inzerce, prodej, prodám, bazar

Muž hledá práci jako asistent pedagoga, vychovatel, učitel.

Kategorie: Vzdělávání a personalistika

Dobrý den. Muž středních let hledá práci na poloviční úvazek, případně úvazek dohodou jako vychovatel, asistent pedagoga, učitel v MŠ, učitel v ZŠ hudební výchova, pracovní vyučování, apod. Naposledy jsem pracoval jako asistent pedagoga v MŠ, a školní asistent. Patřičnou kvalifikaci a praxi mám. Výše úvazku dohodou. Jsem z Benešova. Nabídky do 50 km od Benešova, Praha, Tábor, Příbram, Sedlčany, apod. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Tel.
Muž hledá práci jako asistent pedagoga, vychovatel, učitel.
Podobné inzeráty
Hledám práci jako vychovatel, asistent, učitel MŠ, ZŠ, apod.
Dobrý den. Muž středních let hledá práci na poloviční úvazek jako vychovatel, asistent pedagoga, učitel v MŠ, učitel v ZŠ hudební výchova, pracovní vyučování, apod. Naposledy jsem pracoval jako asistent pedagoga v MŠ a školní asistent na ZŠ a MŠ. Patřičné vzdělání a praxi mám. Znalost zpěvu a hry na hudební nástroj. Nejlépe max. čtyři dny v týdnu, případně jiná dohoda možná, vozidlo k dispozici, jsem z Benešova. Nabídky do 50 km od Benešova, Praha, Tábor, Příbram, Sedlčany, apod. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Tel. .
asistent pedagoga
MS v Praha 5-Barrandov prijme asistenta pedagoga pro naseho kamarada na cely uvazek. Nabizime praci v krasnem prostredi s prima lidmi,Podminkou je pedagogicke vzdelani nebo kurz asistenta pedagoga.Plat dle platnych tabulek.Vse o nasem programu: Olga Bruckova
Asistent pedagoga
Hledám práci na pozici asistent pedagoga v MŠ nebo na ZŠ v oblasti Otrokovic, Kroměříže a okolí. Částečný nebo plný úvazek, možno i do družiny, případné doplnění kurzů atd. Není problém. Možnost správy webů, spolupráce v oblasti hygieny ve školních jídelnách... Platí do smazání.
Učitel/ka pro 1. stupeň
Malá škola rodinného typu přijme do svého kolektivu kolegu/kolegyni pro výuku dětí na 1. stupni na plný/ částečný úvazek. Nabízíme příjemné pracovní prostředí, malý kolektiv dětí, možnost seberealizace a dalšího vzdělávání, třída je vybavená interaktivní tabulí a počítačem. Ohodnocení nad rámec tabulkového platu, příspěvek FKSP na volnočasové aktivity a obědy a výbornou kávu. Dobré dopravní spojení vlakem i autobusem. Těšíme se na tebe!
REFERENT/KA, NÁBORÁŘ/KA
REFERENT/KA, NÁBORÁŘ/KA Pro neustále se rozvíjející náborovou kancelář v Českých Budějovicích přijmeme referenta/referentku – náboráře/náborářku s praxí pro německy hovořící země v oblasti lidských zdrojů. Vaše úkoly: • Zadávání inzerce na webových portálech a sociálních sítích • Práce s databází stávajících spolupracovníků firmy • Nábor nových spolupracovníků • Samostatné vedení telefonických pohovorů k předběžné kvalifikaci uchazečů • Tvorba aplikačních profilů uchazečů o práci • Obecná správa pracovních dokumentů (jejich kontrola, koordinace schůzek, správa smluv, atd.) Váš profil/kvalifikace: • Středoškolské vzdělání s maturitou • Znalost NJ alespoň na úrovni B1 a výše • Zkušenosti v oblasti náboru výhodou • Zkušenosti s aktivním vyhledáváním na známých aplikačních portálech se budou hodit • Základní zkušenosti v sektoru personálních služeb nebo v prodeji vítány • Schopnost přesvědčování a komunikační dovednosti nutné • Ochota budovat dlouhodobé pracovní vztahy se spolupracovníky • Systematický, na úspěch orientovaný a zodpovědný způsob práce • Schopnost pracovat v týmu, flexibilita a odolnost vůči stresu Co Vám nabízíme: - Stabilní práci na HPP - Fixní plat a variabilní prémiovou složku - Možnost profesního růstu - Služební telefon - Příjemné pracovní prostředí - Zázemí vstřícného týmu kolegů NÁSTUP MOŽNÝ IHNED! Strukturované životopisy zasílejte na adresu: schieh@, tel.: +420
Učitelka 1. stupně ZŠ
ZŠ Lešany hledá učitelku na 1. stupeň ZŠ, ke které je velmi dobrá dopravní obslužnost i z Prahy. Jsme malý přátelský kolektiv. Nabízíme příspěvek 5 000,- na dovolenou a levné obědy. tel.