inzerce, prodej, prodám, bazar

Můj milý deníčku – Jsou dospělí vůbec lidi?

Kategorie: Dětská literatura

Jmenuju se Jamie a vy si myslíte, že už o mně víte všechno. Rozhodně ne, protože můj deník pokračuje. Už jste někdy zkoušeli porovnat chování lidí a zvířat? Je to vážně dooost poučný a člověk pak pochopí fůru věcí. A dobré zprávy nekončí - přijela k nám totiž teta a bude pracovat ve škole. A toho by se teda dalo využít... ;-) Pátý díl volně navazuje na předchozí díly: Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt děsný, Řekni, jsem krásná?, Radši už nic nedělej!



Nová kniha
Můj milý deníčku – Jsou dospělí vůbec lidi?
Podobné inzeráty
Můj milý deníčku... - Jim Benton
Knihy jsou v dobrém stavu, lze koupit jako celek nebo jednotlivě. celek - 1000 Kč samostatně - 100 Kč V případě zájmu pište sms nebo e-mail.
Knihy pro dívky co mají rády koně
Prodám knihy: Můj první poník - Ransford Sandy, lehce ohnuté dva rohy desek, poškrábané slovo Můj v názvu na deskách knihy, jinak nepoškozená -50,- Klinika Mariánský les: Kamarádky navěky-Kaiserová Katrin, jako nová, nepoškozená - 90,- Klinika Mariánský les: Bouřlivé léto- Kaiserová Katrin,jako nová, nepoškozená - 90,- Hříbě jménem Naděje - Campbell Joanna, jako nová, nepoškozená - 90,- Dunění kopyt - Kavanagh Pamela, lehce ohnuté rohy a pomačkaný okraj desek -80,- Koně v ohrožení - Sellberk Anna, lehce pomačkaný hřbet, jinak nepoškozená 90,- Diablo v ohrožení - Adam Gabi, jako nová, nepoškozená - 90,- PRODÁNO Diablo můj vysněný kůň - Adam Gabi, jako nová, nepoškozená - 90,- Znovu v koňském sedle- Morell Gill, jako nová, nepoškozená - 90,- Při koupi více knih najednou Sleva 10,- z každé knihy. V případě zájmu piště SMS nebo Email, na volání často nemám čas odpovídat. Možnost osobního předání v Českých Budějovicích, zaslání poštou nebo zaslání přes Zásilkovnu. Osobní předání - cena výše Poštou - +60,- Zásilkovna - +70,- Při koupi více knih najednou jedno poštovné, ale je možnost zvýšení ceny poštovného dle váhy. Platba jen předem na účet a při osobním předání i možnost platby hotově
Černík, Nesvatba Vodňanský, Stará, Reschová
ROZKLIKNĚTE PROSÍM KONTAKTUJTE MNE POUZE PŘES EMAIL. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. NOVÁ, nečtená Moje tužka ušatá za 150,-Kč. Dvojí hravost se spojuje v nové knížce říkánek o zvířátkách - Jan Vodňanský si hraje se slůvky přibližuje zvířátka dětem v situacích, které jsou veselé, ale přitom i dokáží o světě zvířat leccos vypovědět. A Nestor našich kreslířů Miloš Nesvadba opět dokázal, že jeho kresby mají pro děti půvab a přitažlivost. NOVÁ, nečtená A pak se to stalo za 150,-Kč. Nečesané vlásky, nemyté uši, nevysmrkaný nos, nečištěné zoubky, neuklizené hračky, neslušné chování u jídla, rozvázané tkaničky, žalování – to jsou drobnosti, o nichž děti nechtějí ani slyšet. Ale pak se něco neuvěřitelného stane! A tak se neposluchové musejí honem polepšit, pokud chtějí zase být hezkými a veselými dětmi! Pozor, čtěte pečlivě! Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí. NOVÁ, nečtená Kykyryký, dobrý den za 290,-Kč Vzpomínáte si na pohádku O kohoutkovi a slepičce? Jak kohoutkovi v hrdélku uvízlo zrníčko a slepička ho nakonec zachránila? Kohoutek už nikdy nebyl lakomý. Se slepičkou se mají rádi, v noci spí ve stodole na bidýlku a přes den spolu hospodaří na dvorku. Kohoutek má krásně barevný ocásek a slepička je celá bílá. Všechny příběhy v téhle knížce jsou právě o nich a všechny začínají brzy ráno kohoutkovým zakokrháním. Přečtěte si, jak kohoutek vyhnal myši, jak hubnul, jak klovl lišku, jak zachránil tři životy či jak daroval slepičce oblázek. Na předsádkách najdete veselé společenské hry Kohoutku, zakokrhej! a Kuřátko, nezlob se! NOVÁ, nečtená Ježkova voči a jiné pohádky za 190,-Kč To bylo překvapení, když zlodějíčci Chytrouš a Hlupík poznali, že vyhlédnutý dům k lupu patří čarodějnici Nočnici! A jak se podivil kominík, co dokázaly upředené ponožky od černé kočičky? Co udělali tři přátelé, když jejich loď přepadli piráti? A co musela podstoupit princezna Zarděnka, aby vyléčila sestřičku Neštovici? Ježkovy voči, to se