inzerce, prodej, prodám, bazar

Myš Logitech g102

Kategorie: Klávesnice, myši

Dobrý den, prodám myš logitech g102.
Drátová myš, s nejlepší odezvou co se týče cena/výkon. Pro víc informací mě informujte
Myš Logitech g102
Podobné inzeráty
klávesnice TKL logitech G PRO, myš logitech g430 Hero
TKL RGB logitech G PRO mechanical keyboard Robustní TKL RGB klávesnice s mechanickými modrými spínači pro skvělou hmatovou odezvu. Zvláštní tlačítko pro Herní režim a pro podsvícení. odnímatelný kabel. Robustní nožičky umožňují 2 polohy náklonu. Podrobný popis klávesnice: myš RGB logitech g430 Hero Prodám málo používanou herní myš Logitech G403, herní RGB myší Logitech G430 Hero. senzor HERO 25K DPI včetně původní krabičky a záruky. Podrobný popis myši: klávesnice = 1850 myš = 650Kč klávesnice a myš společně = 2350Kč oba produkty lze krásně a pohodlně nastavovat v jednotném logitech softwaru. PC i Mac. K vyzvednutí a vyzkoušení Praha u stanice metra Chodov. Po ČR a SR zašlu. Nejlépe volat, zprávu a e-mail snadno přehlédnu. Platí do smazání inzerátu.
Bezdratova klávesnice Logitech K400 CZ
Klávesnice Logitech® Wireless Touch Keyboard K400, poskytuje uživatelům pohodlné bezdrátové ovládání počítače nebo notebooku připojeného k televizoru. Díky bezdrátovému dosahu až 10 metrů nabízí Logitech Wireless Touch Keyboard K400 snadné ovládání jak v situaci, kdy používáte notebook samotný, tak tehdy, kdy je připojen k televizoru a vy jej můžete ovládat z pohodlí vaší pohovky. Klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je určena speciálně pro lidi, kteří připojují notebook k televizoru, aby si vychutnali svůj oblíbený multimediální obsah na větší obrazovce. Vestavěný 3,5 palcový touchpad umožňuje intuitivní ovládání kurzoru vertikálním i horizontálním směrem a eliminuje potřebu samostatné myši. Na rozdíl od podobných produktů, které vyžadují složité instalace softwaru a konfigurace, u klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je nastavení jednoduché - stačí zapojit malý přijímač Logitech Unifying do USB portu a můžete začít pracovat. Navíc můžete na tento jediný přijímač kromě klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 připojit až pět dalších kompatibilních zařízení. Uživatelé se mohou z tohoto pohodlného bezdrátového ovládání těšit až po dobu jednoho roku, aniž by se museli obtěžovat s výměnou baterií. Elegantní klávesy s nízkým profilem jsou příjemné a nevydávají téměř žádný zvuk. Díky výrazným, jasně bílým znakům jsou snadno čitelné i ve spoře osvětleném obývací pokoji. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je kompaktní klávesnice, která nedělá kompromisy v oblasti uživatelského pohodlí, a když ji zrovna nepoužíváte, snadno ji někam uklidíte, protože jí lze postavit i vertikálně. Systémové požadavky: * Windows® XP, Windows Vista® nebo Windows® 7 * USB port Obsah balení: * Klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 * USB Logitech® Unifying receiver Kompatibilita: chytré TV Samsung, LG, Philips a jiné, které jsou vybaveny USB portem pro připojení bezdrátového receiveru (modelové řady 2011 a novější)
Herní myš Logitech G102 Lightsync
NA SMS NEREAGUJI / POUZE VOLAT / NEAKTUÁLNÍ INZERÁTY MAŽU Prodám plně funkční herní myš Logitech G102 Lightsync, black Herní myš drátová, optická, 8000DPI, 6 tlačítek, uživatelské profily, RGB podsvícení, délka kabelu 2.1m, USB, vhodná pro praváky, černá Koupená 08.07.2022, záruka do 08.07.2024 u ALZA Předání pouze osobně Mladá Vožice okr. Tábor s možností myš vyzkoušet nebo poslání s platbou předem. Na dobírku neposílám. Cena: 200,- *** MRKNĚTE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY ***
Herní myš Logitech G102 Lightsync- černá,v zaruce
Prodám herní myš Logitech G102 Lightsync, černa Originální krabice a obal Doklad o zaplacení, záruka ještě 1 rok, nepoužívaná . Herní myš drátová, optická, 8000DPI, 6 tlačítek, uživatelské profily, RGB podsvícení, délka kabelu 2.1m, USB, vhodná pro praváky, černá Možná dohoda o ceně.
Logitech G Pro Wireless
Zdravím, nabízím k prodeji herní myš "Logitech G Pro Wireless". Myš vlastním něco okolo 2 let a osobně můžu říct, že lepší typ myši jsem v ruce nikdy nedržel, proto jsem se tento rok rozhodl uprgradovat na lepší a dražší variantu myši: "Logitech G Pro X Superlight". Myš je v úžasném stavu a téměř bez oděrek a škrábanců. Jediná věc co na myši není zase tak zachovalá jsou slidery => myš hůř klouže po podložce, ačkoliv pokud myš bude používaná čistě na stole nepoznáte markantní rozdíl. Pokud vám to bude vadit tak na internetu seženete bez problému nové slidery za zhruba 100kč a výměna vám zabere tak 5 minut. Pokud by někoho zajímalo odkud myš je tak stále mohu doložit doklad. Myš je, ale již bez záruky. Na předání se společně domluvíme buď telefonicky nebo přes Email. Případné dotazy zasílejte na Email. Email: GokinCZ@
Logitech G102 rgb myš
Prodám myš Logitech G102 s RGB podsvícením. Nový a nepoužitý. Osobní předání Praha, možné i zásilkovnou s platbou dopředu. Pište mi sms, na telefon málokdy reaguji.