inzerce, prodej, prodám, bazar

Mx kalhoty thor

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám dvě sezóny používané motokrosové kalhoty THOR SECTOR blade navy / acid pant ve velikosti 28. Jsou v dobrém stavu.
Mx kalhoty thor
Podobné inzeráty
Mx komplet kalhoty,dres Thor
Prodám thor dres velikost m thor kalhoty velikost 28 Oboje nepoškozené nerozthane jenom kalhoty jsou trošku na zadku vybledlé. Kalhoty mají na kolenou slabou výztuž a koženou část u kolen proti smekáni.
Retro MX kalhoty  THOR
Prodám retro, vintage, clasic, EVO MX motokrosové/enduro kalhoty THOR z 90let Velikost XXL, Kalhoty 2000Kč Rozměry viz foto,mám zhruba 86Kg a věci jsou mi spíš větší. Kalhoty jsou zánovní, nejsou nikde děravé atd...
helma/přilba na motokros Thor Verge Tracer Multi
Minimálně používaná helma/přilba na motokros/motocross/enduro Thor Verge Tracer Multi, velikost L = 59-60cm. Pár oděrek, KTM na helmě jsou jen samolepky. info z netu ... THOR Verge helma je top model v nabídce, na vývoji se podíleli přední jezdci AMA a MS- skořepina z materiálu FIBERGLASS / KEVLAR, přední vstupní otvory a zadní výfukové otvory zajišťují optimální cirkulaci vzduchu a dokonalé odvětrání- antibakteriální, vlhkost odvádějící SilverCool ™ vložka je vyjímatelná a pratelná
Motokrosové kalhoty KTM Thor
Prodám použité motokrosové kalhoty KTM Thor velikost EU č. 48, USA č. 32. Stav dobrý - viz foto. Pas - 41cm, délka 94cm. Cena 1800,- Kč.
MX motokrosové kalhoty Thor
THOR Pulse kalhoty 2022,velikost 42. - navrženo tak, aby poskytovalo optimální rovnováhu mezi mobilitou a odolností - vyrobeno z polyesteru 600D ve vysoce zatěžovaných místech - panely In-Motion zvyšují flexibilitu a vysokou odolnost - odolná konstrukce z nylonu - celokožené vnitřní kolenní panely pro optimální přilnavost a odolnost - dvojité prošívání - laserem řezané větrací otvory - dvojitý boční systém pro přesné nastavení pasu - zapínání na přezku a zip - speciální střih pro aktivní polohu při jízdě a vysoké pohodlí - podšívka z atletické síťoviny 2x na sobě,nevyhovují mi.
MX kalhoty Thor vel.30
prodám použité motokrosové kalhoty značky Thor edice Chad Reed 22. Velikost 30. Jsou starší, ale ještě dlouho poslouží, jsou těžší a robustnější než co se prodávají dnes, takže více ochrání( nejsou slabé jak tepláky)