliky, brzdy EXAGE MOTION, přehazovačka, přesmykáč). Vepředu dvojpřevodník SHIMANO HYPERDRIVE 52-42, vzadu kazeta 7 převodů. Sedlo kožené - Lemond. Nášlapné pedály. Po generálním servisu, komplet nové obutí (vepředu/vzadu - duše i pláště), nové brzdové špalky BBB, bovdeny, lanka, řetěz, kónus předního náboje. V ceně vč. počítače CATEYE s bezdrátovým snímačem.
Městské "vintage" silniční kolo
Podobné inzeráty
Kolo vintage silniční Sannino
Vintage silniční kolo Sannino osazeno Shimano / Sachs / Campagnolo Dobrý den prodám silniční kolo Sannino z 80. až 90. let minulého století - vintage Rám: CrMo - ocel Sannino asi 58 až 60 cm – viz. foto Řazení 7x2 Přehazovačka: Shimano 105 Kliky: Sachs Brzdy: SHIMANO EXAGE 500 EX Výplety / ráfky: plášťové (ne galusky) Campagnolo Lambda Strada RU Pláště: Tufo C S22 622-21 (700x21C) – galusky na plášťové ráfky Sedlo: Specialized Stav kola: Asi sezónu a půl nejezděné. Rámová sada OK, povrchové vady - viz. foto. Kola jdou hladce, nehází, drží, netřeba dotahovat. Převody bez záruky (normálně běží, ale nevím, kolik má řetěz najeto a jak by se chovala kazeta s novým řetězem, takže třeba počítat s výměnou řetězu a kazety – běžná věc u jetého kola). Vážným zájemcům případně doplním info nebo foto. Cena: 9.800,- Kč. Rozumné konstruktivní dohodě se nebráním. S prodejem nespěchám. Předání pouze osobně v Mělníku (případně v Praze proti záloze a příspěvku na PHM)
Silniční trekingové kolo FOŘT
Prodám trekingové krosové silniční kolo Fořt, silniční pláště, plně seřízené, kola vycentrované. Nové ergonomické rukojeti. Rám velikost M. Velmi pěkný stav. Převody 3x6. Pište prosím pouze na email, na telefonu jsem málo. Děkuji silniční kolo, šlapací kolo, trekingové kolo, bicykl, bycikl, bicikl
Scott Speedster S50 - Nové komponenty Shimano Tiagra
Dobrý den prodávám svoje silniční kolo Scott Speedster S50 které jsem nechal plně opravit s brusonovýma komponentama Shimano Tiagra. Seznam komponentů : Silniční dualy Shimano Tiagra ST-4700 3x10. Silniční klika Shimano Tiagra FC-4703 3x10. Silniční přesmykač Shimano Tiagra 3x10. Silniční přehazovačka Shimano Tiagra 3x10. Kazeta Shimano Tiagra HG500. Nové lightweight ložisko kliky. Nové duše a pláště. Nové lanka a bowdeny - Brzdy mají nerezové, převody mají teflonové. Brzdy jsou originalní Scott PRO furt brzdí fajnově. Zadní kolo má na jednom místě mírně ohlej ráfek jde to cítit v pomalejší jízdě ale za rychlosti to nejde poznat.
KOLO MĚSTSKÉ / SILNIČNÍ 28" Rock Machine
Prodám městské/silniční kolo Rock Machine Trekkride500 -kola 28" -řazení 3x8 -polotlačítkové řazení -před cca rokem bylo dokoupeno nové široké pohodlné sedlo za 500,- -výbava: blatníky, masivní nosič, odrazky, zvonek -kolo používano většinou jen po měst, tomu odpovídá dobrý stav -pouze kosmetické oděrky z běžného používání Předání možné v Poděbradech, po domlouvě i v Jičíně. V případě zájmu pište prosím sms.
Silniční kolo Triban RC 120
Prodám rok staré silniční hliníkové kolo velikost L což je pro 175-187cm vysokého člověka (13 měsíců stále záruka na komponenty a na rám doživotní, dám k němu i účtenku) odkaz na veškeré technické údaje je dole. Na kole jsem najel něco málo přes tisíc kilometrů, je to super kolo které se nezalekne ani lesní cesty :) Silniční pedály nejsou v ceně, dám k tomu původní.. Na kole udělán velký servis (Přímo v Decathlonu) + vyměněný řetěz aby to měl nový majitel doopravdy jako nové, při rychlém a slušném jednání jsem ochoten nechat nějakou slevu..
MOTOBECANE - francouzské vintage silniční kolo
Motobecane - francouzské vintage silniční kolo - sběratelský kus. Výborný stav, extrémně zachovalé, neježděné kolo, po servisu. Osazené komponenty Campagnolo Race včetně originálních kožených řemínků klipsen, sedla a chráničú předních brzdových páček. Originál Campagnolo držák lahve i s originál lahví. Nové pláště, řetěz a brzdiče. vše po seřízení a odborném servisu. Cena 99.000 Kč