inzerce, prodej, prodám, bazar

Mýdlo vánoční sada zvoneček - kapřík

Kategorie: Zdraví a krása

Mýdlo ve tvaru zvonečku a kapříka z naší dílničky, v které vyrábíme krásná mýdélka z kvalitních mýdlových hmot.

Toto mýdla jsou vyrobena z mýdla s bambuckým máslem, mají fialové zbarvení s příjemnou vůní perníčkového koření.

Parametry: 5o g

Světle fialové
Vůně perníčkového koření

Je možné vyrobit více kusů, vhodné jako dárek zaměstnancům či jako pozornost kolegům.

Mýdla dodáváme v dárkovém pytlíku s mašličkou.

Můžete si vyzvednout osobně u nás ve Veltrusých, nebo vám ho můžeme zaslat.
Mýdlo vánoční sada zvoneček - kapřík
Podobné inzeráty
Mýdlo.
Nabízím domácí mýdla z přírodních surovin. 1. Levandulové mýdlo s přírodním aroma, obohacené o arganový olej a sušené květy levandule. 2. Jahodové mýdlo s přírodním aroma kozím mlékem a jahodami. 3. Kávové mýdlo s jemně mletou, čerstvou kávou, skořicí a kozím mlékem. 4. Měsíčkové mýdlo s kozím mlékem a sušenými květy měsíčku lékařského. 5. Medové mýdlo z domácího medu přímo od včelaře. 6. Kokosové mýdlo, s přidaným kokosovým olejem. Na tvaru a vůni mýdla, včetně přidaných surovin se ráda domluvím. Uvedená cena je za kus.
Mýdlo vánoční sada zvoneček / kapřík růžová
Mýdlo ve tvaru zvonečku a kapříka z naší dílničky, v které vyrábíme krásná mýdélka z kvalitních mýdlových hmot. Tyto mýdla jsou vyrobena z mýdla s bambuckým máslem, mají růžové zbarvení s příjemnou vůní vanilka / skořice / hřebíček Parametry: 5o g Je možné vyrobit více kusů, vhodné jako dárek zaměstnancům či jako pozornost kolegům. Mýdla dodáváme v dárkovém pytlíku s mašličkou. Můžete si vyzvednout osobně u nás ve Veltrusých, nebo vám ho můžeme zaslat.
Originální mýdlo z Marseille
Prodám originální mýdlo z Marseille. Tradiční francouzské mýdlo "Savon de Marseille" v formě klasické kostky, bez parfému. Mýdlo pochazí z jedné z posledních tradičních továren na tyto mýdla. Pěstí a hydratuje i velmi citlivou pokožku a doporučuje se především pro pokožku dětí a batolat a na alergickou pokožku. Lze jej také používat na holení. Pracujete-li v oboru, kde je časté mytí rukou nutné, působí toto mýdlo obzvlášť blahodárně. Mnohostrannost jeho použití je zřejmá též z toho, že se používá jako jemný prací prostředek nebo nastrouhané na vločky do praček - obzvlášť na vlnu a kojenecké prádlo. Přímá aplikace mýdla dohromady se studenou vodou navíc spolehlivě odstraňuje skvrny z prádla. Je vhodné pro praní kojeneckého prádla a prádla atopiků a alergiků. Ve Francii má výroba tohoto mýdla již dlouhou tradici. Mýdlo dostalo jméno po městě Marseille, které najdete na jižním pobřeží Francie, a které bylo jedním z několika důležitých center výroby mýdel ve Středozemí. Savon de Marseille jsou nejznámější francouzská mýdla s nejdelší tradicí, první manufaktura byla založena v Marseille v 16. století. Koupeno v specializovaném obchodu ve Švédsku. Možné osobné vyzvednutí na Andělu, případně môžem zaslať Zásilkovnou.
Originální mýdlo z Aleppa
Prodám originální,vzácné mýdlo ze Syrského Aleppa. Většina těchto mýdel prodávaných v Česku nepocházejí ze Sýrie ale Francie nebo Turecka. Toto je originál. Původní receptura pro výrobu mýdla pochází ze Syrského Aleppa. Postup výroby mýdla se nezměnil již několik tisíc let. Mýdlo se vaří v kotli a po vychladnutí se ručně řeže. Po dobu 9 měsíců schne a zraje na čerstvém vzduchu. Díky oxidaci mýdlo na povrchu změní barvu z tmavě zelené na odstín světlého písku, ale uvnitř zůstává stále zelené. Čistě přírodní mýdlo Alepia tvoří nejkvalitnější olivový olej, který šetrně čistí a zároveň hydratuje. Výjimečnou složkou je vavřínový olej, který má antibakteriální účinky a příjemně voní. Mýdlo je ideální pro každý typ pleti včetně té nejcitlivější. Nevysušuje pokožku a má jemné antiseptické účinky. Můžete jej používat na celé tělo i obličej. Koupeno v specializovaném obchodu ve Švédsku. Možné osobné vyzvednutí na Andělu, případně môžem zaslať Zásilkovnou.
