inzerce, prodej, prodám, bazar

MX komplet FOX vel. XXL/38 NOVÝ

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám nový, nikdy nejetý MX komplet - dres a kalhoty - Fox 180 Revn černá bílá. Velikost dresu je XXL, kalhoty jsou velikosti 38. Vhodné na postavu cca 175 - 190 cm, s hmotností cca 84 - 95 kg. Případně mám i stejný komplet, jen menší ve velikosti XL/36.

Komplet je klasický FOX, dobré odvětrávání, na bocích jsou vyjímatelné pěnové chrániče. Stahování je pomocí plastové spony vpředu.

Možnost předání/vyzkoušení Praha 9 Vysočany, jinak mohu poslat Zásilkovnou nebo poštou.

Prodávám více MX oblečení, pro zobrazení ostatních inzerátů stačí kliknout v tomto inzerátu na mé jméno.

Oblečení vhodné na motocross, motokros, enduro, trial, downhill, dh, quad, čtyřkolku, traily, mtb ap
MX komplet FOX vel. XXL/38 NOVÝ
Podobné inzeráty
FOX 180 vel. XL/36 (XXL/38) NOVÝ
Prodám nový, nikdy nejetý MX komplet - dres a kalhoty - FOX 180 Revn Fluo Yellow MX21. Velikost dresu je XL, kalhoty jsou velikosti 36. Vhodné na postavu cca 170 - 180 cm, s hmotností cca 76 - 83 kg. Případně mám i stejný komplet, jen větší ve velikosti XXL/38. Komplet je klasický FOX, dobré odvětrávání, na bocích jsou vyjímatelné pěnové chrániče. Stahování je pomocí plastové spony vpředu. Na vnitřních stranách kolen je kůže. Možnost předání/vyzkoušení Praha 9 Vysočany, jinak mohu poslat Zásilkovnou nebo poštou. Prodávám více MX oblečení, pro zobrazení ostatních inzerátů stačí kliknout v tomto inzerátu na mé jméno. Oblečení vhodné na motocross, motokros, enduro, trial, downhill, dh, quad, čtyřkolku, traily, mtb ap
FOX 360, vel. XXL/38, nové
Prodám nový, nikdy nejetý MX komplet - dres a kalhoty - FOX 360 Bann modrá fluo. Velikost dresu je XXL, kalhoty jsou velikosti 38. Vhodné na postavu cca 173 - 190 cm, s hmotností cca 87 - 98 kg. Prodyšný dres, propracovaný střih kalhot, pogumovaná loga, na bocích jsou vyjímatelné pěnové chrániče. Stahování je pomocí plastové spony vpředu. Na vnitřních stranách kolen je kůže. Možnost předání/vyzkoušení Praha 9 Vysočany, jinak mohu poslat Zásilkovnou nebo poštou. Prodávám více MX oblečení, pro zobrazení ostatních inzerátů stačí kliknout v tomto inzerátu na mé jméno. Oblečení vhodné na motocross, motokros, enduro, trial, downhill, dh, quad, čtyřkolku, traily, mtb ap
Nové Dresy trial/enduro Montesa, Fantic, Yamaha, Bultaco, Ho
Nové dresy - cena uvedena za 1ks VIVA MONTESA, FANTIC, YAMAHA, BULTACO, HONDA, OSSA Značky: 1. Viva Montesa Vysoká kvalita dresu s výstřihem do V. Vyrobeno v Itálii. Velikost XXL - velikost měřena přímo přes hrudník - 62cm. 2. Dres Fantic Dres FANTIC velikosti L a XXL 3. Dres YAMAHA - velikosti L, XL a XXL 4. Dres BULTACO - velikost XXL 5. Dres HONDA velikost XL a XXL 6. Dres OSSA velikost XL Cena za kus. Lze vyzvednout osobně v HK nebo zaslat přes DPD + doprava. Koukněte na naše další inzeráty.
Dvoudílná kožená kombinéza EDELNICE - vel. XXL
Dvoudílná kožená kombinéza EDELNICE - vel. XXL Kožená bunda EDELNICE - vel. XXL, cena: 2750 Kč Délka: 62 cm Délka rukávů od podpaží: 51 cm Délka rukávů od ramen: 71 cm Šířka přes hrudník: 56 cm Šířka v pase: 52 cm Šířka přes ramena: 54 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče ramen a loktů Kapsa na chránič zad Černo-bílá Perfektní stav (B481) Kožené kalhoty EDELNICE - vel. XXL, pas: 96 cm, cena: 2250 Kč Délka: 104 cm Šířka v pase: 48 cm Délka od pasu k rozkroku: 33 cm Šířka nohavic v rozkroku: 28 cm Šířka v bocích: 55 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 76 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Chrániče kolen a boků Suché zipy na slidery Černo-bílé Perfektní stav (B482) (B481-B482)
Motokrosová helma FOX V3 vel. L
Prodám motokrosovou helmu FOX vel. L. Nejvyšší model od FOX. Originální krabice, polstrovaná taška, náhradní nový kšilt, náhradní šroubky. Používaná minimálně. Osobní odběr Poděbrady nebo dopravce.
Boty motokros, helma, oblečení dámské
Boty FOX vel. 36 3000,- Helma FOX vel. KM 2000,- PRODÁNO Dres a kalhoty FOX vel. L 1500,- PRODÁNO Vše minimálně používané, zachovalé. Lze i zaslat na dobírku.