inzerce, prodej, prodám, bazar

Multifunkční ovladač ESU 50113

Kategorie: Modelářství

Využití zejména ve vlakovém modelářství. Lze tak snadno ovládat celou železnici. Systém Android a nainstalována aplikace ESU. Více informací translator:
Otevřená platforma
Úplně nová vyvinutá Mobile Control II je založena na Androidu. Pro tento otevřený světový operační systém byl vytvořen silný základ: mikroprocesor ARM® Cortex® A8 s hodinovým kmitočtem 1,3 GHz má přístup k 1 GB paměti RAM a pohání barevný displej TFT s rozlišením 3,2 palce s vysokým rozlišením. Pro ukládání aplikací a dat jsou k dispozici 4 GB flash paměti. Kapacitní dotykový displej zaručuje bezkontaktní vstup všech dat. Kromě USB připojení zajišťuje rádiové rozhraní WLAN také komunikaci s okolním světem. Díky standardizovanému rádiovému rozhraní lze vždy zaručit bezproblémový provoz vašeho železničního systému. Pomocí bezdrátových opakovačů lze v případě potřeby bezdrátový dosah snadno rozšířit.
Vestavěný, výkonný lithium-polymerový akumulátor vás snadno dovede i na nejdelší dobu provozu. Chcete-li nabíjet, jednoduše připojte zařízení Mobile Control II k nabíječce USB telefonu nebo jinému portu USB.
Díky otevřené platformě můžete tyto funkce vždy rozšířit pomocí dalších aplikací z obchodu Google Play.

Interakce
Mobile Control II je dokonale vyladěn pro práci s digitálními centry ECoS: ECoS synchronizuje všechna data s bezdrátovým kapesním počítačem, což eliminuje potřebu lokálního zadávání dat. Názvy, adresy a správné symboly jsou samozřejmě zobrazeny také pro magnetické články a trasy.

Kontrolní lokomotivy
Mobile Control II může ovládat všechny lokomotivy v ECoS a pochopitelně rozumí 14, 28 nebo 128 rychlostních stupňů. Všechny důležité vlastnosti protokolování, jako je název lokomotivy, symbol lokomotivy, přiřazení funkčních kláves a symboly funkčních kláves, jsou přijaty a zobrazeny správně.
Lze zapnout až 28 funkčních tlačítek na lokomotivu, což je samozřejmě možné individuálně konfigurovat jako trvalé i momentové funkce.

Přepínání magnetických předmětů
Všechna elektromagnetická zařízení a dráhy pojezdu uspořádané na blokování ECoS mohou být přepnuty. Rozdíl mezi dvěma a čtyřdílnými magnetickými předměty samozřejmě zůstává zcela nedotčený a na displeji se také zobrazí správný symbol.

Chytré spojení
Mobile Control II používá pro komunikaci s ECoS standard WLAN. Proto musíte připojit řídicí centrum k síti WLAN. Pokud již máte WLAN router (např. AVM® FritzBox®), můžete k němu jednoduše připojit ECoS a ECoS a Mobile Control II
Multifunkční ovladač ESU 50113
Podobné inzeráty
dekodéry příslušenství ESU
prodám dekodéry příslušenství ESU model SwitchPilotServo ve verzi V1 i V2 -dekodéry jsou speciálně vyvinuty pro ovládání čtyř servopohonů.Servo můžete ovládat tak přesně, že kromě nastavení koncových poloch lze ovládat i rychlost vašeho serva pohybu.Toto se může hodit např. k pohonu navěstidel od DK modelu nebo závor a tím, že si můžete nastavit rychlost serva,bude to vypadat velmi modelově. -Můžete také použít pro návěstidla nebo přejezdy. Ani automatické otevírání dveří v kůlně nebo v depu -možný i analogový provoz -celkem mám 10ks
Barbaric King X RC auto
Prodám RC model Barbar King X. Auto je plně funkční a neježděné. V originální krabici, tedy skvělý vánoční dárek pro kluka. Zvládne náročný terén jako jsou strmé kopce. Auto je modře zbarveno. Ovladač je pro praváky ale také pro leváky. -měřítko 1:12 -kvalitní ocelové -ovladač doplňuje pojistka pro děti (sníží rychlost) -odpružení všech kol -náhon na všechna kola 4X4 -rychlý a spolehlivý motor -plně proporcionální řízení -ovladač funguje na 2,4 GHz pásmu, dosah až 150 m. -dlouhá výdrž až 20 min. -max. rychlost 40 Km/h -diferenciál v balení naleznete: -auto -ovladač -nabíječku -akumulátor -manual -příslušenství možno dokoupit: -akumulátor 250,- Kč za ks Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
SLEVA Desert Eagle 6x6 rc auto na dálkové ovládání
Prodám červené RC auto na dálkové ovládání Desert Eagle 6x6. Skvělý vánoční dárek pro kluka. Plně funkční. Možnost ovládání pro praváky i leváky. -auto je neoježděné -náhon na všechny kola 6x6 (AWD) -dosahuje až 60 km/h. -na jedno nabití vydrží asi 20 minut, záleží na terénu -auto je určené na off-road, dokáže zdolat strmý terén -dosah ovladače je přibližně 80 metrů -ovladač má i dětskou pojistku = auto nepojede tak rychle -měřítko 1:12 -nezávislé odpružení kol v balení najdete: -akumulátor -ovladač -nabíječka -auto -klíč na dětskou pojistku -baterie do ovladače AA možnost dokoupit akumulátor: velká 700,- Kč střední 550,- Kč malá 450,- Kč Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
Železnice adapter + ovladač Mehano
Prodam funkčni ovladač + adapter Mehano s prislusenstvim upevnenim koleji. Cena 500kc + postovne. Pouze ceskou postou po platbe predem, ne osobni predani. Dekuji za pochopeni.
RC dily
Rc ovladac s elektronikou / 2,4ghz, Ovladac napajeni 2xAA, dosah 20m. Cena 200kc ------------------------------------------------- Usb nabijecka lion Baterii / Nova Cena 100kc
Ovladač DJI Mavic mini
Prodám ovladač DJI Mavic, po zapnutí stále pípa nelze spojit s telefonem. nabíjení občas funguje občas ne.