tekuté mýdlo na ruce, tělo a na vlasy
Mýdlo je speciálně určeno pro střelce a všechny lidi pracující v prostředí těžkých kovů. Navíc je obohaceno o hydratační látky, které zabezpečují pro pokožku vhodnou ochranu, nevysušují ji a dodávají jí sametovou hebkost. Dermatologicky testováno. Výraz „těžké kovy” je obvykle používán v souvislosti s označením prvků používaných v průmyslu a zároveň jsou toxické pro lidi a jeho prostředí. Mezi těžké kovy patří takové kovy jako jsou: olovo, rtuť, kadmium, chrom, nikl, měď, zinek. V případě, že se tyto kovy dostanou do organismu člověka, jsou pro zdraví a život člověka velmi nebezpečné iv případě malého množství. Otravou toxickými kovy jsou nejvíce ohrožené osoby, které jsou s těmito sloučeninami v každodenním kontaktu, takže například pracovníci v oblasti chemického průmyslu (např. koželužna, výroba chemických prostředků pro domácnosti, prostředků na ochranu rostlin, plastů a produktů z pryže), hnojiv, celulózy a papírenského průmyslu, elektrotechnického průmyslu, a také pracovníci v oblasti rafinerií ropy, uhelných elektráren, hutnictví, sklářského a keramického průmyslu, ale také například v oblasti cementáren, nebo zpracování azbestu. Ve skupině velkého rizika se nacházejí i střelci a pracovníci střelnic (velmi velké ohrožení otravou olovem). Četné studie prováděné na vnějších i zastřešených střelnicích dokázali, že kontakt s olovem může způsobit zdravotní problémy střelců, instruktorů a pracovníků střelnic (NIOSH 2011; Tripathi a in. 1991; Goldberg i in. 1991). Těžké kovy se hromadí v organismu, zejména v játrech a ledvinách, poškozují je a mohou způsobit akutní nebo chronickou otravu (např. olovem nebo rtutí). Mají také toxický vliv na mozek, proto se často objevují příznaky poruchy nervového systému, například takové jako poruchy spánku, poruchy koncentrace a problémy s pamětí a dokonce i příznaky připomínající psychické choroby. Těžké kovy mohou také způsobit odvápnění kostí, neplodnost, negativní změny v kardiovaskulárním systému, poškodit plod a také podporovat vznik nádorů. Je důležité si pamatovat, že těžké kovy jsou i v malém množství pro nás velmi nebezpečné! Následky po vdechnutí těžkých kovů nejsou patrné ihned, ale až po několika letech i po vdechnutí byť jen zanedbatelného množství. Mýdlo Military Soap účinně odstraní z pokožky rukou a z vlasů těžké kovy a tím ochrání Vaše zdraví. Naše mýdlo vyrábíme v baleních 300 ml, 1,2l a 4l. Na přání zákazníků můžeme mýdlo vyrobit také v baleních jiných objemů dle potřeby.
Mýdlo zdobený zvoneček
Mýdlo ve tvaru zvonečku z naší dílničky, v které vyrábíme krásná mýdélka z kvalitních mýdlových hmot. Zvoneček je vyroben z mýdla s bambuckým máslem, má fialové zbarvení s příjemnou vůní vanilka, skořice, hřebíček. Parametry: 40 g 5/5/5 cm. Světle fialový Je možné vyrobit více kusů, vhodné jako dárek zaměstnancům či jako pozornost kolegům. Mýdla dodáváme v dárkovém pytlíku s mašličkou. Můžete si vyzvednout osobně u nás ve Veltrusých, nebo vám ho můžeme zaslat.