musí zjistit! Kniha získala 1. místo v druhém ročníku literární soutěže o nejlepší původní moderní pohádku, vyhlášené nakladatelstvím Albatros v roce 2010. NOVÁ, nečtená Kosprd a Telecí za 170,-Kč Malý Kosprd, hrdina naší knížky, miluje tatínkovu dílnu a moc rád tátovi pomáhá při výrobě vzducholodi, ale jednoho dne se rodiče rozhodnou, že jejich syn musí začít chodit do školky. Toto rozhodnutí se mu nelíbí, a velmi hlasitě protestuje – při příchodu do školky. Téměř každý rodič, který vedl poprvé své dítko do školky, ví, o čem je řeč. A také spousta dětí zná takovou situaci. V našem příběhu však malý Kosprd má velké štěstí, protože hned první den ve školce potká báječnou kamarádku.. Koukněte i do albíčka.
Dětské knihy
Prodám několik dětských knih. Knihy jsou vhodné pro čtenáře a čtenářky od 8-9 let. Prodávám také Knížku pod názvem Rybáři a Hastrmani, která je krásná a vhodná pro čtení dětem před spaním. Nebo pro starší čtenáře. Nabízím také knihu pod názvem Můj golém. Ceny za jednotlivé knížky jsou následující.. - Rybáři a hastrmani : 50,- - Můj Golém : 40,- - Eliška a noční dobrodružství : 50,- - Zuzka a poníci ( NOVÉ HŘÍBÁTKO ): 45 - Poník k zulíbání : 45,- Cena za Zásilkovnu je nově 80,- podle tarifu. Možné je také osobní předání v Moravském Písku ( okres Hodonín)
4 Kolekce knih 41ks
Kolekce knih 41ks: 1) DC komiksový komplet 7.: Jeph Loeb - Batman: Dlouhý Halloween 2. 200Kč 2) DC komiksový komplet 22.: Superman - Supermanova smrt 150Kč 3) Marvel - Geary Gravel - Hook 1. 90Kč 4) Marvel - Nejmocnější hrdinové Marvelu 14.: Strážci galaxie 200Kč 5) Marvel - Ultimátní komiksový komplet 22.: Jeph Loeb - Spider-Man: Smutek 200Kč 6) Marvel - Ultimátní komiksový komplet 44.: Ed Brubaker - Captain America: Zimní voják 1. 300Kč 7) Laura Dockrillová - Darcy Burdocková 1. 120Kč 8) David Walliams - Malý miliardář 120Kč 9) Jeff Kinney - Deník malého poseroutky 1.: Zápisky Grega Heffleyho 120Kč 10) Jeff Kinney - Deník malého poseroutky 7.: Páté kolo u vozu 120Kč 11) Jeff Kinney - Deník malého poseroutky 8.: Fakt smůla 120Kč 12) Jeff Kinney - Deník malého poseroutky 13.: Radosti zimy 120Kč 13) Stefanie Zweigová - Rodiče jsou taky lidi 60Kč 14) Wendy Massová - Willow Falls 1.: Jedenácté narozeniny 120Kč 15) Wendy Massová - Willow Falls 2.: Konečně dvanáct 120Kč 16) Wendy Massová - Willow Falls 3.: Za trest třináctiletá 120Kč 17) Wendy Massová - Willow Falls 4.: Poslední dárek 120Kč 18) Lauren Myracleová - Viki 3.: Dvanáct - Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky 100Kč 19) Karen McCombieová - Stella a... 7.: Šíleně žárlivá Frankie 50Kč 20) Melita Denková - Kluk s medovýma očima (A ty vysmahni, demente!) 60Kč 21) Lisi Harrison - Dívčí parta 6.: Žárlivost aneb to si vypiješ! 70Kč 22) Jacqueline Wilsonová - Miláčkové 80Kč 23) Jenny Smithová - Jak zacvičit s rodiči: Tajný deník Katie S. 70Kč 24) S. Edgarová, P. Beorn - 14-14: Přátelství napříč staletími 100Kč 25) Petra Neomillnerová - Amélie a tma 100Kč 26) Darcey Bussellová - Malá baletka 3.: Ela a maškarní ples 80Kč 27) Beatrice Masini - Baletní střevíčky 1: Růže pro Zoe 50Kč 28) Postav si vlastní divadlo pro baletky 100Kč 29) Julie Sykesová - Akademie jednorožců 1.: Sofie a Duha 80Kč 30) Zoe Sugg - Girl Online 1.: Girl Online 120Kč 31) Sarah Bosseová - Penzion pro zvířátka 1.: Hledá se maminka! 60Kč 32) Hana Linhartová - Vůně prázdnin 70Kč 33) Eva Chupíková - Můj prázdninový deník 100Kč 34) Markéta Zinnerová - Kde padají hvězdy 60Kč 35) Lauren Brooke - Srdíčko 13.: Zlé časy 80Kč 36) Walter Farley - Syn černého hřebce 150Kč 37) Dagmar H. Muellerová - Zuzka a poníci 3.: Zaříkávačka koní 70Kč 38) Carola von Kessel - Čarodějky z jezdecké školy 1.: Kouzelná kniha 80Kč 39) Angela Dorsey - Volání ve větru 4.: Podzim v Hadí rokli 80Kč 40) Angela Dorsey - Volání ve větru 8.: Podzim andělů 80Kč 41) Joanna Campbell - Plnokrevník 13.: Splněná přání 80Kč Platí do smazání!
Gump - Pes, který naučil lidi žít - Rožek Filip
PIŠTE POUZE VÁŽNÍ ZÁJEMCI !!!!!! Kniha Gump - Pes, který naučil lidi žít - Rožek Filip Cena 150 kč + Zásilkovna/Balíkovna Nerezervuji a nezasílám na dobírku !!!